Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MÜKEMMEL İLİŞKİ!!!!!!!!

biko

Öne çıkan mesajlar

Mükemmel aşk değil de ilişki demen ne güzel, çünkü hep mükemmel aşk hikayeleriyle büyüdük, sonunda çiftlerden an az birinin diğeri uğruna öldüğü. Ama o hikayelerde asla bu çiftler bir ilişki yaşayamadılar. Çünkü o kadar zor ki mükemmel ilişkiyi anlatmak, en usta kalemlerin bile gücü yetmedi bunu kağıda dökmeye...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

bi de bi zahmet !!111!11111 şeklinde ve caps'li açmayalım topikleri, daha özenli şöyle içeriği de anlatan bir topik olsun.

mükemmel olmasına gerek yok ilişkinin, hiçbi insan mükemmel olmadığına göre hiçbi ilişki de mükemmel olamaz, zaten mükemmel olan ilişki çok sıkıcı olur, biraz sorun olucak ki onu düzeltmek için çaba harcayasın.

iyi bir ilişki, iki tarafın da birbirine güvendiği, saygı ve sevgi duyduğu, paylaşmayı, konuşmayı, gezmeyi tozmayı, ve birçok aktiviteyi beraber yapmaktan hoşlandıkları bi ilişkidir. ayriyetten bi de ten uyumu varsa o ilişki tadından yenmez :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

sen eden sürekli böyle sorulan soran topicler açıyosun? (biliyorum şimdi yok öyle bişi diceksin ama bi cevapla yine de)
--------------------------------------------------------------------------------
:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!-----------------------------------------------------------------------------------------------ufak çaplı bi araştırma diyebiliriz,tamamen KİŞİSEL,insanların fikrlerini merak ediyorum,bazen çok ilginç şeyler çıkabiliyo,bu da bana yeni bi görüş açısı katıyo,umarım herkese ufak da olsa bi faydası olur[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır

[Bu mesaj biko tarafından 17 Temmuz 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

guven eksikliği olmayan, kıskanclıgın insanları yıpratmadıgı, bagrışmalardan uzak ve "ben" merkezli yurumeyen..[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 17 Temmuz 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
Ki tarafın da konumunun tamamen eş olduğu ilişki mükemmeldir. Ama malesef ilişkilerin %99unu kapsamayan bi durumdur bu. Taraflar farketmiş olsa da olmasa da...

Ama bana da her anlamda eşit olcaz diye çabalamak yanlış geliyor. Sonra ilişkilerde olaylar maç skorlarına dönüyo: O bunu yaptı 1-0, O bunu yapabiliyorsa ben de yaparım 1-1, O bunu söyledi 2-1, O bunu söyleyebiliyorsa ben de söylerim 2-2... Bu böyle sürdüğünde bir yerde ipler kopuyor. Oysa eşit olmaktan kastın bir hesaplaşma olmadan,ilişkide herkesin kendine has birbirine üstünlüğü olmasıysa bak onun fazlasıyla arkasındayım.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

Nartanesi demek istediğimi anlamışsın. Yoksa ben kız arkadaşımdan benim kadar ağırlık kaldırmasını bekleyemem o da benim onun kadar iyi dansetmemi beklemesin benden :)

Eşitlikten kastım daha çok .. nası diyim hani iki tarafın da "toplamda eşit" olması ve sevgide, söz hakkında eşit olması yönünde... Yani çevremdeki çiftlerin çoğunda bir taraf farkında olmasa da "dominant" ve daha çok söz sahibi oluyo. Bunu illa "benim dediğim olcak lan" diyerek yapmıyo da mesela şirinlikler, şımarıklıklar, ya da triplerle falan yaparak hissettirmiyor ama genelde bir seven bir de daha çok seven taraf oluyor, daha çok seven de hep fedakarlığı üstleniyor. O olmamalı demek istiyorum.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Madcat, 17 Temmuz 2005 20:20 tarihinde demiş ki:
karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde devam eden ...
ne bilm ben :(

Bu arkadas sanırmda bı acı cekıo sureklı bı su smıley :( ... Senı de mı unuttular..[signature][hline]MSN:[email protected]

Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı...
Sosyal ağlarda paylaş

bence mükemmel ilişki ayrılamıcak kadar çok sevdiğin sürede olur yoksa her hatası batar , çekilmez gelir.
en saçma kavgayı yaptıktan birbirini yıprattıktan sonra bile karşındakina tapıyorsan onun gitmesi düşüncesi mide kramplarına yol açıyorsa mükemmel olan budur. yoksa birini ne kadar seversen sev yakın olursan ol doğanın gereği hep kavga anlaşmazlık olur ama hiçte sorun olmaz. ben hiç herşeyin üstesindne gelen benim egolarımı ezip geçen ((acayip egositim)) bi ilişki olması ihtimalini düşünmedim ama oldu aman neyse uzatmıyım mükemmel ilişki yok kavga hep var anlaşmazlık yanlış anlama gıcık olma ağlama dlei gibi ağlama gözlerin yuvalarından çıkcak kadar ağlama var yani mükemmel değil ama ağladıktan sonra serçek bi seni seviyorum duyma var güven ver sarılma var meh süper işte. bence mükemmel aşk var ilişki yok çünkü her an süper gitmiyor ama kötü gittiği zamanlar bile o kadar kötü değil ... atıııııııl <3 ((biraz yavşadım affedin))[signature][hline]my silence knows what your silence means...

[Bu mesaj twistedemo tarafından 17 Temmuz 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aşkın her çeşidi mükemmeldir ki birçok kişi bunu tanımlamış. ama iş ilişkiye, daha doğrusu uzun soluklu, hatta evliliğe gidebilecek bir ilişkiye gelince, her şey değişir. bulmanız gereken, mükemmel insan değil, mükemmel çiftinizdir. tek kişi değildir ama bunların herkese göre oranı toplum içinde düşüktür muhtemelen. yani gereken uyumdur; hareketlerin, duyguların, davranışların uyumudur; iki yapboz parçası gibi olunmalıdır.

gerisi traş. en kafa, güzel, çekici, enenenenenen kişiyi herkes görebilir, ve hatta ilişkiye girebilir. ama bunun bir yere bağlanabilmesi, karşı tarafın enenenen olmasında değil, birlikte ikinizin enenenen olmasında gizlidir.

zıt kutuplar çeker birbirini, birbiriyle alakasız kişiler birbiriyle ilişkiye girer tarzı geyikler vardır. bunun bilimsel olarak doğruluk payı vardır, zira bayan kişiler, doğurucu oldukları için, kendilerinde olmayan özelliklere sahip erillere yönelerek, doğuracakları çocukların doğaya karşı daha sağlam durmasını amaçlarlar bilinçsizce. bu doğanın kanunudur bir nevi. zira genetik çeşitlilik, daha çok hastalığa vsye karşı bağışıklık demektir.

ama iş uzun ilişkiye gelince, zaten farklı yapıdaki kişiler birbirlerine benzemeye başlarlar. biri birine bir özelliğini, diğeri de öbürüne başka bir özelliğini verir. bağımlılık ve bağlılık en üst mertebeye ulaştığında, iki kişiyi fiziksel özellikleri dışında ayırabilmek güçtür. bu gayet monoton gözükse de genç yaştakilere, ki gençler dinamizmi severler, aslında uyumluluğun anahtarıdır. zira ilişki ilerledikçe, işin içindeki arkadaşlık boyutu artarak, tutkuyu geçebilir. arkadaşlıkta da bildiğiniz gibi, uyumluluk anahtar kelimedir. o yüzden "hayat arkadaşı" gibi bir terim vardır. her şeyden önce karşınızdaki sizin arkadaşınız olur, aşkınız değil.

o yeah, ne diyorum ben. allah belamı verecek. sittiredin bunları, önce bi coşun eğlenin, 5-6 sene sonra durulur böyle bi ilişki ararsınız eheh[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

insanlarin seni sevmediklerinde senin yuzune soyleyebildigi zaman mukemmel ilişkidir.
Durust olmak herseyin basidir.
saydam olunulursa ilişki mukemmel yasanilir. tabiki cift tarafli olmasi sarttir..[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 17 Temmuz 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
mükemmel olmasına gerek yok ilişkinin, hiçbi insan mükemmel olmadığına göre hiçbi ilişki de mükemmel olamaz, zaten mükemmel olan ilişki çok sıkıcı olur, biraz sorun olucak ki onu düzeltmek için çaba harcayasın.

iyi bir ilişki, iki tarafın da birbirine güvendiği, saygı ve sevgi duyduğu, paylaşmayı, konuşmayı, gezmeyi tozmayı, ve birçok aktiviteyi beraber yapmaktan hoşlandıkları bi ilişkidir. ayriyetten bi de ten uyumu varsa o ilişki tadından yenmez :)

+10[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bence mükemmele en yakın ilişki,birbirini çok iyi tanıyan iki kişi arasında yasanabilir,sebebiyse bu tip ilişkilerde iki taraf da birbirin ne zaman ne hissettiğini,ne istedigini daha kolay anlar ve buna göre hareket eder,bu da ilişkide ki tartışmaları en aza indirerek uyumu arttırır,hepimizin istedigi de bu degil mi zaten,sevgilim beni anlasın,isteklerime cevap versin bunu istemez miyiz?

[Bu mesaj biko tarafından 19 Temmuz 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...