goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 parmesan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 tahsildaroglunun her turlu peyniri; tahsildaroglu benim peynirim, guwenle alirim, lezzetle yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 sütaşa güvenemiyorum mesela tam bir şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 1-) şu MIHLAMA'nın yapıldığı peynir neyse onu seviyorum çünkü mıhlama ÇOK İYİ 2-) hellim (yaresulullah) 3-) saçaklı peynir. /ismi bu değildir de saçakları var bilirsinya bundan da başka bişey yok işte, çoluk çocuk da iyi. yanına domat koyok arada hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 mihlama tek peynirden yapilmiyor ki evde ne kadar peynir varsa koyuyorsun icine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 millet duydugu tüm yabancı peynirleri yazmış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yememişlerdir bile bence önüne koysan bu koku ne lan der gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 senko said: mihlama tek peynirden yapilmiyor ki evde ne kadar peynir varsa koyuyorsun icine :) sana yanlış öğretmişler ben lazım, yok öyle bişey hatta mısır unuyla yapıyo bizimkiler daha lezzetli olur. ahu peyniri hatta adı da aklıma geldi, karadenize özeldir. onun haricinde peynirlerle yapılan şehir mıhlaması. tırt mıhlama veya çakma adı altında geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Fistan said: millet duydugu tüm yabancı peynirleri yazmış hehe Pasta said: yememişlerdir bile bence önüne koysan bu koku ne lan der gider. ara sokaktaki bir peynirciye uğraşmamıştır bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 uğramıştırlar da en azından bi hakiki yöresel peynirin tadını hayatı boyunca hiç almamıştır, kimyasal şirket ürünlerine bağımlı olup hiç bişey bilmeden yaşayan bi robot olmuş ööööyle yaşayan biridir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 erzincan tulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 örgü,gaşar, dil, hellim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 dil peyniri abi böyle dağılıcak ama lif lif of. yanında da salam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Black-ice said: dil peyniri abi böyle dağılıcak ama lif lif of. yanında da salam. eeEEAAAAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Başınada Ezine peyrini eklemek lazım AtlaraFisildayan said: örgü,gaşar, dil, hellim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Sparkcaster said: erzincan tulum içinden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 "kaşar" tosta, makarnaya,yumurtaya,mantara,tavuğa vs. ne ile karıştırsan güzel oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 HighSelf said: senko said: mihlama tek peynirden yapilmiyor ki evde ne kadar peynir varsa koyuyorsun icine :) sana yanlış öğretmişler ben lazım, yok öyle bişey hatta mısır unuyla yapıyo bizimkiler daha lezzetli olur. ahu peyniri hatta adı da aklıma geldi, karadenize özeldir. onun haricinde peynirlerle yapılan şehir mıhlaması. tırt mıhlama veya çakma adı altında geçiyor ahah dogrudur benim ev arkadasim mihlama diye alakasiz bisi yapiyordu o zaman :) bayaa bi peyniri karistirip yapiodu, ama guzel de oluordu hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 eskiden büyük bakkallarda bi köşede keçi derisinin içine sıkıştırılmış tulum peyniri satılırdı hatırlar mısınız bakkalcı kürekle kazır poşete koyup tartardı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 hatırlamaz bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 her peyniri yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 HighSelf said: Black-ice said: dil peyniri abi böyle dağılıcak ama lif lif of. yanında da salam. eeEEAAAAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH kötü mü iyi mi diyosun anlamadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bence cogunuz hayatinda peynir yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 lor peyniri de güzel. burda olmadigindan öle seyler ayni tadi ricotta ile yakaliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar