Mave Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Dünyanin en ünlü biralari bir fuarda sergilenir.Ve bu sirketlerin patronlari toplantinin yapildigi otelin barina ugrarlar... Corona''nin patronu gelmis, barmene seslenmis... "Çek bir Corona". Bir süre sonra Budweiser''in patronu bara yanasmis... "Ver bir Bud". Miller''in patronu bara oturmus... "Miller" diye yumrugunu hafifçe bara vurmus. Ardindan Efes Pilsen''in patronu bara gelmis; "Bir CocaCola lütfen" demis. Diger patronlar kendisine hayret dolu gözlerle baktiginda su cevap gelmis: "Madem hiç biriniz bira içmiyorsunuz, size katilayim dedim!"[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 açılmıştı diye hatırlıyorum.[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Açıldıydı[signature][hline]Köylüler Rullaz..
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu dedigin hikaye efes icin degil carlsberg icin yazilmis sonra biz uyarladik tabiki[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 off fena koymuş ama[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Alın bendende yeni bi tane Dünyanin en ünlü biralari bir fuarda sergilenir.Ve bu sirketlerin patronlari toplantinin yapildigi otelin barina ugrarlar... Corona''nin patronu gelmis, barmene seslenmis... "Çek bir Corona". Bir süre sonra Budweiser''in patronu bara yanasmis... "Ver bir Bud". Miller''in patronu bara oturmus... "Miller" diye yumrugunu hafifçe bara vurmus. Ardindan VENUS'un patronu bara gelmis; "Bir CocaCola lütfen" demis. Diger patronlar kendisine hayret dolu gözlerle baktiginda su cevap gelmis: "Madem hiç biriniz bira içmiyorsunuz, size katilayim dedim!"[signature][hline]Köylüler Rullaz.. [Bu mesaj Erutan tarafından 17 Temmuz 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Güzelmiş :)[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 heh iyiymiş baya hangi versiyon olursa olsun artik :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 iyi laf koymuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 banane değiştir bunu en iyi bira miller *küser*[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Impressive Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 birami ? su mu ?[signature][hline]Epica ile Tum ilişkisini kesmiştir. Msn : [email protected]
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Impressive, 17 Temmuz 2005 17:57 tarihinde demiş ki: birami ? su mu ? şimdi ben kolay sarhoş olurumda idare edin =p[signature][hline]my silence knows what your silence means...
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 güzemiş, hoşuma gitti[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Çok doğru demiş. Miller içinde ekmek ezilmiş su gibi omg kusacam.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 aaa laf etmeyin millerıma *bir daha küser* =P[signature][hline]my silence knows what your silence means...
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 twistedemo'nun miller içmesini tercih ediyoruz biz ailecek zaten :) hatta şöyle 300mlyi geçmeden içsin.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: metboy, 17 Temmuz 2005 19:46 tarihinde demiş ki: twistedemo'nun miller içmesini tercih ediyoruz biz ailecek zaten :) hatta şöyle 300mlyi geçmeden içsin. sen beni rezil etme ne zaman sarhoşluumu gördün?! .... telefonum mu çaldı?[signature][hline]my silence knows what your silence means...
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 fena laf komuş mr. efes...[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Güzel komuş açlışmıştı[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Valla bence hiç kötülemeyin o biraları. Miller bence acımsı tadı olmayan tek bira. Heineken ve Grolsh de aynı güzellikte iki bira ama onlar daha sert. Tamamen damak tadı ama bana Efes-Tuborg sert geliyor mesala. Kimse de gazoz gibi demesin Miller'a onun da canı var :)
magecy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 efes demişken efesin light biralarını önermiyorum ucuz - param anca ona yetiyor diye aldım bi tane kusuodum ilk yudumda.[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet(tatilde)
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 magecy, evet o light biralar cidden kötü . ben de çok içmişken bir tane de ondan içeyim diye almıştım çok kötüydü ya :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 miller keyif birasıdır sadece kötü değildir o yüzden keyif için alıp içiceksin[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 efes abi süper işte daha ne[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Eheh Komik hikaye komik Erutan...[signature][hline]SupeRock
Öne çıkan mesajlar