Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Donanıma bakan yok Buraya yazıyorum 98 ile xp arasında ethernet kartı ile bağlantı kurulmazmı! nasıl yapılıor! help![hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 98 le xp yi kuramadık biz, onu bırak 98 i xp yaptık iki makinada xp yine bağlayamadık..[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 cross kablo... ??? Öncelikle neler yaptığını neler denediğini söyle ki ona göre şunu yap bunu yap diyebilelim.. :)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 kör nokta felam bu sanırım[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ben sölim karşılaştığı sorunu iki makinada birbirini görmüyor anladığım kadarıyla.[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 cable unplugged diyor cross felan bilmiyorum bişi deniyemedim :) ablamın bilgisayar laptop karıştırtmıo tabii atilla abimi arıcam bilgisayardan anlayan bi tanıdık:) (süper format atar oyunlarınıza dosyalarınıza)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Tamam sorun şu, normalde, iki makinayı ethernet kartı ile direkt olarak birbirine bağlarsan arada kullantığın CAT5 kablonun cross yapıda bağlanmış olması gerekiyor.. Normalde Kablo modem veya switch'e bağlantı yaptığın zaman kullandığın kablo düz'dür.. o kabloyu direk iki makinanın etherneti arasında kullanırsan işe yaramaz... Bu nedenle sana cross kablo mu diye sordum..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ya şimdi baktım crosscable renklerinin tek ucu beyaz oranj beyaz mavi beyaz yeşil kahve uyuyor diğer ucuda aynı renkler var farklı olması lazım sanırım[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hah evde crosscable buldum renkleri uyan:D 12m lik ethernet kablom var kedi barsaa gibi not:ethernet kablosu satın alıcak varsa metresini yarı fiyatına satarım[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Üff yardım edin yaa[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ben crosscable olmadan kurdum. Ama nası kurdum bi allah bi ben bilirim :) Toplam 3.5 saat fln uğraştım sanıyorum. Gidip ağda bağlı olacak olan ikinci bilge ana bilgin ipsini falan tanıtmayı dene.[hline]The Holyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 evet bağladım ping atıyorum bilgisayarlar alıyor aralrında sanırım ama bi halt olmadı:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Zor abi 98 - xp baglaması. Ben ılk xp cıktıgında laptop olan bır xp vardı benım 98 olan makınaya baglıyamadım. Bunun ethernetı bozuk demiştim :) Sorun baskaymıs ehehe[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 98 görmese de xpnin otomatik görüp tanıması lazım olmazsa sen ağ kur de işte bi takım işlemden sonra xp yüklü olmayan bilgisayarlar için disket vb bişey diyo cd den yaacam de win98 olan bilgisayarda xp cdsinden ağ kurulum çalıştır öyle dene[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 yok ol olmadı[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ben 98 'le XP'yi aylardır uğraşıyorum bağlayamadım henüz.[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Network karmaşık ya. Battın mı çıkamıyosun kolay kolay işin içinden.[hline]The Holyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 donamımsal olayı halletiysen -ki iki 98 i birbirine baplarken ne yapıyosan aynısını yapacaksın- ikinci adımda baplantı protokolü yüklemen lazım. xp den önceki windowslarda bulunan ve kolay yoldan, fazla ayar çekmeden bağlanmasını sağlanayan bi protokol var. Netbios yada öle bişidi. xp de olmadığından dolayı tcp/ip ile bağlaman gerekiyo ki bu da diğerlerine göre baya zahmetli bir yöntem. netb*** hedesini xp ye yüklemenin bir yolu vardı ama şuan elimin altında xp oladığı için hatırlamıyorum şu an. sen tcp/ip ile bağlanmaya kas. bağlantı kurmak zahmetlidir ama sonuçte en temiz bağlantıyı yaparsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sorun bendede var çözebildinmi kemikıl?[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yoo:)[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 2 senelik topik lol.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Madcat, 20 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki: 2 senelik topik lol. aramaya inandım işte... :D[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Gidin cross kablo yaptırın ya. İşsiz misiniz.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ya bak category5 kablosu al bitane sonra yar içini içinden çıkan kablolar su sıra ile olacak: kahverengi-kahverengi beyaz-yeşil-mavibeyaz-mavi-yeşilbeyaz-turuncu-turuncu beyaz sonra onları connectorun içine sokcan ama ucuna tam denk gelcek sonra sıkma pensesi ile sık onları bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 cokta guzel taniyor,internet connection sharing bile yaptim burada. biraz daha ugrasin,ayni workgroup uyesi olduklarina,ayni subnet altinda olduklarina ve mac adreslerinin cakismadigina(olur mu olur,fason network karti) bi bakin.Bir de xp cdsi ile 98 e "ek gorevler uygula" dan network tanitma hedelerini yukleyeceksiniz. [signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." [Bu mesaj Leath tarafından 20 Temmuz 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar