Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuşadasında Bomba ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu anda haberlerden gördüm Kuşadasında Minibüs'te bomba patlamış 4 ölü var ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Mesaj tarihi:
Hemen detayları vereyım..
Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde bir minibüste meydana gelen patlamada 4 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Edinilen ilk bilgiye göre, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde Atatürk Anıtı önünde kadınları denize taşıyan bir minibüste patlama meydana geldi.

Patlamada 4 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve ambulans sevk edildi.

Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis, olay yerinde 2. bir bomba olma ihtimali üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

KUŞADASI KAYMAKAMI BARIŞ: "PATLAMADA 4 ÖLÜ, 14 YARALI VAR"

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen patlamaya ilişkin bir açıklama yapan Kuşadası Kaymakamı Ali Barış, ilk belirlemelere göre 4 kişinin öldüğünü, 14 kişinin de yaralandığını söyledi. Barış, patlamaya canlı bir bombanın sebep olup olmadığı yönünde bir bulguya ise henüz ulaşmadıklarını bildirdi.

Kuşadası Kaymakamı Ali Barış, sabah saatlerinde meydana gelen patlamaya ilişkin bir açıklama yaptı. Olay yerinde incelemelerini sürdüren Kaymakam Barış, "Patlama, hareket halindeki bir şehir içi minibüsünde, saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İlk belirlemelere göre 4 kişinin öldüğü, 14 kişinin de yaralandığı tespit edildi" dedi.

Barış, yaralıların bazılarının Kuşadası Devlet Hastanesi ve özel hastanelerde tedavi altına alındığını, bazılarının ise İzmir'e sevk edildiğini kaydetti. Patlamaya canlı bir bombanın sebep olup olmadığı yönünde kesin bir bilgiye ulaşmadıklarını da ifade eden Barış, "Ama bu da olasılıklardan bir tanesi. Patlamada ölen ya da yaralananlar arasında turistlerin olup olmadığını da bilmiyoruz. Henüz kimlik tespitleri yapılmadı. Ekiplerin çalışmaları sürüyor" diye konuştu.

Olenlere allahtan rahmet Yakınlarına allah yardım etsin yaralılara acıl sifalar olsun.[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

Drogyn Owner
www.drogyn.com

[Bu mesaj Daimon tarafından 16 Temmuz 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Teror hıc olmedıkı hortlasın hep vardı hepte var olacak allah cezalarını versın ne istiyorlar okadar masum insandan :( Off Off[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

Drogyn Owner
www.drogyn.com
Mesaj tarihi:
e bune be önce çeşme şimdi kuşadası,dün de bi arkadaş didimden geldi gözünün önünde adamın teki bodyguardın boğazını kesmiş nerde gönül rahatlığıyla tail yapıcaz?[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
kuşadası merkezde oturan bi arkadaşım aradım hemen, ordan duyumlar şöyle: minibüsten sağ çıkan olmadığı ve hertarafta insan parçalarının dağıldığı söyleniyor. Ölü sayısı 4ü5i çok geçer diyorlar...
Herkese başsağlığı ve kurtulanlara da şifa diliorum...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
Hortladi zaten terror.
Dogudan devamli gelen sehitler.
Tatil beldelerindeki bombalamalar.

Sert onlemler gelicek ama bundan 10 yil oncesine donucez yine sehitler cogalacak.

Dun bir gazetede okumustum. Irak tan kacmalari icin tesvik edilen terroristler muhimmatlar ile Turkiyeye giriyormus. Tabiki eylemler cogalicak.
Onun terrorist i bunun terrorist i diye ayrim yapanlarin cani yaniyor iste.

Teror ayni teror hedefler ayni hedefler birini lanetlerken digerini alkislarsaniz basinizdan teror eksik olmaz. Cunku bu teror e destek vermektir.

Allah Rahmet Eylesin. Kalanlara sabir versin.

[Bu mesaj homoid tarafından 16 Temmuz 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ölenlerin ailelerine allahtan rahmet ve sabır diliyorum[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
said:
trash_, 16 Temmuz 2005 13:55 tarihinde demiş ki:
bence soykırımın tam sırası.

kimi kıyıcaz pardon ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
hayir rica etsem kimi kıyacağını merak ettim bende ? terörü yapan adamları bulduktan sonra kıymaya gerek yok zaten ama ne söylemek istediğini merak ettim[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
ipe sapa gelmez bi yorum, bi zahmet özelden sor sorunu adama da bu başlığın da içine etmeyelim böyle saçma konularla tekrar. demokratik pati için savaşmadan önce pati için savaş bakalım (hehe şekil oldu, artizim artiz).

ama şu var, bu sefer doğudaki insanın da sağduğularını ortaya koyma sorumlulukları var. özellikle şu dönemde, doğudaki terörün kısa bi süre için bile dindiği bi dönemde, bölge canlanır, doğudaki kültür turizmi gelişirken, şu gerçek apaçık ortada ki, bölge halkının menfaatleri ile terör örgütünün menfaatleri birbiriyle çelişiyor.ve ortada olan bir şey daha, örgüt de bu durumun, iktidarını ancak terör ve baskıyla sürdürebileceğinin farkında. bu sefer en güçlü cevabı, bu durumun asıl mağdurları en yüksek sesle vermek durumundalar.

ki bu sefer de turistik bölgeleri hedef seçmişler, umalım ki antalya, marmaris gibi daha çok yabancı turistin bulunduğu bölgelerde eylem düzenleyemesinler.

ölenlere allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
bence hiç bi şekil olmadı inanılmaz saçma oldu bu başlığın altında amacını öğrenmek istedim ona göre özeldende tartışabilirdim eğer bi yanlışlık olursa gereken yapılrıdı yetkililerce zaten sen kafanı yorma bunlara montez ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
Kardeşim artık neye mal olursa olsun bu sorun kökten çözümlensin.YÜzlerce kez acı çekeceğimize 1 kez acı çekelim.Nedir ya bu?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
@ramses;
hocam işte kökten çözümü olabilse zaten biterdi..belirli bir ülkeleri yok ki saldırsınlar kessinler ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
şekil oldu işin espirisi, gayet saçma bi cümle kurduğum için onu söyledim zaten farkındaysan.

adamın söylediğinde bi tarafından tutulabilecek mantıklı bir şey var mı sence? soykırım vakti dediği, anlamadıysan söyleyeyim, kürtlere demiş, farkında mısın bilmiyorum ama bu tür konuları sırf gövde gösterisi olsun diye, en ufak bir şeyden çıkarmaya, meydanda çarpışa çarpışa ifşa etmeye çalışıyormuşsun gibi duruyor yukarıdaki ne dedin anlamadım, bi daha anlat bakalımlımlar. şimdiye kadar zaten olur olmadık yerlerde açıldı bu konu yeterince, ki burası da bu konunın kirletebileceği son yer. bi rahatsızlığın ya da o konuda diyecek bir şeyin varsa özelden söylemen en doğrusu, bu başlıkta kürtlerden bahseden bir tek o var, ki onun da yaklaşımının niteliği ortada.

ki bu forumdaki konular sırf senin istediğin konuların tartışmaya açılmasın diye değil, iş o yanlışa varana kadar bu konu kirleniyor, ki hassasiyetleri belirtmekten neden rahatsızlık duyduğunu da anlayabilmiş değilim, o zihniyetle bi yere varılmış da değil zaten.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
  • Yeni Oluştur...