Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlhan Mansız Ankaragücü'nde..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet resmen imzayı attı,Hertha Berlin'de hiç oynamadan direk buraya geçiş yaptı,hayırlı olsun.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
sanmam patlama yapacağını,çünkü kendine yazık etti disiplinsiz hareketleriyle...[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
abi ankaragücüne değilde başka bi takıma gitse başım üstüne de renkleri itibarı ile hiç hoşuma gitmedi gelseydi beşiktaşa tribünleri ateşlerdi oynamasa bile offfff off[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!!

Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss..
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 14 Temmuz 2005 02:08 tarihinde demiş ki:
hmm japonya sarmamış mı?

ufak gelmiş :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
e olsun ya ankara lailaya takılır artık..canı saolsun..
insallah eski ilhan döner ama zor gibin :/[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
ankaralı varsa kızılay da takılır artık koca ilhan mansız vay be nerden nereye antrenmanlar başlasa bi izlemeye gitsem[signature][hline]ThuG_Life -
WEST SIDE IS THE BEST SIDE
Mesaj tarihi:
Ilhan Mansiz zaten iyi futbolcu kendi edip kendi buldugu birseyde yok. Iyi futbolcu sakatlik yuzunden oldu bunlar hangi futbolcu gezmiyor. Ha ilhan gezmicekte bizmi gezicez onun yerine.

Bana gore birdahaki sene Besiktasa gelir direk. Bu senede en az 12-15 gol arasi atar bence. Ankaragucu nun ortasahasi isimsiz ama kaliteli adamlardan kurulu tam ilhan stili arkaya atilan paslarla oynuyorlar genelde isabetsiz oluyor ama :) ilhan yakalar onlari.
Hatta ilk yaridaki performans ina gore devre arasinda bile gelebilir besiktasa.
Mesaj tarihi:
bı ınsan kendını bu kadarmı dusurur bence yaptıgı en kotu kararlardan bırı bjk den gıtmektı umarım gıne ıyı olur ve mıllı takıma yararı dokunur[signature][hline]--Borgır--
  • Yeni Oluştur...