Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Numa numa yee

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MUauhauhauhauha YArıldım abiiiiiiiiiiiiiiiiiii[signature][hline]DJ Tiesto >>Storm UO Shard<<
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.

Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
Mesaj tarihi:
Puahah ilk defa gördüm.. Ben de yarıldım :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
onları herhalde karakedi koydu :D[signature][hline]DJ Tiesto >>Storm UO Shard<<

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.

Mesaj tarihi:
hele eleman kaşlaırnı fln kaldırıyo ya orda koptum kahkahala boguldum muuhauhaa :D[signature][hline]DJ Tiesto >>Storm UO Shard<<

Mesaj tarihi:
topiği görünce kustum, deja vu yazısı halinde çıktı midemdekiler..

her gece yeni bir mariya topiği... günler geçmiyor tanrım[signature][hline] harvester
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That won't dry for many years.
lylidn...
Mesaj tarihi:
Evet arada çaktırmadan slaytşov misali bişeyler geçiyo:.. :p[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
tanrı ilk deffa görenleri kutsasın.. !
Çok şükür elhamdürüllah.[signature][hline]DJ Tiesto

Mesaj tarihi:
hastasıyımdır..paticik saolsun tekrar izletti bu gece :D yaşasın yaşasın yaşasın :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
pek komik gelmedi o vidyo bana nedense..[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
bişi yazmış beğenmemiş editlemiş ;)[signature][hline]Doldur be meyhaneci .. Yanıyor içim içim. Doldur be meyhaneci çabuk doLdur içeyim . Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim . Doldur doldur doldur doldur doldur bitsin ...
Mesaj tarihi:
benim hep biglisayarıma girip garip garip şeyler yapıyolar öyle sanmıştım ilk gördüümde ama süper bişey görünce her akşam özellikle kapamıyorum =D[signature][hline]my silence knows what your silence means...
  • Yeni Oluştur...