Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss sonuçları-2005

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Blackchaos niye öyle diyorsun,çat diye yarın açıklasalar ne yaparız...Aman abib ir an önce açıklasınlar iptal olucam artık[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 19 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
Blackchaos niye öyle diyorsun,çat diye yarın açıklasalar ne yaparız...Aman abib ir an önce açıklasınlar iptal olucam artık

yahu hönk diye açıklanır mı sınav ?

Quiz mi yaptın ki açıklıcaksın ?_
Elbet Basın açıklaması olucak umarım yani
öhöööööö :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Lan bu yök yüzünden
kalp hastalığı çıkıcak bende

öfff bi gün ölcem valla ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
ya şu hani dir:/.../.. falan yazınca sitedeki dosyaları gösteriyordu ya

acep öyle bişey yapbilirmiyiz[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
*!Joseph Josephhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh*[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Mesaj tarihi:
korkuyorum elimden tutun ilaç kullanmak istemiyorum hayır hayırrrrrr!!! nezaman gelcek yeter bu sonuçlarr!![signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 19 Temmuz 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
ya şu hani dir:/.../.. falan yazınca sitedeki dosyaları gösteriyordu ya

acep öyle bişey yapbilirmiyiz

öysm ye?
hiç sanmıyorum :)
Mesaj tarihi:
BU LANET SONUÇLAR KESİN NEZAMAN AÇIKLANIYO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Mesaj tarihi:
Şimdi kafanızı kırıyımmı siz mi kırıcaksınız ?

DGS (Dikey Geçiş Sonuçları) mı ne yüklenmiş siteye[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
sonuclar acıklanmadan kalp krizi geciricem,1 kişi daha one gececek millet[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 19 Temmuz 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
tamam black kızma :D ama yarın neden açıklanmasın?:-P

Lan git bu forumdan !

hocam basına açıklaması yapılmadan açıklanmaz ki sonuçlar.
alaw alaw

zaten dürümde yedim bugun acılı acılı bide heyecan depiyor heladan çıkamadım[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Blackim chaosum kızma!Yani bende heyecanla bekliyorum sonucu...İnşallah çarşamba günü verirler sonucu.BIrakmasınlar perşembe-cumaya[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
Demin ntv yi izliyodum yandan son dakika çıktı öss sonuçları yarın açıklanıyor dedi hadi bakalım *!yusuf*[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
  • Yeni Oluştur...