onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Merhaba su an bir sitede yoneticiyim bayag da bir calisan var. calisanlardan biri verilen gorevlere uymuyor. Rahatsiz edici derece sesli kurtce muzik dinliyor uyarilincada site mudurunun(yoneticilerden sorumlu insan) uzerine yurumus. simdi 2 ihtar vermis. Ya kisisel olarak adamin bakislarindan rahatsizim ustune fikirleri(pkk yanlisi) cok ters geliyor. simdi adami cikarmamiza bir ihtar kaldi ve dusunuyorum. yani evet adam kotu motu ama birazda adamin kisisel fikirlerinden rahatsiz olmamizinda etkisi var gibi geliyor bana. Siz ne yapardiniz?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 birileri bunu aceleden konu disina tasirsa cok ozur dilerim[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Eğer verilen işleri yapmıyorsa çıkarmaman için hiçbir neden yok. Siyasi düşüncesi bu durumda hiçbir şey ifade etmez çünkü. Bir elemana niye görevlerini yerine getirmiyorsa boşuna maaş veresin?[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 çalışmak istemediğin birine taviz vermek zorunda değilsin üstelik işini yapmıyor diyorsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 son bir kez uyarır, sonra "3 etti" diyerek sepetlerdim. ayrıca işini doğru düzgün yapmayıp üstüne bunları yapan bir adama gereksiz yere maaş vermenin alemi yok:) [signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler [Bu mesaj Heffer tarafından 16 Temmuz 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konulan kurallara uymuyorsa gereğini yapacaksınız..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben olsam bende çıkarırdım..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Kov gitsin :D Şaka bi yana çalışmıyosa çıkar ya tabi.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: onlyreal, 16 Temmuz 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Merhaba su an bir sitede yoneticiyim bayag da bir calisan var. calisanlardan biri verilen gorevlere uymuyor. Rahatsiz edici derece sesli kurtce muzik dinliyor uyarilincada site mudurunun(yoneticilerden sorumlu insan) uzerine yurumus. simdi 2 ihtar vermis. Ya kisisel olarak adamin bakislarindan rahatsizim ustune fikirleri(pkk yanlisi) cok ters geliyor. simdi adami cikarmamiza bir ihtar kaldi ve dusunuyorum. yani evet adam kotu motu ama birazda adamin kisisel fikirlerinden rahatsiz olmamizinda etkisi var gibi geliyor bana. Siz ne yapardiniz? at gitsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yasadışı örgüt yanlısı olmak suç teşkil eder.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 iş yapmasını beğenmiyorsunuz. üstelik amirinin üstüne yürüyor.birde pkk yanlısı olduğunu açıkca belli ediyorsa hala o adamın boğazını beslemenin hiç anlamı yok. hatta işten çıkarırken tehdit etmeye çalışırsa birde polise ihbarda bulunurdum bu adam beni tehtid etti diyip komisere, birde adamın pkk ile ilgili görüşlerini anlatırdım. ha eğer işini yapsa bile pkk yanlısı olduğunu belli etse genede bir şekilde onu işten çıkarmak için mazeret yaratırdım. bunları söylemek koaly tabi icraat kısmı zor.iyi şanslar dileyeyim bari sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 O adam orada durdukça o adama boyun eğmiş oluyorsunuz..Nasıl bir iş veren yanında çalıştığı birini işte çıkaramaz..Yok böyle birşey dağdamı yaşıyoruz yani.Arayın Polisi madem cesaret alamıyorsunuz onlar sınır dışı etsinler..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 senin sorumlu olduğu işi aksatıyor, ve aksatmaya da devam ediyor ise buna seyirci kalman hata bir defa. bu tür yönetim mevzularının içinde kıyıdan köşeden de olsa bulunmuş birisi olarak, aynı tutumu sergilemeye devam ettiği ve edeceğini gördüğün anda onu çıkartmamak, o yapılan aksaklıktan senin sorumlu olman demek. yani sen yöneticiysen niye yöneticiliğini yapmıyorsun şeklinde bi ikazı da sen alırsın bu durumda. ki alacağın ikazı bi kenara bırakcak olursak, senin görevin zaten bu tutumunu değiştirmeyen kişiyi ayıklamak, başka bi sebepten bir üçüncü ikazı bekliyorsun şeklinde anladım ben (ilki işini yapmamak, ikincisi yüksek sesli müzik dinlemek), ki öyleyse aslında bu sistem üç kez yüksek sesle müzik dinlemekten ikaz alması durumunda da çıkarılmasını öngörür, olayı odur zaten. ama yanlış anladım sanırım, o şekilde olamaz herhalde? neyse yani, herhangi bir şekilde aynı tutumda devam edeceğini düşünüyorsan çıkart işten, bunun x yanlısı olmasıyla da bi ilgisi yok yani pek.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 16 Temmuz 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya konu hala tasinmamis tekrar ozur dilerim. simdi bu sekilde hareket eden tek kisi bu degil. Digerlerini uyardigimizda daha az asice hareket ediyorlar. ama sole bir olay var bu adam benim digerlerine gore cok daha gicigima gidiyor. Bu kurtluk propogandasi falan sinir edici.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ben sinir oldum ya adresini ver ben işten çıkartırım.. Yerim onların asiliğini kanun var kitap var kardeşim.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 @monte evet olay dedigin gibi adama bugun iki ikaz verdik ucuncusunu yaparsa yuru ya kulum diycez ama iste insan yufka yurekli oluyor bole seyler ama gelirse ihtar hadi yuru diycez.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 isini yapmayan birinin dusunceleri onemli degildir isini yapmiyordur sonucta eger adam dusunceleirmden dolayi cikardiniz derse isini yapmadigi icin haksiz sayilir ben olsam cikarirdim isten[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bende olsam bende çıkartırdım. eğer zıt bir karakterse diğer kişilerin de iyi çalışmasını engeller[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Böyle bir insanı işten çıkarmak pek zor olmasa gerek. Hatta adam "kov beni" diye bağırıyomuş resmen.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yapmasi gereken islerini yerini getirmiyorsa cikart, diger calisanlara huzursuzluk verip, onlari engelliyorsa cikart, ona anlatilan,uymasi beklenen kurallara uymuyorsa cikart, ama tek sorun kisisel fikirleri ise biraz dusun.[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 herkesin fikirlenini özgürce söyleme hakkı olmasını istiyoruz. ülke bütünlüğüne zarar teşkil etmiyorsa pkk yanlısı olması işten kovulmasını gerektirmez. ama işinide yerine getirmiyorsa kovmak için ne bekliyosun kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ülke bütünlüğüne zarar vermeyen bir pkk yanlısı hayal edebiliyomusun,ben edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 pkk yanLısı oLmak zaten Türkiye Cumhuriyetine baş kaLdırmak demektir. DoLayısıyLa üLke bütünLüğünü bozmaya çaLışmak demektir.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yüksek sesle müzik dinlemesi bir kere uyarılması için yeterli bir neden diğer çalışanları rahatsız ettiği için. Benim fikrim ya işini yapmıyorsa ya da orda çalışan insanları rahatsız ediyorsa(düşünceleriyle değil, orda çalışan büyük bir grubu davranışlarıyla rahatsız ediyorsa) önce uyarılması ve sonra da çıkarılması lazım eğer uyarıları dikkate almıyorsa.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ardethe katılıyorum kurallara uyarsın ya da gidersin bu kadar basit madem 2 kere uyarılmış ama sallamamış o zaman müstahaktır[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar