Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şahan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
taksici güzel izlemeni tavsiye ederim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
halimenin olduu blmler ii
ha bi de bi skec wardi bi kelime bi islem in geyiini yapmislardi hatta baladirmak die bi cmle ortaya cikmisti ona cok glmstum yaw[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
hic birisi .
komik degil o adam ya .
kompleks sahibi ettiniz beni ; millet guluyor bu adama ben gulemiyorum diye.
gecen bir arkadas messengerdan atti , cem yilmazla var bir tane cem yilmaz karisini cinci hocaya getirmis skeci .
onda guldum ama guldugumde cem yilmazin tipiydi . yoksa ikisinin de performans 0 a yakin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 18 Temmuz 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
I DON'T KNOW

hepsi cok komikti hangisini tavsiye ederim bilemedim mi demek bu yoksa ...[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
evet ne o capsla topic acmak ?
ya bir git ya bir git bana caps la acilan topiclerin itici olmadigini soylemezsin tamam lan tamam senin dedigin gibi olsun capsla acilan topiclere daha cok mesaj geliyor olsun biraaaahk ya lanet olsun .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
yok be , ben akilli deliyim isirmam korkma eheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
adım samuel,25 yaşım

bu samuel cok fena.bide beynini aldıran adam ayrı komik
ama en guseli metropolitan hunter[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
şahan komik mi? nhahahaha...zuhahahaha....[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
  • Yeni Oluştur...