Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 pi bu akşam saat 22:00 de cnbce de.. Zamanında izleyip çok beğenmiştim.Şimdi tekrar izlemek istiyorum haberi olmayanlar da bilgilenmiş olur böylece.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Gayet vasat bir film bence. Tabi izlememiş olanlar eğer yapacak daha iyi işleri yoksa izleyebilirler.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yapacak daha iyi işim yok ne yazık ki =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 saol izliyim.. vcd'sini kiralamıştım ama izleme fırsatım olmamıştı geri vermiştim :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sizofren,paranoyak,bilimsel,dusuk butceli,dahiyane,psikolojik gerilim..vb[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben şimdi izliyorum reklama girdi die sinir oldum :([signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bence güzel bi film çekimler flm da ii olmuş[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 saol izleriz ama yarısını yarın iş var malum[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ya yataktan izliyodum.. uyuya kalmisim en son kafasini kazidi, kafasinda belirgin damar gibi birşey bulmuştu. Güzel bi film gibiydi ama izleyemedim tamamini bi türlü.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Şu siyah beyaz film değilmiydi bu?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 evet ama teessuf ederim, "pi"den "su" diye bahsedilmez...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kim vasat dediyse çok zor film beğeniyo sanırım süperdi bence dvdsini alıp bir daha inceleye inceleye izleme isteğim kabardı =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Dün gece yarım kaldı izliğyordum sonunda kime verdi o sayıyı? Spoiler kullanılan cevap tercihlidir :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Kimseye vermiyor sayıyı çok saçma sapan bir şekilde film bitiyor sayıyı unutuyor.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Hayatımda uyuyakalmamı sağlayan tek film. allah belasını versin.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bence mükemmeldi film cidden piskolojik sorunlarını flm iyi yansıtmışlardı adamın ben beendim açıkçası[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ha bu arada 216 basamaklı olması gereken sayı (ekrandaki sayı) 218basamaklı... Basamak lafı doğru olmadı hane daha dığru galiba.. Ama film müthiş! 60000$ a çekmişler. Parayı Darren Aronofsky abimiz eşten dosttan tırtıklamış. Film matematik üzerine kuramlar geliştirmeye çalışmıyor, sadece matematik kuramlarını numeroloji mistisizim ve din öğeleriyle harmanlıyor. Yoksa amanın pi işte böyle bir şeydir 216 gerçekten vardır gibi bir çabası yok. Ki bunu pi rakamının ekrandan geçtiği her sahnede görüyoruz. Gösterilen pi rakamları doğru değil(!) En iyi ihtimalle 3-5 haneleri doğru. Yoksa filmin Torah, Kabala, Talmud öğeleri aşılama amacı yok :-P Filmdeki ara sahneler çok güzel (hap alma olayı, kulak çınlamaları falan) Filmin müzikleri filmden çok daha güzel :D Bir iki müziğin sample ını Requiem For A dream de duyuyoruz. (RfAD'de elemanların parti yaptığı zamanki müzik örnek olarak) Klip gibi bir film, çok hızlı bir şekilde akıyor.. Darren Abimize helal olsun! Bi şiler daha yazacaktım ama unuttum.. Neyse.. Ben bu filmi Türkçe altyazılı veya dublajlı hiç seyredemedim. Dün gece seyredecektim altyazılı gene nasip olmadı. 1.Mathematics is the language of nature 2.Everything around us can be represented and understood through numbers 3.If you graph these numbers,patterns emerge.Therefore;there are patterns everywhere in nature... 15:04, Personal Note: When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was 6, I did. The doctors didn't know if my eyes would ever heal. I was terrified, alone in that darkness. Slowly daylight crept in through the bandages, and I could see, but something else had changed inside of me. That day I had my first headache. 15:06 Press Return[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar