Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FrF ve Freedom City

veliaht34

Öne çıkan mesajlar

Eclipse de yıkılmadık ayaktayız :D
Freedom Rebel Fighters
Guild üye sayısı
Tam üye :108*
Tam üye adayı: 6**
Sehir üye sayısı:108
Guild leader : Akse Xanadu
City Mayor : Agida Eku

Recruiters :

Reave Strider
Mumi
Ebenwakit
Tuman Lee
Lavrence Firu

Pilot Coordinators :
Quilombo Bumpklaatt
Souldark
Lurkan krytor

* : Tam üyeler Guild ve şehir haklarının tamamından yararlanabilmesinin yanısıra guild içindeki her türlü değişiklikte oy kullanma hakkına sahiptir.

**: Tam üye adayı 1 haftalık deneme süreci içerisinde yapmış oldukları davranışlar sonucunda 1 haftanın sonunda oylama başlatılır ve adayın guild ve sehire kabul edilip edilmeyecegi oylanır. Akabinde kabulu halinde tam üyelere ait tüm haklara kavusur red edilmesi halinde ise derhal yetkililer tarafından guild'dan çıkartılır.

Eğer Rebel olarak kendinize guild arıyorsanız. Size bir seçenek sunayım dedim. :)[signature][hline]Tuman Lee
Freedom Rebel Fighters in eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi bull biliyor galiba bir de bir kaç kişi.Benim SWG 6 gün önce bitti aylık süresi.Geçen hafta yazlığa gideceğiz diye açtırmadım ama hala istanbul'dayım :) 3 gün için para vermeyelim dedik 1 hafta oldu :)

Neyse 1 ay yokum.

Bu arada;ya ben serverdayken her gün bir yere dalalım diyiyordum savaş çıkartalım diyiyordum yok olmaz vs. ben çıktım dalma planları hemen kurulmuş :) Yazık arkamdan vurdunuz bakın kanıyo :)

Bu arada ben yarım üyeydim ve oylama kötü gidiyordu diye hatırlıyorum benim durumumu biri özel mesajdan söylesin bana :)
Sosyal ağlarda paylaş

Biz R.I.P in eski üyeleri olarak yeni guild (Dark Crew) kurduk ve sürekli overt dolaşıyoruz haberiniz olsun... biz size hiç rastlamadık şu ana kadar... madem hareket istiyosunuz sizide overt olmaya davet ediyoruz... :)[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy"
Revhas & Satto of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...