Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG Hakkinda Sorular

vampirhuma

Öne çıkan mesajlar

Ben bugun sendit.com dan total experience siparisi verdim ve eger gumrukte bir sorun cikmassa tahminimce 1 hafta icinde elime ulasmis olur bende bu sure icerisinde oyun hakkinda daha fazla bilgi edinmek istedim.Sticky konularda verilen linklerde yeni basliyanlarla ilgili konularin cogunu okudum ancak aklima takilan bir kac bolum oldu onlarida burda sizlere sormak istedim.

1-)Anladigim kadariyla ilk karakterimiz jedi olamiyormus ilk karakterimizle force sensitivity i acabiliyormusuz boylelikle ikinci karakter acma sansimiz oluyormus bu ikinci karakterde jedi skilleri ile basliyormus.Aklima takilan konu ise force sensitivity i nasil acicaz,ne tur bi yol izlememiz gerekiyor?
Ayrica force sensitivty i actiktan sonra yeni actigimiz karakteri jedi olma yolunda nasil ilerleticez
2-)Ben hem ilk karakterimle hemde yapabilirsem jedi karakterimle rebel olmak istiyorum bunun icin hangi galaxy de baslamami tavsiye edersiniz.Ve hangi questleri yapmam daha iyi olur
3-)Oyunda level atlama experience kazanma gibi kavramlar varmi,varsa questlerlemi kazaniliyor? ve rebel questlerini yapinca kazanilan extra bir ozellik varmi?
4-)Oyunda paticik kullanicilarinin toplandigi guild tarzi birsey varmi?Varsa katilmak mumkun olurmu?

Bunun gibi temel sorularim var birde yeni basliyan birine ne gibi tavsiyeleriniz olur?[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars

[Bu mesaj vampirhuma tarafından 18 Temmuz 2005 12:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle açtığın charı önce glow yapman lasım glow olmak içinde belli başlı questler yapman gerekecek rebel olmak icinde ya biri sana rebel Fp aktarımında bulunacak yada rebelion terminalden görev yap yapa rebel olucaksın rebel olduktan sonra fp artıkca rütbende artıcak. gelelim jedi olmaya glow oldun diyelim onunde 18 haftalık bir phase maratonu olucak en az 6 phase de 6 branch unlock edip bu branch ları doldurman lasım fakat bu doldurma islemi pek kolay olmicak gelelim jedi olunca ne olucan önce jedi initilate olucan sana verilen belli baslı görevleri yaptıkdan sonra Jedi padawan olma hakkı kazanacaksın bu sırada templateinide tamamlayabilrsin olabileceğim proflar snualr M defender M echancer M power MLS M healer bunlarda 250 sp yi istedigin gibi daatabilrsin yettigi kadarini kullanabilcen şu an rank sistemi kapalı açıldıktan sonra knight trialleri baslicak jedi knight olursan sürekli overt olucan tabi her seviyenin kendine özel bir Robe u var onuda sölim Knight olduktan sonra işin zor çünkü bundan sonra yükselmek için overt jedi veya MBH kesmen gerekecek Örneğin Rebel bir Jedi knightsin.... Knightlıkla beraber artık istesende istemesende overt gezmeye başlıyosun. tabi karşında imp bir knight çıkarsa birbirnize attack verebilceksiniz eğer yenebilrsen FRS dedigim rank puanin artmaya baslıcak ama yenildikce rank puanı kaybediceksin şimdi çok az kaybettiğini ve çok kazandığını varsayalım zaman için de rank sisteminde ust sıralara çıkarak jedi sentinel , jedi guardian , jedi master ünvanları alıcaksın ve en son basarabilrsen council leader oluyorsun.... Ama şimdide sölim benim bildigim hiçbir serverda kimse jedi master olma seviyesine bile gelemedi.... belli olmaz belkide o kişi sensin :)[signature][hline]Tuman Lee
Freedom Rebel Fighters in eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

1: ilk charın jedi oluyor önce bazı badge leri toplayıp force ile glow oluyosun "an old man" seni ziyaret ettikten sonra ardından force sensitive görevlerini ve skillerini alman gereken süre başlıyo bu kısmı bitirirsen yine aynı charına "an old man" bir daha ziyaret ediyo 1 zorlu 16 kolay görevin sonunda o charın jedi oluyo ve 2. char açabilme hakkı alıyorsun aynı galaxy içinde.
2: Rebel olmak için bi rebel recuiter NPCye gidip rebel olailirsin CU dan sonra sanırım fp istemiyo. diğer bi yolu ise Rebel pilotu olmak. Rebeller rebel theme park görevlerini yapıyo seri sırasında leia, luke ve c3po dan görev alıyo imperiallar ise kendi theme parklarını yapabiliyo. bunlar dışında sanırım tüm questler ortak.
3: questler çok da önemli değil, son eklenen questler hariç adam gibi ödül bile vermiyolar. genelde xp kasarken mission terminal den gerekli görevleri alıp grubunla birlikte avlanman gerek(crafter yada entertainer değilsen.) 250 skill pointin var bunları harcayarak 2-3 professionda master olabiliyorsun buradan indirebileceğin program sayesinde templateini yaratırken swg profları hakkında bolca bilgi alabilirsin.(yenilenmiş)
4: Corbantis : Empire : Yakın şehir -
Eclipse : Rebellerin : Freedom city -
Eclipse : Empire : Hi'lal(lokta ki ismine pek emin değilim) [signature][hline]Alo-matik
Üye - ?

Toledor: Mikinde sorunmu var
Sosyal ağlarda paylaş

saolun arkadaslar simdi bir sorum daha olucak actigin chari glow yapmak icin belirli bir takim questler yapman lazim demissiniz bu questlerin bir listesi varmi herhangi bi yerde?
Yani direk bunlari yapmaya baslayabiliyormuyum?[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars

[Bu mesaj vampirhuma tarafından 18 Temmuz 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de gezegen olarak zaten ilk olarak direk Tatoonie'den başlamıyor mu ?

Ayrıca Jedi olmak için ;

15 Poi Badge
1 Corvette Badge
2 Warren Badgei
Jabba Theme Park
Ve kendi tarafının Theme Park'i yeterli.

Ben şu an oyuna girdiğim gibi oldman gelecek (geri çevirecek olsamda) 35 civarı poi badge ,warren badgeleri,Jabba theme ,nym theme vardı.Basit ve gereksiz 5 quest yaptım glow oldum :)=
-----

Ayrıca Rebel ve ya imp olmak için şeçeceğin tarafın 200 Puanına sahip olman gerekli.Mesela bende 500 Rebel Point 780 Imp Point civarı var :) (hiç combatant gezmem de :) )
----
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...