Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bence bu kadar hızlı başlamayın,son 1-2 aya enerjinizi saklayın biraz,yoksa sınava 1-1.5 ay kala çalışma enerjiniz kalmaz,o güne kadar yaptığınız herşey boşa gider,o yüzden eylül sonuna kadar kafa olarak hazırlayın kendinizi önce, sonra yavaş yavaş tempoyu yükseltin,yani ben 3 kere girdim baya bi tecrüeliyim:)[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 dershaneler açılsın karalamaya başlarım bişeyler , şimdi ne yapıcam yaz sıcağında ohoo :) zaten ciddi bi hedefim de yok , kazanayım yeter...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Başkalarına bakıp gaza gelmeyin,herkesin kapasitesi farklıdır.Şimdiden başlayacaklar azar azar,sıkılmayacak şekilde çalışsınlar ama düzenli olsun, bir gün 10 dk bir gün 2 saat olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Dershane : Gidilmedi Okul : Gidilmedi Test : Çözülmedi (1 tane bile) Sosyal Hayat : Ödün Verilmedi. ÖSS'den Önceki Gün : Konsere gidildi, sonra içildi sabah 3'te eve dönüldü. ÖSS günü : Atlayıp İTÜ'ye gidildi. Sonuç : 236.505.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 alexi demek biraz çalışsadın 250-260 ederdin ham puan dimi[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ha bu arada benim ilk tercihim Odtü ikinci tercihim İtü başka yok ama kesinlikle Odtü ye girmek zorundayım gireceğim bölümün taban puanı 336 tavanını bilmiorum sizce 340 almak için ne kadar çalışmak lasım okuldan 70 yada biraz üstü gelebilir ona göre hesaplayalım yani 270 ham puan[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hedefime ulaşma olanağım olsa çalışayım, ama meslek lisesi olayı işte büyük ihtimal öle rahat takılıp girecem sınava çünkü girebileceğim bölümden bi beklentim yok[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 9 gün sonra hayatımı değiştirecek 2 tane finalim var ama çalışma isteğim yok bakalım hayırlısı[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 şimdi tabi ki kapasite farkı olabilir ama ben bu sene odunlamasına girdiğim dershane sınavlarından ortalama 240 alıyordum(geometrim rezaletti , çoğu soru boştu) , sen de diyorsun ki ilk tercihim odtü ikincisi itü , tabii ki çok asılmayacaksın ama ipin ucunu da kaçırmadan çalışacaksın :)[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: diablotg, 12 Temmuz 2005 12:05 tarihinde demiş ki: ha bu arada benim ilk tercihim Odtü ikinci tercihim İtü başka yok ama kesinlikle Odtü ye girmek zorundayım gireceğim bölümün taban puanı 336 tavanını bilmiorum sizce 340 almak için ne kadar çalışmak lasım okuldan 70 yada biraz üstü gelebilir ona göre hesaplayalım yani 270 ham puan taban 336? peh ke$ke benım ıstedıgım yerde o kdr du$uk olsa.sen o puana bı 22 puan daha ekle,du$un benı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tatilde çalışmam şimdiden çalışmaya başlarsam okul açılınca çabuk bıkarım.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gene çalışamıorum gene ya ufff içimden gelmio[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 3 günde 118 mat sorusu lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 abi tatilin tadını çıkarın ya,ne kadar acelecisiniz tatil sonu düzgün bi eşkilde planlı programlı başlar halledersiniz...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ben Yazlıktan dun ders çalısmak için istanbula geldm, baya çözdm bugun, çalısıorm :) by bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 abartmayın arkadaşlar, temmuz da, bu sıcakta, millet gezip tozarken ders çalışmaya başlamanız sadece kendinize yazık etmeniz anlamına gelir ağustos 15te dershane başlayacak, kendi adıma okullar açılmadan hiçbir ciddi aktiviteye girmeyi planlamıyorum. Okullar açıldıktan sonra da bilgisayarı falan kaldırıcam, sosyal aktivitelerimden vazgeçemem ama elimden geldiğince azaltıcam. Kendinizi bu kadar baskı altına sokmayın kesinlikle, ha alexinin yaptığı gibi yapın demiyorum ama rahat olun biraz. Ben de boğaziçi hedefliyorum ve yaz tatili benim için kafamı boşaltabileceğim bir yer özelliği taşımakta sadece. Şu anlarınızın keyfini çıkarın, eylülden itibaren öküz gibi çalışmak zorunda kalacaksınız çünkü...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 erken kalkan çok yol alır bu her zaman böyledir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 walla erken kalkan yol alır ama böyle de erkenden bayıp çalışmayı bırakmassınız umarım...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 şimdiden çalışmaya başlamak lazım ben bunu bilir bunu söylerim... hep hedefi yüksek olan -tabiri caiz ise ineq- adamların yanında idim.(Lgs de tesadüfen fen lisesini kazandim da :) ) Yazın paso yattım, gezdim tozdum vs... Ağustos 15 de dersaneye çağırdılar. Neyse geldik. Efendim deneme yapalım dediler... Tamam dedik girelim. 50-55 net arasi birşeyler aldık kankimle. Millet ise 78 79 gömdü, 80 geçen 5-6 kişi oldu 30 kişi arasindan... Herifler yazdan başladilar kasmaya ağustosa geldiklerinde işi %50 bitirdiler... Şubat tatilinde bu 80'i geçenler diye tabir ettiğim grub tamamen ÖSS olayını bitirdiklerinde ben anca 70 nete çıkabilmiş idim çünkü hala adam akıllı dersin başına oturmamış idim... neyse aylar geçti tarih mayıs 17... benim yumurta bi tarafıma dayanmışken harıl harıl ders çalışırken adamlar ne yaptı pekiiii? MOTİVASYON İÇİN KUŞADASINA GİTTİLER.... bense kasmaya devam ettim.... Süre olarak aşşağı yukarı aynı idi kasmalarımız. ben son 3 ay onlar ilk 3 ay kastılar.... Şimdi o gruptan sadece bir kişi 288 aldı geri kalanı 290 üzerinde, 2 kişi sayısalı full yaptı... Bense 286 alabildim zor bela -ki sene içindeki en iyi sınavlarımdan biri idi... Sonuç: Adamlarla süre olarak eşit çalıştık... Onlar şimdi bilkent boğaziçi mühendislikleri takılıyorlar. Ben ve benim gibiler tercih kılavuzunu ezberlemekle meşgulüz.... [hline] Alınacak ders:Bi tarafını kaldır ders çalışmaya başla!!!! [signature][hline]*Don't war, Make Love* [Bu mesaj turambarturin tarafından 13 Temmuz 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 başladım bile :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 iyi iyi senden adam olur...[signature][hline]*Don't war, Make Love* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 olur değil olmak zorunda zaten.Ya kazandım yada ben yokum yani tek seçeneğim var kazanmak[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 3 gunde 118 cosdukten sonra bır gazla gunde 80 e cıktı o soru sayısı =P ama gunluk 50 ort ya denk gelıyor kötu eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 tek secenek kazanmak değil... bunu hiç unutma kazanamazsan seneye derece için oynarsın[signature][hline]*Don't war, Make Love* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: turambarturin, 13 Temmuz 2005 18:39 tarihinde demiş ki: şimdiden çalışmaya başlamak lazım ben bunu bilir bunu söylerim... hep hedefi yüksek olan -tabiri caiz ise ineq- adamların yanında idim.(Lgs de tesadüfen fen lisesini kazandim da :) ) Yazın paso yattım, gezdim tozdum vs... Ağustos 15 de dersaneye çağırdılar. Neyse geldik. Efendim deneme yapalım dediler... Tamam dedik girelim. 50-55 net arasi birşeyler aldık kankimle. Millet ise 78 79 gömdü, 80 geçen 5-6 kişi oldu 30 kişi arasindan... Herifler yazdan başladilar kasmaya ağustosa geldiklerinde işi %50 bitirdiler... Şubat tatilinde bu 80'i geçenler diye tabir ettiğim grub tamamen ÖSS olayını bitirdiklerinde ben anca 70 nete çıkabilmiş idim çünkü hala adam akıllı dersin başına oturmamış idim... neyse aylar geçti tarih mayıs 17... benim yumurta bi tarafıma dayanmışken harıl harıl ders çalışırken adamlar ne yaptı pekiiii? MOTİVASYON İÇİN KUŞADASINA GİTTİLER.... bense kasmaya devam ettim.... Süre olarak aşşağı yukarı aynı idi kasmalarımız. ben son 3 ay onlar ilk 3 ay kastılar.... Şimdi o gruptan sadece bir kişi 288 aldı geri kalanı 290 üzerinde, 2 kişi sayısalı full yaptı... Bense 286 alabildim zor bela -ki sene içindeki en iyi sınavlarımdan biri idi... Sonuç: Adamlarla süre olarak eşit çalıştık... Onlar şimdi bilkent boğaziçi mühendislikleri takılıyorlar. Ben ve benim gibiler tercih kılavuzunu ezberlemekle meşgulüz.... [hline] Alınacak ders:Bi tarafını kaldır ders çalışmaya başla!!!! walla çok faydalı bi yazı, ders çıkarılaiblir nitelikte, saol bilgilendirdiğin(uyandırdığın) için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar