AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ham puan'a okuldan kaç geliyo? mesela 340 alan birisi toplamda min? max? kaç puan oluyo?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 KABATAS ERKEK LİSESİNE GELMEYİN, KENDİ KARDESİM DE BU SENE SINAWA GİRDİ, İSTANBUL ERKEK OLMAZSA ADNAN MENDERESE GİTCK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: PrudenT, 18 Temmuz 2005 19:50 tarihinde demiş ki: izmir 60.yıl ya da atatürk.. atatürke gitme 60.yıla git kardeşim 60.yılda gayette iyi okul dersanedeki arkadaşlardanda biliyorum yani 60.yılda alcağın eğitim biraz daha iyidir atatürkte gereksiz aptal hocalarla uğraşırsın(bi kısmı bizim okuldan gitti ordan biliyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya sinirlerim bozuldu arkadaşlar 354 puan aldım ankaradayım çankaya.. Adı Soyadı DENİZ DEMİRBAŞ Baba Adı MEHMET ZEKAİ Doğum Tarihi 21.03.1990 TM Ağırlıklı Standart Puan 354.880 TM Genel Başarı Sırası 123830 TM İl Başarı Sırası 12226 MF Ağırlıklı Standart Puan 362.877 MF Genel Başarı Sırası 90352 MF İl Başarı Sırası 9343 Açıklama açıklama neden boş ya hiç b i yeri kazanamadımmı demek oluyo bu ?? bilen arkadaşlar yardımcı olaiblirmi biyere girebilirmiyim acaba??? 2005 öks..[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 420 yaptım :) Bu okullar hakkında ne düşünüyosunuz ? Kadıköy Anadolu Kabataş Hüseyin Avni Sözen İstanbul Erkek[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 İstanbul Erkek'i seç. Kithnos var oradan, sorun olursa cevaplar herhalde.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 anadolu yakasındaysan kal ,karşıdaysan kabataş hakkında iyi şeyler düşünüorm =)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 lgs ye girdiğimde 855 almıştım.Hey yavrum hiç te çalışmadıydım dersanedekiler çatladıydı. .D[signature][hline]Ardhath Quendra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben 841 yapmıştım...dershane nasıl olsa bu kazanamaz diye aday no mu almamıştı...bir yıl sonra felan aradılar gel dershanemize diye hangi okuldasın diye sordular kadir hastayım..vs. oldu aa sen kazandınmı yedek mi girdin felan dediler yok asil hocam vs...g.t gibi kalmışlardı :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 başka anılarınızda varmı..[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Aynen abi benden de birşey beklemiyorlardı 848 puanla adamları şaşırttım :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oNestepcLosER Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 lgsye girenler HAYDARPAŞA ANADOLU LİSESİ hariç istedikleri yeri yazsınlar... başarılı olanlar da hocalardan memnun degil. çok az kaliteli hoca var toplasan 5 tane ya var ya yok.. bunu da öss başarısı kanıtlıyo. örnek, LGS de haydrapaşa anadolu , ümraniye and. lisesine göre daha yüksek puanlı ögrencileri alıyo. ama ümraniye ÖSSde daha başarılı. bu yeterli sanrm..haydarpaşaya girenlerin zekası birden düşüyormu? yoksa ümraniyedekiler kıskanıp hırslanıyolarmı bütün okul birden ? hiç sanmıorm..bu egitimin kötü oldugunun tek kanıtı.. [Bu mesaj oNestepcLosER tarafından 19 Temmuz 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 MİN. VE MAX HAM PUANLARDAN HABERİ OLAN VARMI?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 İstanbul Erkek'i seçin.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: d3n1z, 19 Temmuz 2005 00:19 tarihinde demiş ki: ya sinirlerim bozuldu arkadaşlar 354 puan aldım ankaradayım çankaya.. Adı Soyadı DENİZ DEMİRBAŞ Baba Adı MEHMET ZEKAİ Doğum Tarihi 21.03.1990 TM Ağırlıklı Standart Puan 354.880 TM Genel Başarı Sırası 123830 TM İl Başarı Sırası 12226 MF Ağırlıklı Standart Puan 362.877 MF Genel Başarı Sırası 90352 MF İl Başarı Sırası 9343 Açıklama açıklama neden boş ya hiç b i yeri kazanamadımmı demek oluyo bu ?? bilen arkadaşlar yardımcı olaiblirmi biyere girebilirmiyim acaba??? 2005 öks.. sen daha tercih yapmadan nereyi kazanamıyosn :D[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: insight, 19 Temmuz 2005 11:43 tarihinde demiş ki: MİN. VE MAX HAM PUANLARDAN HABERİ OLAN VARMI? min 160-170.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 354 puan eski sistemde 800 puanı aşar,güzelde yerlere girersin,açıklama herkeste boş merak etme-belki 1.lerde 1. yazıyor olabilir-[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_crafty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ankarada olupda 840-850 puan arası alsıysanız dr.binnaz-rıdvan ege and lis. sini öneririm puan olarak çok yüksek olmasada çok kaliteli bir okul?(hocalar,öğrenciler gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar