KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Şimdi bu seri kaç bölümdür sırası ile nerden hepsini bulabilirim ve çekmeye değer mi bunları ile ilgili bilgili bir arkadaş varsa mümkünse bir zahmet bilgilendirebilir mi beni[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Animatrix Official Sitesi Burdan ilk 4 episode'u çekebilirsin. Özellikle Program çok güzel. 3rd June'de 9 bölümden oluşan DVD çıkıcakmış. Ayrıca Paticikte Animatrix, anime matrix felan diye arat birçok şey bulursun[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 matrix bölümü açıcak kadar matrix&animatrix topiki var etrafta :D[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Muhahaha anımatrıx ın 9 bolumunude buldum ve ızledım muhahahah :) bekleyın sız daha 5 ay :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 gıcıkmısın sen kardeşim bizede gönder de biz de izleyelim başka şeye ihtiyacın olunca foruma yazmayı biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ha? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Temmuz 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 2 yıllık konuyu uplamaktaki amacın sorumlusu kimse allahım ya Bitiyorum hayır benim gibi upçı olun neyse :) En azından yyerine göre upluyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arama'nin azizligi de bu olsa gerek[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 aramaya inanalim,di mi kemikkiran?:p[signature][hline]Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Leath şimdi sana da "ha?" diycem ama onun yerine şöyle bir açıklama yapayım, çünkü kasıtlı bir gönderme sezdim yazdığın mesajda. 2003 yılında, "animatrix hakkında" bir topic açılmış. açan kişi, animatrix hakkında bilgi istemiş. biz de bilgilendirmişiz. ama sonra başka birisi gelmiş, topicten alakasız bir mesaj atmış. özel mesajla söylenebilecek birşeyi, "animatrix nedir, bilgi lazım" amacıyla açılmış bir topice: "gıcıkmısın sen kardeşim bizede gönder de biz de izleyelim başka şeye ihtiyacın olunca foruma yazmayı biliyon" demiş. ben de buna "ha?" dedim. uplanacak topic var, uplanmıycak topic var, topic uplarken bile konuyla alakalı mesaj atarak uplamak var. bunları ayırt etmek lazım, alakasız mesajlarla topic kirliliği yapmamak lazım :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bugün izledim çok ama çok hoşuma gitti. Özellikle en baştaki animasyon mu gerçek mi ayıramadığım bölüm ile robotların insanları nasıl yendiklerini anlattığı anime[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 level bir cd sinde vermişti epey beğenmiştim...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar