Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayni Nickle 2 Char Acilmasin !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben boyle bi uygulama getirmeyi dusunuyorum ama nerden nasıl basliyacagimi bilmiyorum karakter ismini yazdigimiz yerde isim ayni olursa hata vericek oyuna girmicek ( karakterde acilmicak tabiiki ) baska isim denedigi zaman girebilecek.[signature][hline]
___--{{{///Gåµñt£è®}}}--___
= DevelopeR = WorldBuildeR =
{{// HéRké$é SéL@M UlTiM@y@ DéV@M }}
Mesaj tarihi:
on=@login
if !(.tag.> == )
src.sysmessage isminiz kullanimda oldugundan karakteriniz siliniyor baska bir isim seciniz.
src.remove 1 //calismaz ama sen calısanını yap
else
try uid.otasinuid.tag.
endif

bikac hata olsada mantigi bu olabilir.

yaptigi sey bi tas yaratiyorsun adam login olunca ismini o tasa kaydediyor. eger baska biri o tas ile login olursa char i siliniyor.[signature][hline]Günlük Münlük
Chaos Web Tasarım

[Bu mesaj Tcpip tarafından 18 Temmuz 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bunu skill seçim taşının oraya koyarsanız sorun halledilebilirir sanki..[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz

Mesaj tarihi:
EDİT : araya khazab girdi..

bence bu olay saçma ztn... sonucta aynı isimli kişiler olucaktır.. uid deilki bu isim

[Bu mesaj Chernobel tarafından 18 Temmuz 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu biraz zor ama tcpip'in dedigi yöntem uygulanılabilir.Ama buda cok sacma olur ancak serverdaki cok ünlü playerların ismi korunabilir bununda örnekleri vardı zaten...
Mesaj tarihi:
Nasıl yazılır bilmiyorum da mantık şöyle kurulabilir ..
Bir taş olur mesela bu taşın tag.Mehmet=1 değilse Mehmet ismindeki karakter yaratılır , yok bu taşın tag.Mehmet=1 ise tekrar bu taşa Mehmet tagı=1 olarak verilmez ve yaratılan yeni mehmet silinir.
Ne biliyim ya öyle bi şey geldi aklıma bide on=@loginde check ettirilebilir bu taş ama hersefer check eder o zaman ne biliyim benimde bilgim sınırlı böyle geliyo aklıma[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
That makes me Bleed - Angel Dust
This is our little secret
Tornado Of Souls
Mesaj tarihi:
bosverin boyle bi seyi
hem saçma
hem de su an arkadasların fikirlerinden baska fikir glemiyo aklıma, onların söylediği de olcak gibi değil zaten, bosverin yani
Mesaj tarihi:
söylediğiniz şey en güzel serv.fileopen komutu geldikten sonra sphere56b ile yapılabilir, zaten unique isim sistemi için developerlar da 56b'yi bekleyin diyorlar.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
  • Yeni Oluştur...