Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heppi di Pörtlek Niyet (Nietzsche=Ferrero)

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Doğum günün kutlu olsun k3nk..
Heppi di pörtülek..
17 yaşına bastın dimi velet seni... :P
nice mutlu yıllara olsun...
:tebrikz:

Ps: Son on gündür 3 tane açtığım thread var hepsi de doğum günüyle ilgili sizlerden biriniz doğum günümde topik açmayın görceksiniz siz..
Bknz: metbo(i)y,Payro,Niyet
Ps2:40 dakkika bekliyemedim üşendim işim var vesaire idare ediver..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN OGULCAN!!!
ııkı dogdun bee...
2 yıldır tanımasam su cocugu ne kadar sessız bısı dıcem ama yalan olcak....
her yaz bırlıkte tatıl gecırmek kadar mukemmel bısı yok(gercı ıkı kere oldu ama olsun)
seneye yıne ve ondan sonrakı sene....
İYİ Kİ VARSIN OGUL...
saat 12 yı gecsın baslıcam dogum gunu mesajlarına...
bıkmadan usanmadan dınledıgım mukemmel cocuk iiki dogun:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat, _gZm_, Loli-pop, twistedemo, forgiver, Mavi, robinson, Werewolf, sir, kenzap, Roderick, Riehn hepinize tek tek teşekkür ederim.
Bu günümde doğum günümü ilk kutlayan Madcat'e. 2 yıldır dostluğunu hiç benden esirgememiş Gizem'e, buraya yazmasada msnden doğum günümü kutlamış taz (ownz joo) kardeşime, muhabbetini ve iyi dileklerini benden hiç esirgemeyen ve arqasta her zaman yardımıma koşmuş olan kenzap'a ve 11 yıldır dost olup kanka sıfatını yakıştırabildiğim tek kişi Roderick'e ayrıca üşenmeden bana mutlu yıllar dileyen twistedemo, forgiver, Mavi, robinson, werewolf,sir ve Riehn'e teşekkürlerimi iletiyorum. Saolun arkadaşlar, iyiki doğmuşum lan harbi...[signature][hline]These open doors...
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca ultima online'ın bana kazandırmış olduğu değerli dostlarımdan biri olan Pyro'ya, Paticik vasıtasıyla tanımış olduğum ve uzun süredir bana bayhan diyen (o da bayhanı andırıyor biraz) Erutan'a veee... bu günümde zamanını bana dogum günü mesajı atmak için harcayan NotoriuS, HymnOfSnuk, Arthur_HellsFire, Erutan, insight, SteelBB, uncla'ya teşekkürlerimi iletiyorum bende...
Saolun dostlarım :( Akşama doğru doğum günümde yaşadığım dehşet dolu dakikaları yazıyım buraya :) kız arkadaşımla (yani kız arkadaşım diyorum belki o beni öyle görmüyordur (ayrıca kişisele yazmıştım aşk diye bi yazı)) tartıştım saat 00 da attığı dogum günü tebriği mesajı nedeniyle. Birde o konuda yardım ederseniz süper olur :)[signature][hline]These open doors...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...