Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Doğum günün kutlu olsun k3nk.. Heppi di pörtülek.. 17 yaşına bastın dimi velet seni... :P nice mutlu yıllara olsun... :tebrikz: Ps: Son on gündür 3 tane açtığım thread var hepsi de doğum günüyle ilgili sizlerden biriniz doğum günümde topik açmayın görceksiniz siz.. Bknz: metbo(i)y,Payro,Niyet Ps2:40 dakkika bekliyemedim üşendim işim var vesaire idare ediver..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN OGULCAN!!! ııkı dogdun bee... 2 yıldır tanımasam su cocugu ne kadar sessız bısı dıcem ama yalan olcak.... her yaz bırlıkte tatıl gecırmek kadar mukemmel bısı yok(gercı ıkı kere oldu ama olsun) seneye yıne ve ondan sonrakı sene.... İYİ Kİ VARSIN OGUL... saat 12 yı gecsın baslıcam dogum gunu mesajlarına... bıkmadan usanmadan dınledıgım mukemmel cocuk iiki dogun:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 nice mutlu yıllara..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bişi sorcam insanların doğul günlerini nerden anlıyorsunuz ki? üşenmeyip profile mi bakıyorsun? yoksa arkadaşların die mi biliyorsun =) mutlu yıllar[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 valla ogul benım 2 yıllık arkadasım...bıde kamp arkadasım ben ordan bılıyorum:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 payro yu profilden gördüm diğer ikisi kendisi söyledi..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 mutlu yıllar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Daha 15dk var ama erken oldu :) (teşekkürün devamı gelecek)[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 mutlu yıllar.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hepi pörtlek[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mutlu yıllar.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 happy nation, livin' in a happy nation.. :tebrikz:[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 doğum günün kutlu olsun.lamer ferro[signature][hline]Rejim yapan aç pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Senelerdir en iyi arkadaşım, dostum, kankam. İyi ki doğdun.Nice senelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 dogum gunun kutlu olsun[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Madcat, _gZm_, Loli-pop, twistedemo, forgiver, Mavi, robinson, Werewolf, sir, kenzap, Roderick, Riehn hepinize tek tek teşekkür ederim. Bu günümde doğum günümü ilk kutlayan Madcat'e. 2 yıldır dostluğunu hiç benden esirgememiş Gizem'e, buraya yazmasada msnden doğum günümü kutlamış taz (ownz joo) kardeşime, muhabbetini ve iyi dileklerini benden hiç esirgemeyen ve arqasta her zaman yardımıma koşmuş olan kenzap'a ve 11 yıldır dost olup kanka sıfatını yakıştırabildiğim tek kişi Roderick'e ayrıca üşenmeden bana mutlu yıllar dileyen twistedemo, forgiver, Mavi, robinson, werewolf,sir ve Riehn'e teşekkürlerimi iletiyorum. Saolun arkadaşlar, iyiki doğmuşum lan harbi...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hepi pörtlek çukulotam.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mutlu Yıllar :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 epi pürtleek[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 nice senelere ferrero :tebrikz:[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Hop hop bayhan Dop bayhan Doom günün kutlu olsun :halayekibi:[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Nice mutlu senelere... En kötü günün böyle olsun kardeşim.. :tebrikz:[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 dha nice patili senelere...[signature][hline] "Hiç Ölmicekmiş Gibi Çalış, Yarın Ölücekmiş Gibi De İbadet Et!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 mutlu yıllar =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ayrıca ultima online'ın bana kazandırmış olduğu değerli dostlarımdan biri olan Pyro'ya, Paticik vasıtasıyla tanımış olduğum ve uzun süredir bana bayhan diyen (o da bayhanı andırıyor biraz) Erutan'a veee... bu günümde zamanını bana dogum günü mesajı atmak için harcayan NotoriuS, HymnOfSnuk, Arthur_HellsFire, Erutan, insight, SteelBB, uncla'ya teşekkürlerimi iletiyorum bende... Saolun dostlarım :( Akşama doğru doğum günümde yaşadığım dehşet dolu dakikaları yazıyım buraya :) kız arkadaşımla (yani kız arkadaşım diyorum belki o beni öyle görmüyordur (ayrıca kişisele yazmıştım aşk diye bi yazı)) tartıştım saat 00 da attığı dogum günü tebriği mesajı nedeniyle. Birde o konuda yardım ederseniz süper olur :)[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar