BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Dofus Oyun gerçekten inanilmaz görünüyor. Su an pek bir bilgi yok girip oynayamadim :P Beta testi yazin açiliyor girip hemen basvuru yapin derim :)[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 BeIlow bi kalıbı dinlendir hangi oyunu oynayacağımı şaşırdım :D[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kaydoldum bakalm ne zaman gelecek[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Nwalka, 14 Haziran 2005 14:04 tarihinde demiş ki: BeIlow bi kalıbı dinlendir hangi oyunu oynayacağımı şaşırdım :D hakkatten haa.. onu indir bunu indir :D harddisk dolmuş hiç farketmedim[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ohş güzelmiş :-)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hatta süfer ben çok beğendim hemen başlıcam :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 arkadaşlar oyunun sitesi yenilendi şimdi girip üye olun oyun yakında beta teste başlıyor gerçekten muhteşem geliyor. Etraftaki ejderhalar ve yumurtaları tactical mmorpg muhteşem bir oyun olacak benden uyarması :) Bide girip gallery kısmından video yu izleyim muhteşeemmmmmmmm sitede çalan müzikteee süperrr ss ler : [signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksssAnime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ragnorak a benziyor[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Sitemi kapali?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 dofus online 19.07.2005 te open betasi açiliyor haber veriyim dedim...[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bi girip basvuralim ,aciksa basvurular bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya boşfer sen bu oyunu ben 3.4 1024 mb ddram 256 ekran kartını boşamı aldım bu oyunlari oynamak için mi walla bence kötü bir oyun. tetrisde bile bu oyun oynamam ben.[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: banker, 16 Temmuz 2005 23:52 tarihinde demiş ki: ya boşfer sen bu oyunu ben 3.4 1024 mb ddram 256 ekran kartını boşamı aldım bu oyunlari oynamak için mi walla bence kötü bir oyun. tetrisde bile bu oyun oynamam ben. zevkler ve renkler tartışılmaz bence.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Dofus bugün fransa saati ile 12 de açılcakmış. Biz 18.00 gibi gireriz anca :) gelcekler buraya nicklerini yazarsa party yaparız. oyun 50 mb den az olacakmışş :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben gelecemde. oyun betadan sonra parali olcakmis =/ ------- 11 class of characters (Male & Female) RP/PvP/PvM, 5 slots for characters More than 10 characteristics More than 30 jobs More than 500 monsters More than 400 Non Playable Characters More than 700 spell (50% usable by players) More than 3.000 objects More than 6.000 maps Chat, emotes, friends list Inventory, Bank, Buildings Trade system (online and offline) Guild system and control of territories Good and evil system Hundreds of quest Day & Night Pet system [Bu mesaj Thadox tarafından 19 Temmuz 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 evet aylık 6 veya 3 milyon unuttum :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Download linkini ne zaman vericekler acaba?[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Zombi Vampir olmak için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kayıt oldum fakat dl edemiyorum oyunu. Ayın 19 u diyor ama 20 si oldu...[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Artık download edebiliyoruz. http://download.dofus.com/[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Zombi Vampir olmak için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 indiriyorum oyunu gelicem birazdan :) nick Bellow class : whip[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Oynu indirdim fransızca çıktı?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yok yükle sen ingilizce oluyor o :) oyun ingilizce setup ı fransızca istersen gel msn : [email protected] komutan arthur :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] [Bu mesaj BeIlow tarafından 20 Temmuz 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Setupta sol alttan değiştiriliyormuş buldum.Ufacık bir britanya bayrağı var ilk ekranda altta.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 flash olmasi kotu olmus. cok kastiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar