namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ben açtığım bir konuda kendi yapıtğım bir şeyi paylaşmak istedim ama sırf eleştiri olsun diye yazılan yazılardan sıkıldım.Ne olursa olsun, ister normal ister absurd birşey olsun yazan kişiye iğnelemek veyahut laf atmak bağbında bir cevap atılmamalıdır. İşte bardağı taşıran son damla.[signature][hline]madjai, 10 edit:yazım yanlışı Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar [Bu mesaj namesiz tarafından 17 Temmuz 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 peki (valla iğneleme yok)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 boşver hacı bekirim lokumum benim. Olur böyle şeyler Takılmana bak ya... Bu kadar dert etme.[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ortamın delikanlısı geliyor yolda.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Artık yazı yazamaz oldum laf atmak sanki burada insanlar tarafından beğeniliyormuş gibi bir imaj yerleşmiş atmayan yok.[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu hep fakeler yüzünden oldu, ayrıca ben seyir halindeki arabadan işemiştim, bide o konu neden kitlendi? abuk mesajlar silinebilirdi, işinize gelmediği zman hemen siliyosunuz mod arkadaşlar...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya bazı insanlar çok muhalefet bazıları acayip sinirsiz yumuşak başlı eh naaparsın topic açmaya değmez be öyle bişey varsa görmezden gel =)[signature][hline]my silence knows what your silence means...
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 cok ozur dilerim, bu gece pencereden iserken altinda durucam. hey yah. sabir. ben cabuk sinirlenen bir insan degilim, ama senin gibi 'supra' insanlar beni kendimden cikartiyor anlatabiliyor muyum? yani camdan ise tamam, gece arkadaslarina anlat bunu gul, git kendi websitene yaz ama foruma yazmak nedir? forum nedir haberin varmi? hay zaten moderator olanda hata sanki ben duzelticem milleti ya. ne haliniz varsa gorun. [Bu mesaj dominic tarafından 17 Temmuz 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ee sen hani daha topic açmıodum namesiz :D :P[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 duzenli olarak yapmadigin bir harekete(camdan isemek) gelen "11-14 yas grubu icin cilgin sayilabilir " seklindeki yoruma " olur boyle ,her insan yapar bir kere hayatinda.elbet vardir seninde yaptigin garip bir davranis " tarzi yaklasmayi basaramayip aksine " buuhhu sizi pis herifler sizin yuzunuzden yazamaz oldum" dersen ,sorunu kendinde araman gerekir diyorum.
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ama dikkat ederseniz açtığım son iki topicte kilitlendi bence ikisininde kilitlenmemesi gerekirdi mesela bu topic garbagea yollanabilirdi.Her zaman gözden gelmezsek daha fazla artıcak bu tür olaylar.[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: namesiz, 17 Temmuz 2005 19:21 tarihinde demiş ki: Ben açtığım bir konuda kendi yapıtğım bir şeyi paylaşmak istedim ama sırf eleştiri olsun diye yazılan yazılardan sıkıldım.Ne olursa olsun, ister normal ister absurd birşey olsun yazan kişiye iğnelemek veyahut laf atmak bağbında bir cevap atılmamalıdır. İşte bardağı taşıran son nokta. senin camdan aşaya işedim topicin kilitlenmezse millet geliyo nasıl sıçtığını anlatıyo. yok şöle oldu böle oldu. HAHAHAHAHAH falan diolar.. eğer öle olursa asıl paticiğin düştüğü hali düşünmek gerekir..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bide bardağı taşıran son damla olmicakmıydı o? neyse sustum.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 İşte benim savunduğum olay bu yazma özgürlüğü sadece görüntüde var ama görüldüğü gibi bazı insanların beğenmediği bir konu açıldığı anda kilitlenebiliyor ve kilitlenme nedeni yazılacağı yerde yazılan cevap Bana düşer[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yazma özgürlüğü de bi yere kadar. Gelip de nasıl işediğini nasıl sıçtığını anlatırsan eğer bu özgürlüğe girmez. saçmalamaya girer.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Forumda saçmalanılmayacak diye bir kural mı var ve eğer forumu okuyorsan insanlar nasıl sıçtıklarını bile anlatıyorlar.[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu foruma bişi yazıp göndermeden önce en az 3 kere düşüneceksin burada bulunan ortamı göz önünde bulunduracaksın bir şeyi burada paylaşıyorsan her türlü yoruma açık olacaksın, kim dönüştürüyor bu hale acaba paticiği ?[signature][hline]Fire in the Darkness...
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 la ilahe illalah töbe töbe madalya takın[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 evet forumda saçmalanılmayacak diye bi kural var, kuralları bi güzel oku, özellikle konu dışı'nda açılan topiklerle garbage'daki topikleri bi karşılaştır, ondan sonra gel bize paticiğin dönüştüğü hali anlat lütfen.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Eğer benim açtığım konuyu okursanız insanları çok fazla rahatsız etmeyecek bir konu olduğunu görürdünüz.Eğer okudunuz ve benimle aynı fikri paylaşmıyorsanız saygı duyarım ama direk eleştiri düzeyinde bir yazı yazmam.[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yüklenmeyin üstüne sakin.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 açtığın konuda tartışılacak bi olay yok fikir beyanı genelde mantık yürütülebilecek konularda olur. Ama sen dün 4. kattan milletin kafasına işedim dersen bide milletin bunu çok normal karşılaması beklentisi ile dolaşırsan... Pati böyle bi ortam değil.[signature][hline]Fire in the Darkness...
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: namesiz, 17 Temmuz 2005 19:34 tarihinde demiş ki: Eğer benim açtığım konuyu okursanız insanları çok fazla rahatsız etmeyecek bir konu olduğunu görürdünüz.Eğer okudunuz ve benimle aynı fikri paylaşmıyorsanız saygı duyarım ama direk eleştiri düzeyinde bir yazı yazmam. git garbage'a aç. senin işemen konu dışı değil. bildiğin garbage.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 malesef ki kurallari ihlal etmedigi icin bu adamlari da banlayamiyoruz.
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kuralları değiştirin o zaman nasılsa istediğinizi yapıorsunuz.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Öne çıkan mesajlar