tafircan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 tahsildaroglunun her turlu peyniri; tahsildaroglu benim peynirim, guwenle alirim, lezzetle yerim
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 sütaşa güvenemiyorum mesela tam bir şerefsiz
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 1-) şu MIHLAMA'nın yapıldığı peynir neyse onu seviyorum çünkü mıhlama ÇOK İYİ 2-) hellim (yaresulullah) 3-) saçaklı peynir. /ismi bu değildir de saçakları var bilirsinya bundan da başka bişey yok işte, çoluk çocuk da iyi. yanına domat koyok arada hehe
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 mihlama tek peynirden yapilmiyor ki evde ne kadar peynir varsa koyuyorsun icine :)
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 millet duydugu tüm yabancı peynirleri yazmış hehe
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yememişlerdir bile bence önüne koysan bu koku ne lan der gider.
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 senko said: mihlama tek peynirden yapilmiyor ki evde ne kadar peynir varsa koyuyorsun icine :) sana yanlış öğretmişler ben lazım, yok öyle bişey hatta mısır unuyla yapıyo bizimkiler daha lezzetli olur. ahu peyniri hatta adı da aklıma geldi, karadenize özeldir. onun haricinde peynirlerle yapılan şehir mıhlaması. tırt mıhlama veya çakma adı altında geçiyor
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Fistan said: millet duydugu tüm yabancı peynirleri yazmış hehe Pasta said: yememişlerdir bile bence önüne koysan bu koku ne lan der gider. ara sokaktaki bir peynirciye uğraşmamıştır bile
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 uğramıştırlar da en azından bi hakiki yöresel peynirin tadını hayatı boyunca hiç almamıştır, kimyasal şirket ürünlerine bağımlı olup hiç bişey bilmeden yaşayan bi robot olmuş ööööyle yaşayan biridir belki
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 örgü,gaşar, dil, hellim
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 dil peyniri abi böyle dağılıcak ama lif lif of. yanında da salam.
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Black-ice said: dil peyniri abi böyle dağılıcak ama lif lif of. yanında da salam. eeEEAAAAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Başınada Ezine peyrini eklemek lazım AtlaraFisildayan said: örgü,gaşar, dil, hellim
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Sparkcaster said: erzincan tulum içinden mi
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 "kaşar" tosta, makarnaya,yumurtaya,mantara,tavuğa vs. ne ile karıştırsan güzel oluyor..
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 HighSelf said: senko said: mihlama tek peynirden yapilmiyor ki evde ne kadar peynir varsa koyuyorsun icine :) sana yanlış öğretmişler ben lazım, yok öyle bişey hatta mısır unuyla yapıyo bizimkiler daha lezzetli olur. ahu peyniri hatta adı da aklıma geldi, karadenize özeldir. onun haricinde peynirlerle yapılan şehir mıhlaması. tırt mıhlama veya çakma adı altında geçiyor ahah dogrudur benim ev arkadasim mihlama diye alakasiz bisi yapiyordu o zaman :) bayaa bi peyniri karistirip yapiodu, ama guzel de oluordu hani...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 eskiden büyük bakkallarda bi köşede keçi derisinin içine sıkıştırılmış tulum peyniri satılırdı hatırlar mısınız bakkalcı kürekle kazır poşete koyup tartardı falan
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 HighSelf said: Black-ice said: dil peyniri abi böyle dağılıcak ama lif lif of. yanında da salam. eeEEAAAAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH kötü mü iyi mi diyosun anlamadım lan
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bence cogunuz hayatinda peynir yemedi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 lor peyniri de güzel. burda olmadigindan öle seyler ayni tadi ricotta ile yakaliyoruz.
Öne çıkan mesajlar