Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage teleportları ve görevleri hakkında

muzcu

Öne çıkan mesajlar

Merhaba

BEn bir yerde okumuştum ama şimdi arıyorum arıyorum bulamıyorum. ya görev gibi birşey varmış, SWden iki kişiyi İFye, İFden 3 kişiyi Darnasusa, Darnasusdan 4 kişiyi IFye portallayınca. bütün şehirlere yani ana şehir harici yerlere de teleport belki de portal hakkı bile veriliyormuş. yani magelere. bu görev gib şeyi bilen varsa lütfen annatsın.

Bir de mage görevlerinden önemli birşey geliyor mu yukarda yazdığımın dışında? yani if mage trainerden satın alınmayan mage özellikleri var mı başka?
teşekküler...[signature][hline]Europe - Frostwhisper; KIZIL ELMA guildi.
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 40 dan sonra if ve sw portal larini portal trainerdan teachleyebilirsin ama boyle bir gorev benim karsima cikmadi oyunda...

mage gorevlerini genelde spell lerini teachledigin npc ler veriyor ve bol bol dustwallow da tabetha adli bir ablayla muhattap oluyorsun ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba. Belki eski bir bilgiyi okumuş olabilirsin. Ancak şu anda Mage ler Teleport ve Portal skillierini belirli lvl larda o şehirdeki Portal Trainer dan öğreniyorlar.

Stromwind Teleport = 20
Ironforge Teleport = 20
Darnasuss Teleport = 30

Stormwind Portal = 40
Ironforge Portal = 40
Darnasus Portal = 50

istiyor lvl olarak. Sanırım horde larda Darnasus un yerine Tunder bluff geliyor ancak emin değilim.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

yemişler seni dicem ayıp olcak azcık.
bizde 2 ay önce adamın tekine demiştikki.
[??]Finding The Darnassus die quest var demiştik oyun içinde lvl 1 human mage oraya gidince beleş epic mount veriolar demiştik ama bunun için sadece hordelara düşen bi taş var onu alcaksın demiştik.adamda warlocktu bizi summonlamak için 30 dakka kastı epic mountu merak etti.doğal olarak yer kesvettiğimiz için lvl atladk.sonrada adama oh shit lvl 2 oldk quest gitti itemde gitti off yazdık çıktık baya eylenmiştik.
belkide dediğin doğrudur ama sanmıorum öle bişi yapcaklarını.[signature][hline]Shippy
Sosyal ağlarda paylaş

lol. trainer olayını biliyoruz baba. o kadar da deil. lvl60 mage kastık yani biliyorum biraz oyunu da. beni de nerde yicekler oyun içinde deil ki. allakhazamda mı thottbot da mı wowvault da mı görmüştüm. ya adamlar trainerlardan alınmayan görevler hakkında konuşuyordu. yani var böle özellikler. hade geçtim o teleport olayını da. trainerlardan alınmayıp da görev mörev isteyen özellikleri bilen varsa.... pls

teşkkürler[signature][hline]Europe - Frostwhisper; KIZIL ELMA guildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Mage'lerin, trainerdan öğrenemeyip, quest yaparak alabileceği tek skilli var, o da Conjure Crystal Water, Rank 6.
Bu questi, DM North'ta, Library'den alıorsun, basit bir quest ama 4 - 5 kişilik parti gerektirir.

Diğer verilen mage questleri sana genelde, Mage Only Itemlar verir. Nedir bunlar? Orb, Wand, Staff, Robe gibi.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

ya o itemler iyi mi acaba? bir tane gathering materialsdan robe çıkıyor benim bildiğim bu arada DM north neresi. benim questlerle be instancelerle pek aram yoktur da. lvl60 a kadar da grindle kastım lvl48 den beri. neyse bilgiler için teşekkürler[signature][hline]Europe - Frostwhisper; KIZIL ELMA guildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...