Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aman tanrım...[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 vay be. çok güzel[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 O_o[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 karakterler hazır olsa gerek. *bir kez olsun yabancı dil içermeyen bir başlık açsan, dişimi kıracağım. "3B modellemeler" desen ne olurdu ki ?[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 valla hergün ilgi-lazca sitelere gömülürsek 3d models olur işte :)[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 işte boylelerini pixar havada kapıyor...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...[ hline ] [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b][ hline ] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ps 3 oyunuydu di mi bu ? [Bu mesaj GEd tarafından 16 Temmuz 2005 05:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 evet ps3 oyunuydu[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 O kadar da etkileyici gelmedi bana çok daha iyilerini gördüm Özellikle anlaşılıor ki binaların hepsi kaplama, bi fizik motoruyla atılmamış gölgeleri. Diğer gölgelerse hesaplı ve dinamik gölgeler. İkisi bir arada olunca hep kötü durur. Kötü durdu. Kötü duruyor[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Oldukça dandik.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Pff..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Sensible, 16 Temmuz 2005 20:38 tarihinde demiş ki: Oldukça dandik. Yuh diyorum sadece gayette süper bişi bu nerenle bakıyorsun resme onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Üslubuna dikkat edermisin biraz. Ayrıca bu benim fikrimdir neden celalleniyosun ki? Az çok 3ds max biliyorum. Ne nasıl yapılır falan bilgim var. Neler yapılabileceğini biliyorum.Ondan öte birsürü resim gördüm.Bu onların yanından bile geçemez. Eğer bir animasyon olsa güzel diyebilirdim ama resim için iyi değil bence.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Araba hiç de fena degil aslına bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Evet araba güzel bence de. Kamyonet de güzel[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Sensible, 17 Temmuz 2005 02:50 tarihinde demiş ki: Ne nasıl yapılır falan bilgim var. Neler yapılabileceğini biliyorum. bi kaç çalışmanı koyda gözümüz gönlümüz açılsın o zmn :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 haklı yani, resimse çok daha iyileri var resim sıfatını taşıyan. ama bu bi oyun içi görüntü anladığım kadarıyla, o yüzden vay anasını gavur yapmış lan işte diyebiliriz gönül rahatlığıyla.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Tanker tanker değil ayna, Kaldırım hoş, arabanın cilası fazla kaçmış. "oldukca dandik" diye yorumları ustune zaman harcanmış işler için kullanmıyoruz. Burdaki işlerede cok daha amator gözlerle bakmak gerek diye düşünüyorum ayrıca.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Senin dandiklik anlayışın bumudur. Bende anlıyorumn 3ds max den hatta bölümümde dersini alıyorum ama dandik demek apayrı bişi her zaman daha iyisi vardır o zaman herşey çokmu dandik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yahu sanane kardeşim Allah Allah bana göre dandik. Birsürü resim gördüm,bunun dandik olduğunu düşünüyorum resme göre. Ben düşünüyorum. Sensible düşünüyor.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sensible hakli, "nasil ?" dedirtecek, birsey yok.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Sensible, 17 Temmuz 2005 02:50 tarihinde demiş ki: Üslubuna dikkat edermisin biraz. Ayrıca bu benim fikrimdir neden celalleniyosun ki? Az çok 3ds max biliyorum. Ne nasıl yapılır falan bilgim var. Neler yapılabileceğini biliyorum.Ondan öte birsürü resim gördüm.Bu onların yanından bile geçemez. Eğer bir animasyon olsa güzel diyebilirdim ama resim için iyi değil bence. daha iyisini gordum demissin,merak ettim bizlede paylasma olanagın varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 güzellerim kızışmayın kafanıza vururum. ayrıca neden kimin avukatlığını yapıyosunuz ki. dandikmiş. iyi. süpermiş. iyi. nedir yani.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Süper denilecek şeyler bu tarz şeyler olmalı bence: http://www.3dkingdom.org/modules/My_eGallery/gallery/asdf/quad%2065+.jpg[/img][signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion[Bu mesaj Sensible tarafından 18 Temmuz 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 O degil de bir portre vardı, bayan portresi.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar