Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selamlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet en sonunda bos bir gunum oldu ve Kosovadan nete girebildim. Buralar hakkaten baya guzel yerler. Butun kosova sehirlerine gittim denebilir yarinda Sirplarin kontrolundeki bir sehre KFOR esliginde (umarim dev gibi bir jip vercekler) gidicez. :)
Buralarin yaklasik %30 u cat pat turkce biliyorlar ve turkleri hakkaten cok seviyorlar zaten cogunun en az bir akrabasi 20 sene evvel falan Turkiyeye yerlesmis. Internet olayi hakkaten epey epey hizli burda bayaa yuksek DW UL var. 1 saat kadar daha bagli kalacagim herhelde hepinize selamlar.
Bu arada dun ilk kez sirplarin kontrolundeki bir sehre gittik ve donuste Sirplar yolu kestigi icin bayaa bir sorun yasadik.
PS: bu halki Amerika, UN ve Turklere bayiliyorlar.
Mesaj tarihi:
hayırdır ne işin düştü oralara? :) benim de baba tarafım kosovalı'dır, bir hayli türk var zaten oralarda halen..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
e önceden söyleseydin HL'de istihbarat bölümü kurar başına seni geçirirdik.. ;)

oralarda börek yapan türkler varsa mutlaka ye, süper oluyor..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
vaktimiz olmuyor pek gezecek. sabah 8de otelden cikip aksam 12de donuyoruz tek bos gunum bugun. ama 1 saat sonra gene calisicaz :)
oldugum cafe nerdeyse 50 derece oldu bir anda cikip biraz gezeyim en iyisi. merak eden arkadaslara burda kizlar bayaa guzel gordugum kadariyla.
  • Yeni Oluştur...