Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arnold Türk oluormuş..

-Legendary-

Öne çıkan mesajlar

arnold türk oluyor
80 günde devri alem filmi yeniden sinemaya uyarlanıyor ve arnol swazeneger bu filmde türk osmanlı padişahını canlandırıyor ayrıca filmde jack chan gibi ünlü oyuncularda var filmin çekimine almanyada başlanmış hadi hayırlısı fatih sultan mehmetden sonra en karizmatik padişahımız deli arnold paşa :D[hline]a.k.a LaResistance!

Let me ask you one question
Is your money that good
Will it buy you forgivness
Do you think that it could
I think you will find
When your death takes its toll
All the money you made
Will never buy back your soul
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya! imdb'de bugün tesadüf ettim filme de kafama takılmıştı ne rolünde diye, (paspartü yaparlar diye korktum heh) türk sultanını nereden uydurmuşlar yahu? yolculuklarında mısır'dan geçiyorlar da ben hatırlamıyorum türk sultanı filan, olsa olsa mısırlı biri olur ki avusturyalı adamı nasıl mısırlı yapacaklar.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

arnold ile jackie aynı filmde olacak ha ? vay bee :)[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Sosyal ağlarda paylaş

sarkmak başkaşey sağlıklı olmak başka şey tabiki gençliğindeki vücudu yok ama o sarktı diyen adamların yanına gelip bir dursun bakıyım :) görürler sarkamayı fakat arnoldun sağlığı bozuk adam iki kere açık kalp ameliyatı geçirdi terminatörde de dublör kullnıcakmış 61 yaşında adam artık okadar olsun.[hline]I'm a lost soul in frp

[Bu mesaj TheSilver tarafından 29 June 2003 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...