Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CPU zorlamayan divx player var mıdır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu bilindikler dışında,benim cpu eski olduğu için makinayı çok zorlamayacak bir divx player arıyorum,bazı filmleri hala oynatamıyorum..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:

Seperate zaten DivX playerlar (Windows Media Player'da oynatıyorsan ayrı) işlemciye çok yük getirmezler. Yük getiren malum filmler. Özellikle kalitesi yüksek filmler daha fazla yük getirirler. İstersen Mv2player ile dene açamadığın filmleri açmayı olmuyorsa DivX codec ayarlarından bazı ayarları düşür.

[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.

[Bu mesaj Murk tarafından 19 Temmuz 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Aynı codec'i kullandıktan sonra player pek fark yaratmaz. Çünkü aslık kod codecte.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
vlc player. fan bozuk oldugunda pasif sogutucu ile tek o calisiyordu. codec pack olarak UKP``yi oneririm. sadece isini yapar, baska seylerle ugrasmaz.

bir de bilgisayari divx player olarak acan acilis cd`si bir player vardi. movix mi neydi adi. isletim sistemini yuklemez, cok eski bilgisayarlarda bile calisir.

[Bu mesaj rahatsiz tarafından 20 Temmuz 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...