Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bende beyaz tişörtten kurtulmak istiyorum ya kollarım gözükcek şekilde dolaşmak istiyorum kaslarım gözüksün oyunda of olma zmı öyle he? ühühü[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 coktan bitirdik %100 eheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hoca olmaz oyle bitirdik %100 %100 falan. bi yardim edin gecelim su gorevi. oynatamadik arabayi.[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: klavye, 10 Haziran 2005 05:53 tarihinde demiş ki: arabayi nasi oynaticaz ulan olmuyo bi turlu yaaa bide askeriyenin garajindan kutulari calamadim, her seferinde olduruyolar bizim elemani ben kutulari toplayana kadar arabayı oynatma numpad ilen oluyor; 4sol 6sağ 8ileri 2geri kutuları çalarken adama ateş etmeye başladıklarında git öldür saldıranları sonra tekrar kutuları taşı[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sagolasin nameless13 karde$[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 beyler türkiyenin ilk gta sa sitesine bekleriz.yeni açtık bugün. www.gtaturk.com[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yaw keşke dvdrom olsaydı 6 cd ne demek[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 DVD zaten oyun normalde.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Aldım oyunu dün akşam bozuk cıktı.Mal herifler 3. cdnin içinde ki rar dosyasını 4. cd olarak koymuslar.4.cd de 4 var ama 5 ve 6 ta da 4. cd dekilerinin aynısını var. Biliyorum anlamadınız ama neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ps2'de iğrenmiştim bakalım pc versionu nasıl olacak...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 burgecinin arkasından aldığım bir bölümde bana sahile in diyor. iniyorum sonra dj ile konuış diyor. yes ya da no çıkıyor yes e basııyorum dans edelim diyor ama orada öyle kalıyor bi şey yapamıyor - yardımm[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: forgiver, 10 Haziran 2005 12:39 tarihinde demiş ki: yaw keşke dvdrom olsaydı 6 cd ne demek korsan dvd si yokmu ki[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: codename_curse, 10 Haziran 2005 14:12 tarihinde demiş ki: burgecinin arkasından aldığım bir bölümde bana sahile in diyor. iniyorum sonra dj ile konuış diyor. yes ya da no çıkıyor yes e basııyorum dans edelim diyor ama orada öyle kalıyor bi şey yapamıyor - yardımm aynisi oldu bana da. cikardim vurdum kadini misyon kaybedildi yazdi.[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 lol bende sevgilimi öldürmüştim eheh :)[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ben şuan oyunu yüklüyorum da, 6 CD, feci! YA biz şimdi BU MISSIONU geçemiycekmiyiz? Dansettiğn mission? Ühü :([signature][hline][ quote ]Her türlü hayvanınızı özenle satın alırım.Camdan iple sallandırma, kum torbasının içine sokuşturup box çalışma,kovboy iipi gibi başının üstünde sallandırma gibi planlarım var ama uygulayacak hayvan bulunamamakta.[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 dans yarışması başlayana kadar hep 'y' tuşuna basın ;)[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 topuklarına sık belki dans eder :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: ReD_DoG, 10 Haziran 2005 14:17 tarihinde demiş ki: korsan dvd si yokmu ki hayır bende dvdrom yok.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 şu gta da yarışı geçemiyorum help bi pls[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: KahnX, 10 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: Ben şuan oyunu yüklüyorum da, 6 CD, feci! YA biz şimdi BU MISSIONU geçemiycekmiyiz? Dansettiğn mission? Ühü :( orda bikac kere y tusuna basicaksin bi kere basıp bırakma[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 up[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 oha yukliyemedim ya ne kazmayım :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya yukledimde cd istior yaw[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 crack yapcaksın[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 allah kahretsinnn 3. oyunu aldım bu calısmassa artık oynamıyacam.Almıcam bi tane daha *gene calısmaz cıldırır ve çözüm yolu arar diğer 2 cd den karma cd yapar* [Bu mesaj Damn tarafından 10 Haziran 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar