veliaht34 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Eclipse de yıkılmadık ayaktayız :D Freedom Rebel Fighters Guild üye sayısı Tam üye :108* Tam üye adayı: 6** Sehir üye sayısı:108 Guild leader : Akse Xanadu City Mayor : Agida Eku Recruiters : Reave Strider Mumi Ebenwakit Tuman Lee Lavrence Firu Pilot Coordinators : Quilombo Bumpklaatt Souldark Lurkan krytor * : Tam üyeler Guild ve şehir haklarının tamamından yararlanabilmesinin yanısıra guild içindeki her türlü değişiklikte oy kullanma hakkına sahiptir. **: Tam üye adayı 1 haftalık deneme süreci içerisinde yapmış oldukları davranışlar sonucunda 1 haftanın sonunda oylama başlatılır ve adayın guild ve sehire kabul edilip edilmeyecegi oylanır. Akabinde kabulu halinde tam üyelere ait tüm haklara kavusur red edilmesi halinde ise derhal yetkililer tarafından guild'dan çıkartılır. Eğer Rebel olarak kendinize guild arıyorsanız. Size bir seçenek sunayım dedim. :)[signature][hline]Tuman Lee Freedom Rebel Fighters in eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 o 108 kişi içinde bi kişi varki çok önemli ;) bilin bakalım kim :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bende tam uyeyim onlar rectuer olmuyu mu :)[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 abi guild içidekileri aktif göreve çağırıyorum, geno. lab'a dalınacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 valla yarin dalalim :d geliyorum ozledim herkesi serefsizim sw ile ilgili herseyi ozledim st leri rebelleri xanayi tumani vaderi herseyi ozledim tattonie kumunu twilek hatunlari.........[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Toplanalım abi ele geçirilecek bir hayvanım var orda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yarin geliyoruöm 24 saaat burdayim ben[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 iste bu bew nerdesiniz be millet sizi bekliyoruz....:D[signature][hline]Tuman Lee Freedom Rebel Fighters in eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya bi bull biliyor galiba bir de bir kaç kişi.Benim SWG 6 gün önce bitti aylık süresi.Geçen hafta yazlığa gideceğiz diye açtırmadım ama hala istanbul'dayım :) 3 gün için para vermeyelim dedik 1 hafta oldu :) Neyse 1 ay yokum. Bu arada;ya ben serverdayken her gün bir yere dalalım diyiyordum savaş çıkartalım diyiyordum yok olmaz vs. ben çıktım dalma planları hemen kurulmuş :) Yazık arkamdan vurdunuz bakın kanıyo :) Bu arada ben yarım üyeydim ve oylama kötü gidiyordu diye hatırlıyorum benim durumumu biri özel mesajdan söylesin bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Biz R.I.P in eski üyeleri olarak yeni guild (Dark Crew) kurduk ve sürekli overt dolaşıyoruz haberiniz olsun... biz size hiç rastlamadık şu ana kadar... madem hareket istiyosunuz sizide overt olmaya davet ediyoruz... :)[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Revhas & Satto of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Kalben de olsa halen bir FRF üyesiyim. Galaxy dışından tam destek arkadaşlar... :D[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 benimde tatildeyken aylik para bitmis ben arkin kartini kullaniyodum o gelene kadar yokum 1 hafta sora felan geliyo sora tekrar yaninizdayim bende son surat[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar