Ernest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 http://www.80630.com/ a üye misin. Üyeysen benide davet eder misin orda üye olmak istiyorumda. İcq numaram: 521932 ulaş bana lütfen.[signature][hline]Aradığınız her şey bu sitede arkadaşlar MoonHann Centre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 çok saçma bi siteye benzio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bu site niye moda oldu son günlerde? of bide niye spam mail gibi yazdın?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 11 Ağustos 2004 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 güzel site gibi arkadaşlar. Üye olmak güzel olurdu.[signature][hline]Aradığınız her şey bu sitede arkadaşlar MoonHann Centre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 babacum feth ediodu orayı en son :D[signature][hline]"The box, you opened it, we came..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yok mu üye olan bir arkadaş. sabırla bekleyeceğim. başka yolu yok :)[signature][hline]Aradığınız her şey bu sitede arkadaşlar MoonHann Centre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ha bu arada etiler in eski posta kodu.. böle de araştırmacıyızdır konu bu olunca hehe.[signature][hline]"The box, you opened it, we came..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bu o zevzek-yonja kırması olan yer değil mi? aman yok almiyim ben oysa.. zaten etrafta bi ton böyle saçma sapan yer var bunun özelliği nedir ki böyle üyeliğin gizli saklı herkese kapalı olması mı?[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: arcane, 11 Ağustos 2004 02:35 tarihinde demiş ki: ha bu arada etiler in eski posta kodu.. böle de araştırmacıyızdır konu bu olunca hehe. sözlükte gördün di mi? tabi önceden biiyo olma ihtimalinde var[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 araştırmacı gençlik iş başında canım :)[signature][hline]Aradığınız her şey bu sitede arkadaşlar MoonHann Centre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bu neymiş ya yaşımıza uygunsa bizde gelelim yaş 17 oluyor birazcık :) Edit: isteyince girilmiomuş heehehe[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ [Bu mesaj Ferrero tarafından 11 Ağustos 2004 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 euheu ama o siteye üye olan birini bulmalısın arkadaşım :)[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!! www.icerix.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 alla alla niye ki öyle tanıdık muhabbeti yapmışlar ki saçma :-?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 amaçları bizbize olalım, arkadaş ortamı olsun gibi düşünmüşler. Güzelde aslında ama şimdi sürünüyoz üye olan birini bulmak için. :P[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!! www.icerix.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 elitist elitist kokuyo böyle steril gibin çamaşır suyu gibin.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 İlginç bir uygulama.O zaman kendi aralarında takılacaklar :D[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 elit melit dişyorlar ama azmodai bile var orada eheuh :)[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bir de şöyle söylüiim 4 gün önce akdeniz de toplandık (nevizade) 32 kişiydik sonra başka mekana kaydıkzaten gecenin sonunda 90 milyon açık çıktı bazı terbiyesizler ödemeden gitmiş... yani o kadar da elit değil[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 80630 birbirini tanıyan insanların meydana getirdiği bir cemiyettir. Gerçek hayatta ortak mekan ve zevkleri paylaşan fakat birbirini tanıma fırsatı bulamamış insanların tanışması, tartışması ve sosyalleşmesi amacını gütmektedir. lol madem ki "insanların tanışması" amacı güdülecek,niye "bu siteden üye olan birinden davetiye almadan nah" hesabı güdülüyor onuda anlamadım.. . Gereksiz mesaj olmuş ...çok gereksiz...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ayarı vermişsin siteye Halfmumi :)[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!! www.icerix.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Halfmumi, 11 Ağustos 2004 03:36 tarihinde demiş ki: madem ki "insanların tanışması" amacı güdülecek,niye "bu siteden üye olan birinden davetiye almadan nah" hesabı güdülüyor onuda anlamadım.. +1 yonja'da da aynı şeyi gördüm. birisiyle tanışmak çok zor. request yolluyorsun, ya hesabını siliyor kişi, ya da accept etmiyor. bazılarında da "sadece arkadaşlarım request yollasın" diyor mesela. tanışma siteleri. tamam ama tanışmaktan çok daha önceden tanıştığı arkadaşlarla resim paylaşma sitesi gibi birşey bu tarz siteler.[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Sadece mesajmı sitede gereksiz. Toplaşsak patidede toplaşırız. Edit:Tabi şöylede olabilir. Ben arkadaşımın arkadaşını tanımıyorum ama adam aynı ortamda. Şimdi tanımış olcam. O amaçlada söylenmiş olabilir.[signature][hline]Himiney... [Bu mesaj kiddo tarafından 11 Ağustos 2004 03:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Eğer böyle herkes tanıdığı elemanı üye yaparsa bütün türk gençleri üye olması gerekmez mi?[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben uyeyım[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: BabacumMostors, 11 Ağustos 2004 03:26 tarihinde demiş ki: bir de şöyle söylüiim 4 gün önce akdeniz de toplandık (nevizade) 32 kişiydik sonra başka mekana kaydıkzaten gecenin sonunda 90 milyon açık çıktı bazı terbiyesizler ödemeden gitmiş... yani o kadar da elit değil ole adamlarla bi daha bulusmam lan bn...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar