Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bugün denedim pek de zorlanmadan yendim, izlemek isteyen olursa ICQ'dan yollayabilirim, açıkçası özel bir şey de yapmadım öyle normal oynadım =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 zaten normalı yenmek zor deilki insane daha kasıntı ama oda yenılebılıo hıle yapmasına ragmen ilk saldırısını savusturursan olay bıtmıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Nerden bileyim, forumda konuşuluyordu computer'ı yenmek imkansız amanın noluyor diye. Ben de deneyeyim dedim yendim zor gelmedi pek.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 7 computeri aldim ben be ffa da[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 helal be manyaksın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 paso air unit basarsan alırsın çok kolay oluyor bi de harita da ada da madenler var sa computer oraya gitmiyor zepplinle hepsini alırsın computer parasız kalır[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizzz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Human olup random 3 insaneyi alabiliyorum hepsi bana karşı ama dahası kasıyor. İlk saldırıryı karşılayınca iş bitiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: BonePART, 20 June 2003 18:59 tarihinde demiş ki: ffa da olay inanılmaz defans kurup kapanıp milletin birbirini yemesini beklemek zor deil ki[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa yok abi onlar defansı kurmustu ara sıra birbirine dalıolardu ben gidip yıktım yoksa oho bişi etcekleri yok:) hava üniteside yapmadım adada yoktu[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 FFA çok kolay teke tekin yanında, hatta 2v2, 3v3, 4v4 bile çok kolay teke tekin yanında garanti ederim. Harita olarak Lost Temple'da oynadım. Dediğim gibi önceden deli gibi oynamazdım ki ben computer'la, foruma baktığımda millet teke tek computer alamıyorum falan diyordu nedir diye denedim bana da gayet kolay geldi ayrıca air unit de yapmadım hiç.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Şöyle bi olay var ilk atakta herosunu oldurun sonra 3-4 unit i peşlerınden gonderın geri çekilin computer insane de yaptım ve adamlarını teker teker yollamaya başladı sapıtıyo yanı :P[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Üstteki mesajı ben yazmadım????????[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Bence şifreni değiştir bir an önce =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bencede ehue:)[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Hmm asıl sorun computeri yenmek deildir.Computeri yenmek kolay yani bana insane cok kolay gelio iki insane takım halinde olursa hic bisi yapamazsın :D[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 allah yazmadan once zlowrf'un accounttan cıkmayı unutmusum..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ehe :) valla ne dyim eskiden yeniyodum şimd iyenemiyom genelde insanei.. normalde bile kasıntı olyom bazen... anlamıyorum tech ağırlıklı oynamaktan mıdır upkeepden nefret edip 40 uzerine cıkmamakatnmıdır anamadım :(.. upload edin şlu replayide izleyelim (1.3 var bende)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: zlorwf, 21 June 2003 14:26 tarihinde demiş ki: Üstteki mesajı ben yazmadım????????[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Ben yazdım kardes orangeye gıttım logın olmayı unutmusum kusura bakma haa sıfre olayına fılan kasmadım mrk etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacos_bill Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ben ne alakası var bilmiyorum night elflerle oynadığımda kesin yeniyorum hiç zorlanmadan ama diğerleriyle yenmem çok zor %25 şansım var. Ama bir keresinde humanlarla sadece footman&archmage yaparak yendim. footmanler hep defend modunda kalırsa çok mükemmel oluyorlar bence deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 benim en çok sevdiğim şu kompütere karşı: roundabout'ta yanıma insane kompüter alıyorum karşımızda 2 normal kompüter. fakat sadece ve sadece 1 adet hero çıkartıyorum, (undead iken imkansız, olmuyor) özellikle human ya da night elf'sem ve yanımda diğeri varsa (orc ile undead, human ile night elf'leri yanyana tutuyorum hep) dağılıyor karşı taraf %90 ihtimal. açıyorum divine shield'i seyrediyorum savaşı film gibi.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 devamı: ...böyle oynamama rağmen sonra forumda bıdı bıdı ediyorum wc3 şöyle kötü böyle kötü diye.aslında ben takılıyorum öyle tıklıyorum falan.oynamadan konuşurum ben bol bol.[hline]We have such sights to show you! We have eternity to know your flesh! Oh, no tears please.It's a waste of good suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 olur mu hoca? sadece hero ile adamları dövüyorum daha ne olsun? hem demişim ki "en çok hoşuma giden bu", yoksa teketek oynayıp normal kompüteri yeniyorum yani.. yok ki hoca aptal bir konsept, hero'lar tanrımsı şeylere dönüşüyor normal birimler aynı. saçmalık yani, nerede myth'in güzelim sabır ve yetenek isteyen birim geliştirme sistemi nerede wc3'ün "akanzi raşanzi topuzlu köpeği ilk kesen kazansın zuzuzu" mentalitesi.. ekleme: easy adamı teketekte sadece 2 hero ile de yeniyorum ben, zilyon tane birim çıkarmakla mı daha kolay böyle mi sen takdir edersin artık ey yüce blizzard hayranı.. :) [hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam [Bu mesaj Sam tarafından 25 June 2003 02:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: zlorwf, 21 June 2003 13:26 tarihinde demiş ki: Şöyle bi olay var ilk atakta herosunu oldurun sonra 3-4 unit i peşlerınden gonderın geri çekilin computer insane de yaptım ve adamlarını teker teker yollamaya başladı sapıtıyo yanı :P[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) vay beğ adamla internet kafeye okuldan kaçıp gittik taaa okulun açık olduu zamandan beri kalmış account orda ehue[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 abi adamlar birkere senin yerini biliyorlar :) o yüzden direk sana geliyorlar. Bu kadar basit.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: zlorwf, 21 June 2003 13:26 tarihinde demiş ki: Şöyle bi olay var ilk atakta herosunu oldurun sonra 3-4 unit i peşlerınden gonderın geri çekilin computer insane de yaptım ve adamlarını teker teker yollamaya başladı sapıtıyo yanı :P[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) çok doğru, öyle yapmaya başlayınca da geberene kadar akıllanmıyor..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carlyon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bilgisayari yenemiyorum diye kim demiski? Yuh yani... Ilk defami oynuyo[hline]Ölümden neden korkucakmışım! Ben varken o yok! O varken ben yokum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar