Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ulaşıma zam..

swiftbew

Öne çıkan mesajlar

iett olayı abartmış arkadaşlar, öküz!! gibi zam yapmışlar.. Yeni Fiyatlar Burada aylık 45 olmuş ki en 35 du, bu nasıl zam arkadaşlar.. enflasyon yüzde 8 diolar, işçiye emekliye yüzde 6 yı 7 yi zor veriolar sora ulaşıma ki asıl bu otobüsü metroyu kullananların sırtına zammı bindiriolar.. insaf yani, bu kadarıda ayıp[signature][hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır
Cehennem yok altımızda
Üstümüzdeyse sadece gökyüzü
Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle..

[Bu mesaj swiftbew tarafından 15 Temmuz 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh be !! İstanbul Ankara'dan ucuzdur derken hep otobüs fiyatlarından dem vururdum, İETT vurdu bana demi. Adice düzenlenmiş, çok haksız bir zamdır bu. Tüm İstanbul halkını bu zamma karşı tepkisini ortaya koymaya davet ediyorum. İETT ye e-mail göndererek başlayabiliriz. İETT nin kârını bilseniz, sırf pasoların ilk dağıtımından -paso başına- 9dolar kâr ettiler, binlerce paso dağıtıldı, kârı varın siz düşünün. Bu zam haksızdır arkadaşlar tepkinizi dile getirin.
Sosyal ağlarda paylaş

oha ama ya, bugün otobüse binerken(uzun süredir binmiyordum) zam gelmemiştir inşallah diye düşünüyordum, onu düşünen aklıma tüküreyim ya

iett ye de kafam girsin ayrıca...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

minibusede zam gelir şimdi of.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu diyen iett maksatlı bir mesaj attım ama anlamadığından mıdır .ok atmak için midir neden mesaj attığını anlamadım,ben de aylık kullanan bir öğrenciyim.[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

yav 1 milyon indirimli bilet ayıptır gerçekten ya ulan paso dersaneye gitcez seneye ne olcak ? harbi geçirdiler[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...