Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Evet en sonunda bos bir gunum oldu ve Kosovadan nete girebildim. Buralar hakkaten baya guzel yerler. Butun kosova sehirlerine gittim denebilir yarinda Sirplarin kontrolundeki bir sehre KFOR esliginde (umarim dev gibi bir jip vercekler) gidicez. :) Buralarin yaklasik %30 u cat pat turkce biliyorlar ve turkleri hakkaten cok seviyorlar zaten cogunun en az bir akrabasi 20 sene evvel falan Turkiyeye yerlesmis. Internet olayi hakkaten epey epey hizli burda bayaa yuksek DW UL var. 1 saat kadar daha bagli kalacagim herhelde hepinize selamlar. Bu arada dun ilk kez sirplarin kontrolundeki bir sehre gittik ve donuste Sirplar yolu kestigi icin bayaa bir sorun yasadik. PS: bu halki Amerika, UN ve Turklere bayiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 hayırdır ne işin düştü oralara? :) benim de baba tarafım kosovalı'dır, bir hayli türk var zaten oralarda halen..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Ajanim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 e önceden söyleseydin HL'de istihbarat bölümü kurar başına seni geçirirdik.. ;) oralarda börek yapan türkler varsa mutlaka ye, süper oluyor..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 vaktimiz olmuyor pek gezecek. sabah 8de otelden cikip aksam 12de donuyoruz tek bos gunum bugun. ama 1 saat sonra gene calisicaz :) oldugum cafe nerdeyse 50 derece oldu bir anda cikip biraz gezeyim en iyisi. merak eden arkadaslara burda kizlar bayaa guzel gordugum kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 benim eniştemde geçen sene kosovada görevliydi. interpol müydü neydi tam hatırlamıyorum. ad Tayfun Bora. belki tanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 acun oralara ugrarsa yakalanma aman :) kızlar güzel dedin ya yerin kulagı vardır ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Yarin buyuk gun :) Yasgunum dolayisiyle nightcluba gidicez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 avatar atarız sana burda =P[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar