Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lgs'ye girenler, merdivenden düşenler...

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

said:
PrudenT, 18 Temmuz 2005 19:50 tarihinde demiş ki:
izmir 60.yıl ya da atatürk..

atatürke gitme 60.yıla git

kardeşim 60.yılda gayette iyi okul dersanedeki arkadaşlardanda biliyorum yani 60.yılda alcağın eğitim biraz daha iyidir atatürkte gereksiz aptal hocalarla uğraşırsın(bi kısmı bizim okuldan gitti ordan biliyorum :))
Sosyal ağlarda paylaş

ya sinirlerim bozuldu arkadaşlar
354 puan aldım ankaradayım çankaya..

Adı Soyadı DENİZ DEMİRBAŞ
Baba Adı MEHMET ZEKAİ
Doğum Tarihi 21.03.1990
TM Ağırlıklı Standart Puan 354.880
TM Genel Başarı Sırası 123830
TM İl Başarı Sırası 12226
MF Ağırlıklı Standart Puan 362.877
MF Genel Başarı Sırası 90352
MF İl Başarı Sırası 9343
Açıklama
açıklama neden boş ya hiç b i yeri kazanamadımmı demek oluyo bu ??
bilen arkadaşlar yardımcı olaiblirmi
biyere girebilirmiyim acaba???
2005 öks..[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human
Elladan Ancalímon / the elf
Fredegar Loamsdown / the hobbit

Sosyal ağlarda paylaş

ben 841 yapmıştım...dershane nasıl olsa bu kazanamaz diye aday no mu almamıştı...bir yıl sonra felan aradılar gel dershanemize diye hangi okuldasın diye sordular kadir hastayım..vs. oldu aa sen kazandınmı yedek mi girdin felan dediler yok asil hocam vs...g.t gibi kalmışlardı :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

lgsye girenler HAYDARPAŞA ANADOLU LİSESİ hariç istedikleri yeri yazsınlar...

başarılı olanlar da hocalardan memnun degil. çok az kaliteli hoca var toplasan 5 tane ya var ya yok..

bunu da öss başarısı kanıtlıyo.
örnek, LGS de haydrapaşa anadolu , ümraniye and. lisesine göre daha yüksek puanlı ögrencileri alıyo.
ama ümraniye ÖSSde daha başarılı.

bu yeterli sanrm..haydarpaşaya girenlerin zekası birden düşüyormu? yoksa ümraniyedekiler kıskanıp hırslanıyolarmı bütün okul birden ? hiç sanmıorm..bu egitimin kötü oldugunun tek kanıtı..

[Bu mesaj oNestepcLosER tarafından 19 Temmuz 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
d3n1z, 19 Temmuz 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
ya sinirlerim bozuldu arkadaşlar
354 puan aldım ankaradayım çankaya..

Adı Soyadı DENİZ DEMİRBAŞ
Baba Adı MEHMET ZEKAİ
Doğum Tarihi 21.03.1990
TM Ağırlıklı Standart Puan 354.880
TM Genel Başarı Sırası 123830
TM İl Başarı Sırası 12226
MF Ağırlıklı Standart Puan 362.877
MF Genel Başarı Sırası 90352
MF İl Başarı Sırası 9343
Açıklama
açıklama neden boş ya hiç b i yeri kazanamadımmı demek oluyo bu ??
bilen arkadaşlar yardımcı olaiblirmi
biyere girebilirmiyim acaba???
2005 öks..

sen daha tercih yapmadan nereyi kazanamıyosn :D[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 19 Temmuz 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
MİN. VE MAX HAM PUANLARDAN HABERİ OLAN VARMI?

min 160-170.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...