Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caddebostanın son hali.....

behran

Öne çıkan mesajlar

Bugun gördüğüm manzara gerçekten rezaletti.Plaj adına yapılan yere gelen insanlar maşallah geldikleri yere çevirmişler güzelim caddebostanı.Yürück alan yok çünkü her yer dolu.bisiklete bincek alan yok yollar kum ve asfaltlı alanlarda hep insan var.mangallar bi yadan cocuklar ordan oraya koşturuo bi yanda donla denize girip şakalaşan (!) gençler.cb burger istikametinde yolda yalın ayak ve ustsuz yürüyen mayolu tipler.....

Burası istanbulun en nezih yerleri sözde........[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

istanbula plaj yakışmıyor aslında, kendine özgü bi havası var böyle iyi bence. denize girmelik adalar var işte, olmadı kilyos, ama şehir içinde, gezilecek, sakin yerlerde girilmemesi lazım bence, ücretli de olsa, ücretsiz de olsa, o manzaralar istanbula yakışmıyor.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

Utanması gereken orayı o hale getiren kişiler mi yoksa

Kişileri bu hale sokan devlet mi

hadi buyur bakalım yeni tartışma

*polemikler gelsin*[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

o gezen insanlar nasıl kendilerinden utanmıyo anlamıyorum.

donla denizde yüzmek. ve sonra dolaşmak etrafta.
herşeye devlet demeyin. en kusursuz devlet bile fakir halkı engelleyemez. ayrıca bu insanlar göçün birer ürünüdür. koyucaklar istanbula vizeyi.. oh..
[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar

[Bu mesaj elaidi tarafından 17 Temmuz 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tayyip efendi demis ki secim kaybettirecek olsa bile istanbulu mahveden gocu ve kacak yapilanmayi durduracagiz, ulan yillardir herkes o cogunluga dayanarak iktidara geldi kolladi durdu hatta bi kismina tapu verildi vs.

simdi de sacma bi plaj projesi, dagdan indim sehre bi baktim cibil cibil kizlar abooooov diye donuyla iner girer tabii. karadeniz sahili olsaydi orasi dalgalar dogal seleksiyona hizmet eder derdim ama malesef : /[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 17 Temmuz 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
tayyip efendi demis ki secim kaybettirecek olsa bile istanbulu mahveden gocu ve kacak yapilanmayi durduracagiz, ulan yillardir herkes o cogunluga dayanarak iktidara geldi kolladi durdu hatta bi kismina tapu verildi vs.

simdi de sacma bi plaj projesi, dagdan indim sehre bi baktim cibil cibil kizlar abooooov diye donuyla iner girer tabii. karadeniz sahili olsaydi orasi dalgalar dogal seleksiyona hizmet eder derdim ama malesef : /

hayatın boyunca donla kayalıklarda güneşlenip haliçten caddebostanda denize girmediğini mi savunuyosun sen şimdi?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

La Üst kesim alt kesim nedir. ???
Tamam Türkiye de sınıf farkı var.
Ama siz bunu kabullenerek bunu savunmuş oluyorsunuz.

Tayyip İ.B.B başkanıyken bi sürü gecekonduya izin verdi.
Şimdi kondular tayyibe kondu...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 17 Temmuz 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
La Üst kesim alt kesim nedir. ???
Tamam Türkiye de sınıf farkı var.
Ama siz bunu kabullenerek bunu savunmuş oluyorsunuz.

sınıf farkı diye bişey vardır. ve savunulucak bişeydir. gerçekleri savunmak normaldir.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

Hindistandamıyız abi ?

Sınıflararası geçişide yasaklıyalım.

Sınıf farkı vardır bu bir gerçek.

Ama bunu savunarak bunu sürekli dile getirerek bu kavramı daha da güçlendirirz bunu yıkmak yerine...

Tabi zengin fakir ayrımına göre insan seçiyorsanız o sizin seçiminiz sizin görüşünüz...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

plajlarin yayginlastirilmasi degil sorun, kaliteli olmasi. yarin oburgun oraya yapilan yatirim sehir magandalarinin altinda kalir yerle bir olur. neden? ayi, dagdan gelmis ayi bildigin cogu tip. vergi veriyoruz diye degil, yapmislar kullanalim parayla mi lan?! diye gidip icine ettikleri icin. yarin gene buraya geldigimizde kicimiza batar mi bu raki sisesinin kiriklari diye dusunmedikleri icin vs.

oraya esiyle annesiyle kiziyla sevgilisiyle gidene kolay gele.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

valla zengin fakirden çok eğitim seviyesi ile alakalı bir şey,tabi genelde zenginler eğitimli(!) olur ama fakir kesim de eğitilse sorun kalmaz.pek kolay değil ama neyse...[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 17 Temmuz 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
Tabi zengin fakir ayrımına göre insan seçiyorsanız o sizin seçiminiz sizin görüşünüz...

zengin fakir ayrimi degil bu, nispeten fakir olup insan olan da var bu ulkede, paranin bi tarafina vole cakip hala dagdan inme ayi olan da var. caddebostanda donla denize girenler fakir ve dagdan inmeler, bodrumda ayilik yapanlar zengin dagdan inmeler.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...