ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 muvo2 ye baktım, tercih edilebilir, radyosu vs. ile ancak onda da pil sorunu görüyorum minimum 20+ saat lazım bana ve 3 marka arasından(apple, creative, sony) bir tek sony nin mp3 player ı bu isteğimi karşılıyor tuzlu biraz fiyatı, kabul ediyorum, ama aldıktan sonra ciddi anlamda oldukça uzun bir süre başka bir şeye ihtiyaç duyacagınızı sanmıyorum -20 GB dahili Sabit Disk Sürücü hafızası - Dahili şarj edilebilir pil ile 30 saati aşkın olağanüstü çalma süresi - Sony tarafından sunulan benzersiz G-sensör teknolojisi, cihaz 1 m yüksekliğinden düşse bile dahili sabit diski korur. - Çeşitli arkadan aydınlatma renklerine sahip büyük 7 satırlık (1,5 inç) LCD - Kolay müzik yönetimi ve aktarma için SonicStage® 2.3 yazılımı - Tüm yaygın olarak kullanılan ses sıkıştırma formatlarını destekler: ATRAC / MP3 / WMA (şifresiz) / WAV. - Ses, görüntü ve veri dosyaları (Word, Powerpoint, ATRAC, Mp3, Jpeg, Mpeg, vb.) saklayabilir - Yüksek Hızlı USB bağlantısı ile hızlı müzik ve veri transferi - Yalnızca 130 gramlık dayanıklı Alüminyum gövde - 2 Yıl GarantiSony - NW-HD3[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 i PoD[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
isott Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 olması gereken ve olacak olan şeyler arasındakı farkı anlatmaya gerek yok galıba.. ipod - samsung.. ne demek istediğimi anladınız sanırsam..[signature][hline]Siz otobüse annenizin kucağında binerken biz tam bilet atıyoduk.. [N]et's [A]ngels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Creative veya İpod ikiside kendini kanıtlamıs markalar.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ZaugnaKhaldun,o gösterdiin alet çok güzelmiş be hmm.güzel valla.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Size şunu diyeyim yurt dışı sitelerde en çok tutulan alet bu . hele aşağıdaki satan kimse elini öpmek gerek bu fiyata helal olsun lütfen ben link vermeyi bilmiyorum biri link versin http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=864231 eğer almayı düşünüyorsanız daha iyi bir alet ve fırsat bulumassınız mutlaka inceleyin Not (yukardaki aletin satışı ile bir alakam yoktur yardım olsun diye koydum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Valla ideefixete satılan piranha marka mp3 playerlar fiyat/performans açısından çok iyi gibi duruyor bir bakın isterseniz.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 önce i-river sonra creative i-pod almada ne yaparsan yap..ama şiddetle i-river tavsiye ediyorum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ipod.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 iriver dan aldığım bir mp3 player beni yarıyolda bıraktığı için iriver almam... ...ancak kabul etmeliyim ki alet şahaneymiş[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 JNC SSF-8100[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kreativ[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hmm beim muvoII sonuda 15 dakkada bir yewre düşmelere takla atmalara merdivenden yuvarlanmalara dayanamadı ve bosuldu,temasszılık yapıyor,kulaklığı taktığım zman kapanıyor,kulaklık takıldıktan sora belli bir açıyla çekmedikçe(çoğu zaman çekip kualklığı bantla sabitliyordum) çalışmıyordu,pilde temeassızlık yapmaya başladı,yani benim mp3 calar şarja takılmadıkça ve kulaklık bantla sabitlenmedikçe çalışmıyordu,sultanbelyimi ne orda biyerde ana bakım yeri varmış,garanti kapsamında olmayan bozuklujklar orda kısa sürede tamr edilyormuş dedi bi ark,annemle yolladım oraya 30 dakkada tamir edip gıcır gıcır geri o yolladılar 40 milyon aldılar muvoII ile hala mutlyum.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar