Helldorado Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Arkadaslar istanbulda bogaz turu icin ozel yat kiralamak istiyorum 2 kisi icin bu konuda bilgisi olup bana yardim edebilecek arkadaslar varsa cok sevinirim...[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır.......
sir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 çok pahalıya gelmez mi ya?boğaz turu, iki kişi, yat kiralamak..ufak tekne falan değil, yat! yat abi sen, boşver kiralama, bak ben de yatıyorum zaten hadi iyi geceler..elbet biri yapacaktı.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hemde baya bi pahalıya gelir[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Walla istanbulu bilmemde antalya'da ucuz[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Helldorado Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ya artik ne denli bisey olur bilmiyorum ufak tekne deil yelkenli de olur 9 - 10 metre aslında bende bi halt bilmiyorumki bi jest yapiyim diyorum kiz arkadasima napalim asigiz iste .. :)) Bi sekilde bilgilendirebilecek birilerine ihitiyacim var...[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır.......
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 uşağım sen naptın saban cımı sandın kendi bi anda du internetten bi bakam[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 çok tuzlu olmaz mı sence..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Helldorado Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Artık ne kadar tuzlu olur bilemiyorum yapabiliyosam yapicam cok guzel bi ani olcagini dusunuyorum ayrica istanbul gibi guzel bi sehirde bogaz turu yapmak benim icin cok seye deger bi istanbul sever olarak... Sizce degmezmi?[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır.......
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abi goole da yat kiralama diye aradım sen de ara orda bi dünya var benim gözüme carptı bi fiyat söemeyim moralin bozulur :)[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 gerçekten tuzlu olsa gerek ya 2 kişi yat kiraliyosun kaptan var onun masrafi içeride yemek falan bide ne kadar kalıcan ki yatta yani tur diyosunda böyle boğazı 1 günde gezip gelceksen daha uygun olur heralde gene pahalı olurda biraz daha musait olur .. Ama ne bileym şöle 1 hafta mesela marmaranın bir ucunda duracak sonra başka bir gün bir ucunda duracak diyosan daha pahalı olur muhtemelen[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Helldorado, 20 Temmuz 2005 01:34 tarihinde demiş ki: Artık ne kadar tuzlu olur bilemiyorum yapabiliyosam yapicam cok guzel bi ani olcagini dusunuyorum ayrica istanbul gibi guzel bi sehirde bogaz turu yapmak benim icin cok seye deger bi istanbul sever olarak... Sizce degmezmi? degmesine deger de vericen paradan sonra hayatında bişiler degişir mi bilmiyorum..:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Helldorado Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Sagol 2pac bende arattim da kesin biseyler bulamadim ozellikle istanbul icin genelde guney kıyılarimizda var... Eger İstanbul icin biseyler bulabildiysen soleyebilirsin cekinmene gerek yok :):)[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır.......
Helldorado Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Valeron, 20 Temmuz 2005 01:35 tarihinde demiş ki: gerçekten tuzlu olsa gerek ya 2 kişi yat kiraliyosun kaptan var onun masrafi içeride yemek falan bide ne kadar kalıcan ki yatta yani tur diyosunda böyle boğazı 1 günde gezip gelceksen daha uygun olur heralde gene pahalı olurda biraz daha musait olur .. Ama ne bileym şöle 1 hafta mesela marmaranın bir ucunda duracak sonra başka bir gün bir ucunda duracak diyosan daha pahalı olur muhtemelen Yani Bogazda talilirsin olmadi egeye cikarsin yani 1 gune ne sigdirabiliyosan sigdir artik keyfine kalmis insanin istersen koprunun altina getir orda izle butun gun yani yapilacak sey cok bence :)[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır.......
ivan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bende var bi numara Neşe Yat diye baya güzel aslında Günlüğü 500$, yüzülebilecek koylara falan da götürüoruz demişti bana. Ben beğenmiştim, istiosan veririz numarasını. Bebekten kalkıyo bu arada.[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Ivan, R/N @ GW
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tut bi sandal misler gibi çek kuregini kas yap.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bodrumda olsaydın kiralardım sana ucuza 1 günlük[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hmm 1000 euro ya 1 gecelik yat kiralamıştık zamanında klüp için. 200 kişikti. Tur için nasıldır bilmem[signature][hline]These open doors...
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bence de asıl küreklere, şöyle kız kulesine doğru mis gibi.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 çok pahalıya gelir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Fiyat soruyor,pahalı sen alaman diyorsunuz.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 biz yat kiralayıcısı değiliz ki fiyat söyleyebilelim. ne bileyim; o kadar para harcayacağına 10 kere sağlam bir yerde yemeğe götürür.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Helldorado, 20 Temmuz 2005 01:34 tarihinde demiş ki: Artık ne kadar tuzlu olur bilemiyorum yapabiliyosam yapicam cok guzel bi ani olcagini dusunuyorum ayrica istanbul gibi guzel bi sehirde bogaz turu yapmak benim icin cok seye deger bi istanbul sever olarak... Sizce degmezmi? Değer. Katılıyorum, iyi fikir. Çok orjinal değil eyvallah ama olması da şart değil zaten ehe. Ne istediğinden tam emin değilim ama gezi teknelerinden birini öyle hayvani bir para vermeden birkaç saatliğine kiralaman mümkün; ancak tam yüksek sezonda bunu yapmaya kalkarsan tabii ki daha pahalıya patlar sana. Turizm biraz hareketini yitirince diyeceğim ama Istanbul için de pek fark etmiyor. Vaktim olursa bir ara bakarım bir iki yere, birkaç telefon verebilirim belki; ama Istanbul olduğu için gidip birebir görüşmen lazım sonrasında ödemesi koşulları bilmemnesi için.
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: forgiver, 20 Temmuz 2005 09:42 tarihinde demiş ki: biz yat kiralayıcısı değiliz ki fiyat söyleyebilelim. Bilgin yoksa susacaksın,yat kiralama fiyatını bilmek için yat kiralayıcısı olmaya gerek yok.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 neden susacam ki, x nedir? , x, y nin z ye göre türevidir, şeklinde bir forum mudur burası herkesin konu dahilinde yorumda bulunma hakkı vardır herkes bilgisi dahilinde bişeyler yazar, yorumda bulunur. esas topici bozan, konuyla alakasız laf atmalardır.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar