Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

converselerinden utananlara

cenin

Öne çıkan mesajlar

Alt kültür amaçla müzikle kıyafetle oluşur bir punk'la skinhead'i ayırmak için müziğine kadar inmen gerekir ama bir metal'ci ile punk'ı ilk görüşte ayırabilirsin siz nederseniz deyin kıyafet alt kültürün vazgeçilmezidir. PUNK ALTKÜLTÜRÜNÜN bir başka vaz geçilmezi daha vardır o da KENDİN YAP felsefesidir zaten konu en başında bununla ilgiliydi ama saptırıldı.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

converse'in spor ayakkabı modelleri gayet hoş.

ancak son bir iki yıldır bez modellerinden o kadar çok tüketildi ki eski cazibesini yitirdi.

conversin hitap ettiği kesim azınlıkta kaldı, tüketici profili değişti[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

bide bu converse giyenler ABD ye Bush a falan karşı çıkmak için mitinglere falan giderken protesto ederken giyerler onları...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 20 Temmuz 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
bide bu converse giyenler ABD ye Bush a falan karşı çıkmak için mitinglere falan giderken protesto ederken giyerler onları...

Amerika'da mualifler diye bir gurup var (dernek gibi birşey) mitinglerde rahat tekme atabilmek için :D normalden büyük burunlu converse tasarlamışlar ama üretilmiş mi bilmiyorum.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

Converse giymekle tikkyliğin ne alakası var. Bir kamyon diesel tshirtim var. Sevmiyorum kardeşim herkesin üstünde olan tshirtleri giymeyi. Saçları kuşum aydın gibi ortaya jöleleyip zamanın kroluk niteliklerinden olan göğüs bağır açmayı da hiç yapmadım ömrümde. İşte bunu yapanlar tikkynin önde depar atanıdır kanımca.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

Converse 90 ların değil 70lerin modası bu arada. 90 larda retro yaptılar güyada hiçbir değişiklik yok yine en çok satılan model chuck. Uykusuz gecelerimde en hastası olduğum meraklarımdan birisi gidip klasik olmuş converslere bakmak deneyin görün hiçbirşey değişmemiş.

Bu arada ayakkabın orjinal görünüyorsa bi fotoğrafınıda adamlara gönderirsen mutlaka yayınlayacaklardır çok seviyorlar böyle şeyleri.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SadButcher, 20 Temmuz 2005 18:18 tarihinde demiş ki:
Converse 90 ların değil 70lerin modası bu arada. 90 larda retro yaptılar güyada hiçbir değişiklik yok yine en çok satılan model chuck. Uykusuz gecelerimde en hastası olduğum meraklarımdan birisi gidip klasik olmuş converslere bakmak deneyin görün hiçbirşey değişmemiş.

Bu arada ayakkabın orjinal görünüyorsa bi fotoğrafınıda adamlara gönderirsen mutlaka yayınlayacaklardır çok seviyorlar böyle şeyleri.

gönderme kararı aldım arkadaşlık ilişkilerimi kullanmaya başladım ama tatil faktörü var olsun geç olsun güç olmasın[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...