AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Evet arkada$lar ; Ar$enaL takımının 96'dan beri forma$ını ta$ıyan fran$ız yıldız Patrick Viera 20M$ kar$ılıgı Juventu$ ile anla$tı. Patrick Viera : 9 Yıl görev yaptığım takımımdan ayrılmak çok zor oldu ama geleceğim hakkında bir karar vermem gerekliydi. Biraz Önce TrT'de izledim Nette bulamadım $u an. İlerleyen $aatlerde bulur$am link veririm.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ben vereyim. Hayırlı olsun. Sevdiğim bi oyuncuydu, keşe ayrılmasaydı. ps: s harfini $ ile göstermezdin sen. çok kötü gözüküyo.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: toggie, 15 Temmuz 2005 17:35 tarihinde demiş ki: ps: s harfini $ ile göstermezdin sen. çok kötü gözüküyo. Bimem futbol bölümünde öyle yapasım geldi birden neden acaba :P[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ben de Euro işareti koymak istiyoum e yerine ama klavyede bulamadım (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bonservis bedeli düşük sanki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: toggie, 15 Temmuz 2005 17:42 tarihinde demiş ki: Ben de Euro işareti koymak istiyoum e yerine ama klavyede bulamadım (: £ altgr + 2 loL[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 juventus adına harika bi transfer..bence dünyanın en iyi önliberosu.. @insight sallıorum ama '€' degil miydi euronun simgesi :)[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Juve de defansif ortasahada top dağıtıcak birsürü oyuncu oldu. Onların da değeri düşer şimdi, yakında iyi para kazanır juve onlara taliplerden gibi...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ohooo....Arsenal dağılır kardeşim.Arsenal'in demirbaşlarındandı.NE yapıcaklar şimdi?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 heralde transfer yapacaklardır onliberoya.. gerci fabregas gibi cok yetenekli bi oyuncu war o bölgede ama yinede jenas iddiası war.. jenas newcastle dan ayrılmayı düsünüormus.. www.goal.comden bu konuyla ilgili biseyler bulabilirsiniz..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Juve daha davidzi yollamadı.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: insight, 15 Temmuz 2005 17:56 tarihinde demiş ki: said: toggie, 15 Temmuz 2005 17:42 tarihinde demiş ki: Ben de Euro işareti koymak istiyoum e yerine ama klavyede bulamadım (: £ altgr + 2 loL O Euro değil Pound işareti. Lol[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Haklısın € Altgr + e kombinasyonuyla istediğin işareti elde edebilirsin.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 € heh paticik daha yöraya geçmemiş :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) [Bu mesaj tunch tarafından 16 Temmuz 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 He walla yeni sistemde isteriz ama yöroları :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 viera da juvede demek oooooo hayırlı olsun millet işaret tartışıyo:[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 vay bea cm de juveye almıştım gerçi pires i de almıştım olsun o da galatasaraya gelsin işte hepsi tuttuğum takımlara geliyo daha bi zevkli olcak (emerson, davids, vieira, blasi ==???)[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar