Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hürriyet Gazetesinin Anketi

Ryan

Öne çıkan mesajlar

said:
Araba200, 18 Temmuz 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
ya adam gurur duyacagina kendini milletini kucultuyo nasil cahil gereksiz insan sin sen ya

kim cahil ? kim gereksiz acaba ?
bana bu ankette sezen aksunun neresiyle gurur duyucağımı anlatsana bi ? hani gitti yurt dışında konser falan verdi gurur duyalım edelim zart zurt, ama allah için bu ankette neresiyle gurur duyucaz ? hiç mi akıl yok ya sende?
müzikal yaratıcılık diyoruz bunu milletler arası rekabete nası sokuyosun sen ya , hangi akla hizmet bu yaptığın ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
Revenge, 17 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
Ya Mozart,Beethoven kiiiiim Sezen Aksu kim.Güldürmeyin adamı

ya adam gurur duyacagina kendini milletini kucultuyo nasil cahil gereksiz insan sin sen ya

Arabamısın kamyonmusun ne çeşit angutsan herneyse,cevabı başkaları vermiş sana.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Sosyal ağlarda paylaş

sezen, ibo, mahsun desek tarih mi yazıcaz, ne küçültmesi lol.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
Revenge, 17 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
Ya Mozart,Beethoven kiiiiim Sezen Aksu kim.Güldürmeyin adamı

Cahil??? Hadi yabancı bi ülkede Sezen Aksu bişey seçilse gurur duy tamam da, burda BİZ bizzat biz, "Sezen Aksu Mozart'dan iyidir" demişiz, bunu nesiyle gurur duyucam. Cehalet bunu demektir esas. O zaman ben de Mozart'dan daha iyi bestaci olduğumu iddia ediyorum ve sırf iddia ettim diye de gurur duyuyorum bundan!!!![signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...