Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu adam kimdir neyin nesidir nası çalıyo öyle yahu ? bu video ya bi göz atın derim[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 am4zing yanlız. dikkat.[signature][hline]g3nk.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ya çoluklu çocuklu ortamdayım neymiş ne diilmiş bi yazıverin öyle izleyecem[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ahaha yanında çocuk varsa izletme psikolojisi bozulabilir. adamın tekniği inanılmaz ya harbiden adam KING[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 teknik dediin şey bas tekniidir adam sadece onu kullanımş istersen bi www.slapring.com a bak orda bas teknii gör :)[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız...
sir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 victor wooten üzerine tanımam.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bas gitar hiç çalmadığımdan mıdır nedir bilmiyorum da inanılmaz çalmış cidden adam bu ne ya.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 biliyorum slap tekniği olduğunu heralde hem bu videoda slap in yanı sıra tappingde de aşmış adam o gitarla. ayrıca elektro gitarda da inanılmaz slap yapan gitaristler var scott mishoe gibi.. ama bu adam aşmış.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 O_O[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/
Delinquent Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Vay be, harikaymis.[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 izledim, süpermiş. helal olsun adam yakışıklı da.[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: adam yakışıklı da. lol ne alaka be
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kıskanma yakışıklı işte[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 oha süper çalıyo.nası ya.o nası bi teknik ilk kez görüyorum klasik gitarla böle şeyler yapan birini.tapping olayını aşmış adam zaten.
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 valla bana haz vermedi, bilindik bir şey çalsa neysede ne öyle neyse beğenen beğenir
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Erutan görmesin.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 klasik gitar dimi o ya akustik bass mı yoksa annayamadım.adam efsane slapler atıyo ve hayan gibi tapping yapıyo süpermiş.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Öne çıkan mesajlar