BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 NOT : OYUNUN ADI SUPER COSPLAY WAR ULTRA S.C.W.U İMİŞ BİR YETKİLİ BAŞLIĞI EDİTLİYEBİLİR Mİ ? Adını bulamadığım bir oyun çince yazdığı için :) öle mmorpg lere bakıyordum dikkatimi çekti baktım filan çok hoşuma gitti. Bir çok anime kahramanını bir dövüş oyununda toplamışlar :) baya zevkli bir şeyy indirmek isteyeler olabilir diye düşündüm buraya yazıyorum şimdi :Phttp://www.go.to/alicuu Bu siteye girin daha sonra sağdaki yere tıklayın. Ordan çinceyi seçin yan tarafta ingilizce bir yer çıkıcak downloada girinn ve mirrorlardan yükleyin :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b][Bu mesaj BeIlow tarafından 19 Temmuz 2005 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sağdaki yere (FKF) tıklayamıyorum ben. soldaki yer (SCWU) tıklanabilir gözüküyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 öhöm pardon :D sol olcak sağ niye dedim bilgisayara arkam dönüktü o sıra yaa :P SOL a tıklayıp girin mümkünse :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 haha en alttaki resimde ippo var ya.cekiyim bakalim ippoyla dovuyim sonra bilgisayari. edit:249 mb dimi? yanlis sey icekmiyorum yani.? [Bu mesaj GEd tarafından 19 Temmuz 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 cektim ,kurucam ama sifre istiyor ,japonca sitede password budur falan diyor ama cozemedim nedir password? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bunu deneyin bi pass olarak http://www.fkdigital.net/ direk linki yazın bakalım olcak mı bende daha %80 deyim :P edik : ha birde oyunu ip yazarak l2 deki gibi multi oynama şansımız var belirteyim dedim :) [signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] [Bu mesaj BeIlow tarafından 19 Temmuz 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 oldu oldu bende bakiniyordum buldum simdi http://www.fkdigital.net/ mus password :) saolsin.kuruyorum simdi oyunu edik:bu arada en sondaki slash isareti olmucak ,bisaattir deniyoru deniyorum olmuyordu. http://www.fkdigital.net bu sekilde yani [Bu mesaj GEd tarafından 19 Temmuz 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bişi değil :D multi olayına gireriz beinmkide bitince istersen :p[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 multi olayini goremedim ben nasil olucak o ? biraz oynadim ,ippoyu secemiomusuz o uzdu beni tabi :) her adamda her tus calismiyor gibi bisi var .bide arkadas satisfaction falan calio dovusurken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 dur ya bi giriyim :D bakayım var dediler bana :P olmadı guide yaparım :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Oha 240 küsür mb bende ufak bişi bekliyordum bütün gn çekecez :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar