McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Benim bildiğim kadarıyla karşı factionun adamlarına direk saldırmak serbest. Guard olayı zaten olur da farklı factionlardan iki kişi ormanda karşılaştıkları zaman direk dalabiliyorlar, öyle değil mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 diil öncelikle karşı tarafın topraklarında olman lazım sana saldırıabilinmesi için.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Hah tamam işte onu diyorum ben de :).O zaman iyiymiş..Dediğinden anladığım kadarıyla tarafsız bölgeler de var yani?[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 benim bildiğim yok öyle bi yer ama benim bilgim de çok yok, yani olabilir[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Şu pvp(rvr) işleminin anlatıldığı bir sayfaya link verebilirmisiniz?[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Sorun orda işte anlatılmıyor :),Blizz hala ne yaptığını gizliyor umarım düzgün bir sistem koymuşlardır.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 *!up* Ne güzel hayaller varmış zamanında. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 valla yaa ahah süper[signature][hline]Cenx
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Vay be hayaller,beklentiler ve tabiki o heyecan :) ...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 topic hortladi yaga mirage post kasio[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 o gezginlik isi yalan . ben xr in ordaki elemani -warrior questi icin bir adam var tepelerde- cok aradim ahah dere tepe dumduz . heleki minning icin oyle hic gitmedigim yerlerde guzel guzel madenler bulayim diyorsan direkt vazgez . lvl almadan bu oyunda hic bir sey olamiyorsun . gezginlik diye bir sey zaten hic yok .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ne mob ne horde rahat bırakyor adamı gezicem derken[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 mob neysede -hadi yerleri belli- allied nerden cikar hic belli olmuyor bl de .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 valla zamanında çok gezdim ben level 60 olana kadar o yüzden mutluyum :)
Öne çıkan mesajlar