-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 arnold türk oluyor 80 günde devri alem filmi yeniden sinemaya uyarlanıyor ve arnol swazeneger bu filmde türk osmanlı padişahını canlandırıyor ayrıca filmde jack chan gibi ünlü oyuncularda var filmin çekimine almanyada başlanmış hadi hayırlısı fatih sultan mehmetden sonra en karizmatik padişahımız deli arnold paşa :D[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 cüneyt arkın patlıycak bence bu işe.[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hadiya süper tabi biliyorlar bizim babyiğit adamlar olduğumuzu arnoldu oynatıyorlar :) peki hanği padişah olucakmış ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Sünnet olmadan olmaz =P[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hadi ya! imdb'de bugün tesadüf ettim filme de kafama takılmıştı ne rolünde diye, (paspartü yaparlar diye korktum heh) türk sultanını nereden uydurmuşlar yahu? yolculuklarında mısır'dan geçiyorlar da ben hatırlamıyorum türk sultanı filan, olsa olsa mısırlı biri olur ki avusturyalı adamı nasıl mısırlı yapacaklar.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: hella, 27 June 2003 16:10 tarihinde demiş ki: Sünnet olmadan olmaz =P[hline]G-power a.k.a gehena +1 :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hahaha baktım da şimdi paspartü rolünde jackie chan var. çok matrak bir film olmaya aday kesinlikle.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 arnoldan eniyi 4. murat olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 gördün galba =P[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ahaha harbiden sünnet isteriz :) tez vurun kellesinin inglizicesi ne demek :) arnold çok karizma söyler onu :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 dikkat edin de arnold damşıkşık'ı üzerinizde denemesin niyetinizi anlayınca.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 arnold ile jackie aynı filmde olacak ha ? vay bee :)[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 siz son halini gördünüzmü kaslar sarkmış buruşmuş adam 60 yaşında nerdeyse Ha bide kalça kaslı :P[hline]Raneth Jixy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ne sarkması taş gibi adam halen. sizi tek eliyle kaldırıp un çuvalı gibi fırlatır.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Ya tam 60 yada 61 yaşında diye biliyorum[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 [Bu mesaj ReaperXS tarafından 29 June 2003 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 efsane adam :lol:[hline]Sam, 29 June 2003 00:10 tarihinde döktürmüş :): mesela benim elime geçerse o silah türkiye'deki cabrio araba sayısını arttırmaya çalışacağım, maksada göre aynı aletle bambaşka şeyler yapılabilir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 adam 55 filanmış. benim babam 63 yaşında benden 63 kat sağlıklı da arnold mu sarkacak peh..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 sarkmak başkaşey sağlıklı olmak başka şey tabiki gençliğindeki vücudu yok ama o sarktı diyen adamların yanına gelip bir dursun bakıyım :) görürler sarkamayı fakat arnoldun sağlığı bozuk adam iki kere açık kalp ameliyatı geçirdi terminatörde de dublör kullnıcakmış 61 yaşında adam artık okadar olsun.[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 29 June 2003 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 adam zaten bütün terminator'lerde dublör kullandı, siz jackie chan'le karıştırdınız galiba..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar