Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siz alliance horde kavgasına ededurun, insanlar neler yapıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.craftingworlds.com/videoscall.php?subaction=showfull&id=1113887909&archive=&start_from=&ucat=1&redir=%2Fapache%2Fvirt%5Findex%2Ecgi%3Fvirt%3D207:D:-)
edit: link olmadı[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 18 Temmuz 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
170 mb ama
disko sahnesi inanılmaz
sırf kapıdaki barmen modeli icin dl etmeye d3eer[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mesaj tarihi:
troll human aski mi ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Mesaj tarihi:
Evet troll human aşkı ama cidden "aşkı" veya gerçekten "not just another love story". Disko sahnesi harbi iyi olmuş. Sondaki Murloc da güzel, yapanların eline sağlık.
Mesaj tarihi:
ahaha sonuna hasta kaldım zuzuzuz[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
dün 124 mb indirdikten sonra hata verdi, kafamı taşlara vurdum. şimdi bir daha deneme yapıcam, hadi hayırlısı.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
  • Yeni Oluştur...