The_Cure Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bende ev soymayı yapamıyorum. o istediği kamyonu bulamadım bir türlü. sabir durduğu bir yer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 GTA3 veya Vice City PS2 ile aynı anda PC'de çıkmadı, siz oyun port etmenin kolay bişey mi olduğunu sanıyorsunuz? 8 ay sürmesi son derece normal. GTA serileri her zaman Kasım'da PS2'ye, haziranda ise PC'ye çıkmıştır. (GTA1 ve 2'yi demiyorum). Araba kullanırken kamerayı çevirme olayı bence harika. Ayrıca nesini şikayet ediyorsun, mouse'a dokunmazsan kamera sabitleniyor zaten.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: The_Cure, 15 Haziran 2005 01:29 tarihinde demiş ki: bende ev soymayı yapamıyorum. o istediği kamyonu bulamadım bir türlü. sabir durduğu bir yer varmı? O kamyonu yolda giderken buldum da yapamadım yine soygunculuk. haritada falan hiç bişi çıkmıyo. yoksa yanlış kamyon mu buldum.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Oyundayken OHDUDE yazarsanız ufkunuz genişliyor haberiniz olsun.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kamyonete bindiğin zaman istediğin herhangi eve girebiliyorsun haritada işaret çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cure Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kamyon farkedermi yoksa ille o gösterdiği kamyon olmasımı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Oyunda paranın dibine vurmanın yolunu buldum. Sokakta paso torbacıları kese kese daha oyunun basında 50000$'ım oldu zuhaha :) Tavsiye ederim paso torbacı kesin görev yapmaktan daha iyi valla :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korlic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ya arkadaşlar o öndeki sayfada yazanı yaptım ama hala salak salak spiker konuşmaları çıkıyor user track player da.Son bir ez daha şuraya tam olarak ne yapmam gerektiğini yazarmsnz.Plzz[signature][hline]The Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oyun hakkında bilgiler için www.gtatr.com ulaşabilirsiniz. yeni açtıkta :P içerik zaman içersinde gelişicektir :).[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com [Bu mesaj Smokey tarafından 15 Haziran 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 heh oyun super ya.eski gta larda gorevler benzer olurdu ama burda bambaşka yani... mesela las venturas taki kız arkadaşımızla nasıl tanıştığımız gibi ;P ama sanki bazı gorevler sırf şehiri tanıtmak gezdirmek amacıyla gibi geldi.. bu arada yangın olayı harbiden kolaymış :)[signature][hline] Souls from the dark seduction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oyun cok basit geldi bana ya :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 las venturas'daki otoyolda ters yöne motorla girin arabala ra saydırın süper eğlenceli oluyo[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 aglıcam aldım cdleri fakat data2.cab yükliyemedi sadece data2.cab ı netten bulabılırmıyım? yada yardım sever var mı msnden bana yollıyabılecekk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korlic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Korlic, 15 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar o öndeki sayfada yazanı yaptım ama hala salak salak spiker konuşmaları çıkıyor user track player da.Son bir ez daha şuraya tam olarak ne yapmam gerektiğini yazarmsnz.Plzz Ya biri yardımcı olsa..[signature][hline]The Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sorun neki[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kendi şarkılarımızı nereye koyacaz??[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 belgelerimde bi klasör oluşuyor GTA: San Andreas User Files diye.. onun içinde user tracks var. oraya koyacaksın[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bir görev delirtti beni anasının nikahına gidip caesar'ı alıyoruz, gitmem temiz 10 dakika sürüyor zaten, sonra başka bir yere gidip (bi 10 dakika daha, üstüne arabayı takla attırmamak falan da lazım. arabaya bişey olursa görev patlıyor nedense) fotoğraf çekiyoruz. adamın yüzü çıkacakmış efendim. peki dedim 3.denememde becerdim, çektim habire, yok efendim surat olacakmış. adam döndü gidiyor. mission failed dedi. hile yapıcam bu ne be:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korlic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ya ama işte çalmıyo şarılar o slak spikerler konuşuo durmadan şarkılar çalmıyo.[signature][hline]The Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 edik : sorunu hallettim [Bu mesaj onurf tarafından 16 Haziran 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedom_Fighter Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 süpeerr bir oyun bencee bu oyuna bok gibi diyen varsa o kafayı yemiştiirr[signature][hline]ÖFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 şu uçaklı yerde takıldım şimdide 3. school da kaldım[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Grom_Hellscream, 16 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki: şu uçaklı yerde takıldım şimdide 3. school da kaldım ben o görevde hemde ps2 de önce oyunu sövüyodum sonra bi düşündüm...!=) o gösteri uçağını modelleyen düşünen adamlara sövmeye başladım...sonra bi rahatlamışım 2 görevinide o kadar oynadımki altınla geçmişim =)[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Oyunun artılarını saymak yersiz kaçacak(o kadar çok yeni şey var ki). Beni tek rahatsız eden ve hakikaten oyundan soğutma durumuna getiren, bu zenci konsepti ve muhabbeti oldu. Zaten "Amarikalı" zencilerin yüzde 90'ının, yurdum kırolarından bir farkı yok. Muhabbetleri tam anlamıyla "emmeli, g..meli" cinsten. Oyunun ilerleyen bölümlerinde farklı milletlerle iletişime geçmek biraz olsun ortamı farklılaştırıyor ama yinede yemyeşil yaptığınız şehrinizde her köşe başında, ağzından küfürü eksik olmayan kıro zencileri görmek baydı. Bişey değil yakında Klu Klu Klanx'a katılıcam o olacak:D:[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ilerde çok pis uçaklı bi bölüm çıkıyo böyle savaş uçağı falan ondan öncede psikopat bi uçaklı bölüm var[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar