Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devil May Cry -3- çıktı

BlacKDagger

Öne çıkan mesajlar

oo güzel haber :)
hemen bakayım yarın gelmiştir belki[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
up luyorum bu topiği neden mi ben yeni aldım çünkü :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

dante'nin hareketler mükemmel demolarda :) ilerledik bakalım bayağı kesinlikle öneririm.

edit: arkadaşlar yarasa abla var (boss) onu nasıl öldürücez ya,
enerjisini belirli bi yere kadar getirdikten sonra gelip öpüyor enerjimi tüketiyor dolayısıyla yenemiyorum yardım :p [signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

[Bu mesaj kingpin tarafından 18 Temmuz 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

onlar çok kolay ya ne bosslar geliyor daha bitti bitecek oyun 20 bölümden oluşuyor son bölümdeyim :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

Sosyal ağlarda paylaş

Ve oyun bitti.. :) heh iyiki bu dmc birden öncekini konu alıyormuş çünkü ben 1 ve 2 yi oynamadım.Devil May Cry'i nerden bulabiliriz acaba...[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...