namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ama bence sen kuralalrı ihlal ettiğin için sana bir ihtar veya herhangi bir yaptırımda bulunmalılar.Ayriyetten benim gibi adamların neyi varmış neden banlanması gerekirmiş?Kurallarımı kullanıyorsun bende kullanırım.O zaman sen neden benim kişiliğime karşı bir hakarette bulunuyorsun.[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 istedigimizi mi yapiyoruz, heh ben her istedigimi yapsam paticik nufusu yariyariya duser. sen foruma camdan isedim cok eglendim yazarsan ben senin sadece kisiliginden degil baska seyleriden de suphe ederim. [Bu mesaj dominic tarafından 17 Temmuz 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 İşte beklediğimiz cevap buydu. * Hails to the king *[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 İşte yaptığın bu sen sadece kendi fikirlerine uyan insanları istiyorsun bu yüzden durmadan böyle olaylar patlak veriyor.[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sonuna kadar haklisin bence namesiz. Gercekten Paticik oyle bir hale geldi ki millet "camdan asagi isedim, damdan yukari sctim" gibi topicler aciyor artik, biz de memnun degiliz ama elden ne gelir?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 dediginin aksi durumunda zaten kendime hakaret etmis olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 her gün topic açılsın.. bugün şöle işedim. bide bugün şöle sıçtım hergün update olsun falan..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 namesiz, burda kimsenin topik'i durup dururken kitlenmiyo, iki topik'in de kitlendiyse bi durup kendine sor "acaba ben mi yanlış yapıyorum" diye. camdan aşağı işemek bir fikir beyanı değildir. bunu yapmış olabilirsin, ama gelip konu dışı'na böyle bi topik açman, gördüğün gibi hiç de hoş karşılanmıyo. çok istiyosan sen de kendine bi forum kur pipicik diye, anlat orda nerelere işediğini kimse de karışmasın.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 laf atmak marifet sanıyorsan öyle sanmaya devam et ama laf atabilmek marifet değildir her zaman yapıcı insanlar bir yere gelebilir ama senin gibi insanlar ellerindekine mahkumdur daha fazlasını elde edemezler.Ayriyetten ben yapmak istediğim birşeyi yaptım vebunun sevincini paylaştım yapmak istediğim şey ister salakça olsun ister akıllıca ben hedefimi gerçekleştirdim belkide sen sırf hedeflerine ulaşamadığın iççin böyle davanıyorsun.[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Eylemlerimize devam edicez diyosun.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 kilitlemek yerine garbage a atılabilirdi ve hatta ben bundan daha gereksiz konuların garbage a atıldığını kilitlenmediğini ve böyle abuk konuları konuşanların garbage da devam ettiklerine çoğu kez şahit oldum..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Evet, dom hicbir zaman otellerdeki Rahatsiz Etmeyiniz yazisini Odayi Temizleyiniz yapmaya cesaret edememis, mod oldugundan beri de bu kompleksi yuzunden hepimize kan aglatiyor :<[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yapıcı insan: camdan aşağı işemenin sevincini paticik forumlarında paylaşan insan.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: namesiz, 17 Temmuz 2005 19:44 tarihinde demiş ki: laf atmak marifet sanıyorsan öyle sanmaya devam et ama laf atabilmek marifet değildir her zaman yapıcı insanlar bir yere gelebilir ama senin gibi insanlar ellerindekine mahkumdur daha fazlasını elde edemezler.Ayriyetten ben yapmak istediğim birşeyi yaptım vebunun sevincini paylaştım yapmak istediğim şey ister salakça olsun ister akıllıca ben hedefimi gerçekleştirdim belkide sen sırf hedeflerine ulaşamadığın iççin böyle davanıyorsun. beni derinden yaraladın..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 İşeme konusu belki olabilir ama Smiley konusunun kitlenmesine bu beyfendi bile güldü:[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Camdan aşşa işedim die konu açtın, dom bunu kitledi, sende nerde adalet diyosun. Doğrumu anladım, dalgamı geçiyorsun ? Banane senin pipinden be ? Git ailene anlat dışkı maceralarını. Modlar çok ama çok müsamaha gösteriyorlar. İşin boku çıkacak diyordum, aha sidiği çıktı.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 kuytu kosemde agliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Adamlar sıçtığını anlatıyor laf olmuyor bir yazı yazdık neler oldu işte bu benim savunduğum olay.[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 karma sistemi gelsin hele yeni sistemde.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yazık ya insanlar delirmişler iyice.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 iyi yani arkadaşım şikayetçi olmuşsunda son zamanlarda açılan konularla birlikte senin konun da gelince dozu aşmış oluyorsunuz. geçenlerde biri nasıl altına yaptığını anlatmıştı hatırlıyorsanız, sen de nasıl camdan işediğini anlatmışsın. yani forum ortamında konuşulcak şeyler mi bunlar sizce. sonra da paticik kötüye gidiyor diyorsunuz, gider tabi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: metboy, 17 Temmuz 2005 19:54 tarihinde demiş ki: geçenlerde biri nasıl altına yaptığını anlatmıştı hatırlıyorsanız, Bunun ne sakıncası varki onu anlıyamadım. İnsanlık hali olabilir. Hiç tanımadığım insanlar muhabbetin arasında anlatmıştır bana.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom [Bu mesaj Muhallebi tarafından 17 Temmuz 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 peki muhallebi, forum ortamında insanların nasıl altına yaptıklarını, nasıl camdan işediklerini anlatması senin hoşuna gidiyor mu. yani ne bileyim, forumda anlatılcak birşey mi? veya bir amacı var mı, forumun seviyesini alçaltmıyor mu?[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hah seviyemi kaldı forumlarda.Baksana adam bu yazıları yazıyo sonra neden laf ediyosunuz diye 2.bi topic acıyo.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 quote almışım bak orda hangi cümle var. Forumsa bu belli bir amaca adanmış bir forum değil. Oyun forumu neyim değil yani bir konusu yok. Günlük olaylar anlatılabilir. Ayrıca daha beterlerine hiç laf gelmediğini çok gördüm. Threadi açan pati önemli tabi .[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar