Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: 6 yabancı dil bilen Gerets, Türkçe öğrenmeyi de kafasına koydu Bana üç ay verin Kendine Türkçe sözlük edinen Belçikalı hoca, İstanbul dönüşü derslere başlayacağını söyledi Gerets, ağır idman programıyla ilgili olarak ise, "Bazı alışkanlıkları değiştirmek gerekiyor" dedi. Disiplini ve futbolculara yaklaşımıyla beğeni toplayan Gerets'in yeni hedefi Türkçe'yi öğrenmek. Bunun için sözlük alan ve İstanbul dönüşü derslere başlayacağını açıklayan Gerets, "Başarı için oyuncuların kendi dilinden konuşmam lazım. Ailemle birlikte Türkçe öğreneceğim. 3 ay içinde Türkçe'yi sökeceğim" diye konuştu. SAMİMİ BULMUYORUM 6 dil bilen ve tercüman kullanmayı pek samimi bulmadığını kaydeden Gerets sözlerine şöyle devam etti: "Almanca ana dilim değildi ama öğrenerek Kaiserslautern ve Wolsburg'da başarılı oldum. Takımda Song'la Fransızca, Tomas'la İtalyanca anlaşıyorum. Hakan Şükür'le de İtalyanca anlaşıyorum. İkimiz de eşit ölçüde İtalyanca biliyoruz" Helal diyorum :-)[signature][hline]~®âi ~ * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 takdir ettim ama arapçayıda sokse gs yle bişeler yapabilecegini sanmıyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. [Bu mesaj Cintonick tarafından 14 Temmuz 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 örensin örensin devre arasında gs dan kovulunca kayseride felan çalışır lazım olur[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 baya bi dil biliyomuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 fb li dostlar amaç her açılan topicle dalga geçmekse forum insanlıktan çıkar siz diğer topicinizde egonuzu tatmin etmeye devam edin işte bak orda karışan eden yok size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hatta türkçeyi kayseri aksanıyla örensin , bak yazıyorum buraya gerçekten devre arasında ihtiyaç duyacak... ıhh ıhh gayseri :D bu arada konuyla alakası olmayacak ama gökhan hala kayseridemi yaw[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 3 ayda nah soker turkceyi diyorum... Lan Ingilizce ya da Ispanyolca degil bu boru gibi Turkce... Rusca kadar zor, nereye 3 ay... Anca Ali top at der o 3 ayda[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 saka bu herhalde.. ne 1 ayi yahu[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Yengem 3 ay'da çok iyi olmasada öğrendi,her şeyi anlayıp cevap verebiliyor en azından.[signature][hline]Bilgisine göre davranmayan kimse, üzerine kitap yüklenmiş hayvanlardan başka birşey değildir. ~®âi ~ * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Fenerliler belli etmiş kendini yine.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben galatasarayliyim... aslinda bursasporluyum ama 1. ligde gs yi destekliyorum... bana ise lafin hic alinmam uzerime haberin olsun:)[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Türkçe en zor öğrenilen dillerden biridir. Bu geretz anca şey der.. şey şaaparken sen şeye şey yap sonra şey şeyi şeyapınca şeyde şey olsun* ps*: hakan koşarken sen hakana pas ver sonra hakan topa vurunca gol olsun[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Bonjo, 14 Temmuz 2005 23:26 tarihinde demiş ki: örensin örensin devre arasında gs dan kovulunca kayseride felan çalışır lazım olur ZU-HA-REY SUPPER :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aman bütün diller kolaydır 6 dil biliosa daha da kolaydır, önemli olan içten gelmesi :)[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 daum 72 senedir türkiye'de çalışıyo,hatta yanlış bilmiyorsam 2.vatanım diyodu demi?(daha evetten başka kelime bilmiyo.) :):):)puauhauhau :):):) [signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... [Bu mesaj MoMo tarafından 18 Temmuz 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yahu bir konuyuda kavgasiz dovussuz tartisin.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Öğrensinde dil görsün.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 e adamı tav edıyolar yok kayserıye gıder falan, sinirlenmemek mümkün değil.[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 takdir edilesi bi adam.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 harbi delikanlı[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ehoeh ne var be, adam herhangi bir türk kadar konuşmayacak heralde, bizim tarzanca ingilizcelerimiz kadar öğrenecek. çat pat türkçe işte, takım çalıştırmak için yeter heralde. yoksa felsefi sohbetlere dalacağı yok takımdakilerle filan.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Bonjo, 14 Temmuz 2005 23:26 tarihinde demiş ki: örensin örensin devre arasında gs dan kovulunca kayseride felan çalışır lazım olur off sandalyeden düşmedim ama o pozisyona geldim resmen :=)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Türkçe'yi kim öğrenirse öğrensin yeterki öğrensin :)s[signature][hline]Ardhath Quendra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar