Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

18 - İçin Banka Hesabı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
18 yasından kucukler için (bnm için yani :P) böyle istediğim zmn para yatırıp ona havale yapabileceğim, gidip çekebileceğim, vadeli yapabileceğim bi banka hesabı, kartı fln war mı bildiğiniz_z?
Mesaj tarihi:
ailedekilerden birinden altkart da çıkartabilirsin kendi ismine, her türlü işlemi gerçekleştirirsin onunla da rahatlıkla.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros, 18 Temmuz 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
Aramaya inanalım plz

http://forum.paticik.com/view.php?id=91872

ilk imza hesabı..
bende de var.
Sadece açılırken velinden imza alıyorlar o kadar onun dışında istediğin gibi kullanabilirsin benzinciden benzin bile alırsın yani kartla =)

Verdiğin link hatalı kardes,ama ben hallettm..

Doğru yazı yazmaya inanalım plz..:)
Mesaj tarihi:
kredi kartı alma hariç (ki ek kart çıkartabilirsin) her işlemi yaparsın bankada, veli olması şart ama.
kredi de alamazsın tabi eheh. yapamama nedenin gelirinin olmaması zaten.
problemin, sorun olursa pm atabilirsin bana, annem bankacı. yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. sorarım yani ehe.[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
Mesaj tarihi:
işbank ilk imza ;) direk bankaya girip ilk imza istiyorum de[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vadeli bir islem yapamazsin .
aslinda yaparsin ama hesap sahibi olan velinle ortak hesabin olmasi gerekir . alt kartlarla vs olmuyor .
hesaptaki paraya evladim her sekilde ortaktir ve sorumldur diye bir kagit imzalarsa annen ya da baban ortak hesaptan istedigin islemi yapabilirsin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Bir de mesela ana-oğul, baba-kız (neyse türlü combinasyonu :D) işte öyle hesaplar da açılabiliyo[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
Bende 3 yıldır Yapı Kredi'den Genç Telecard var.Babam haftalık paramı karta yatırıyor gidiyorum bankamatikten çekiyorum :) Hesapta bazen çok yarıyor.3 ay öncede Webcard çıkarttım artık sınır tanımıyorum :)
Mesaj tarihi:
is bankasi nasil oluyo babami veya anne mi ikna edip imzayi attirinca hesap benim adima oluyo ve rahat rahat kullaniyo 18+ bir insan gibi .... yoksam her halti yapnmak icin annemin imzasi felanmi lazim kart cikarmak icin yoksa direk veriyolarmi??

[Bu mesaj BullDoG tarafından 19 Temmuz 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
annenin babanin 1 kere imza atmasi yeterli .

genede sen sabah anneea babaaaaa imza atin su kagida diye ortaya cikma .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Valla fuarda geziyordsuk gördük.Ben istemedim babam atladı alalım diye :)

Şimdi;Yapı Kredi'den alacaksan ilk seferde bir velinin imzası yetiyor.Hesabını açıyorlar kartını adresine gönderiyorlar.

Garanti'deki 16ysk için aileden birinin yanı velinin Garanti'den hesabı olması lazım.

İş Bankasından da YKB gibi alabilirsin.
  • Yeni Oluştur...