Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3d models

Joker

Öne çıkan mesajlar

O kadar da etkileyici gelmedi bana
çok daha iyilerini gördüm

Özellikle anlaşılıor ki binaların hepsi kaplama, bi fizik motoruyla atılmamış gölgeleri. Diğer gölgelerse hesaplı ve dinamik gölgeler. İkisi bir arada olunca hep kötü durur. Kötü durdu. Kötü duruyor[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

Üslubuna dikkat edermisin biraz. Ayrıca bu benim fikrimdir neden celalleniyosun ki?

Az çok 3ds max biliyorum. Ne nasıl yapılır falan bilgim var. Neler yapılabileceğini biliyorum.Ondan öte birsürü resim gördüm.Bu onların yanından bile geçemez. Eğer bir animasyon olsa güzel diyebilirdim ama resim için iyi değil bence.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

haklı yani, resimse çok daha iyileri var resim sıfatını taşıyan.

ama bu bi oyun içi görüntü anladığım kadarıyla, o yüzden vay anasını gavur yapmış lan işte diyebiliriz gönül rahatlığıyla.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

Tanker tanker değil ayna, Kaldırım hoş, arabanın cilası fazla kaçmış.

"oldukca dandik" diye yorumları ustune zaman harcanmış işler için kullanmıyoruz.

Burdaki işlerede cok daha amator gözlerle bakmak gerek diye düşünüyorum ayrıca.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu sanane kardeşim Allah Allah bana göre dandik. Birsürü resim gördüm,bunun dandik olduğunu düşünüyorum resme göre. Ben düşünüyorum. Sensible düşünüyor.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 17 Temmuz 2005 02:50 tarihinde demiş ki:
Üslubuna dikkat edermisin biraz. Ayrıca bu benim fikrimdir neden celalleniyosun ki?

Az çok 3ds max biliyorum. Ne nasıl yapılır falan bilgim var. Neler yapılabileceğini biliyorum.Ondan öte birsürü resim gördüm.Bu onların yanından bile geçemez. Eğer bir animasyon olsa güzel diyebilirdim ama resim için iyi değil bence.

daha iyisini gordum demissin,merak ettim bizlede paylasma olanagın varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Süper denilecek şeyler bu tarz şeyler olmalı bence:

http://www.3dkingdom.org/modules/My_eGallery/gallery/asdf/quad%2065+.jpg[/img]

[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 18 Temmuz 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...