BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ahahahaa çok güzel ya gerçek hayatta Pacman oynamak taktığınız aletlerle bir kişi pacman oluyor ve ghostlar onu kovalıyor gibin bişi :) ahaha çok güzell singapurlu araştırmacıların bulduğu bu sistemle sokaklarda oynuyorlar. Beyine giden pisişik sinyallerle ayar mı ne yapıyorlarmış :P nese orjinal haber burda http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/4607449.stm[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kantır oynamak istiyorum böyle.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 o günlerde gelicek elbette :) şu an buna adım attılarsa bi 10 yıla gelir wow uo filan ama türkiye ye gelirmi bilemem :D kap kaç olayları deli olur orda uo oynuyon actiondasın :P millet gelip çantanı alıp kaçıyor sen anca an ex por demekle kalırsın :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bi ara açılmıştı bu topic ve baya post almıştı resimleri falanda vardı. aramaya inan demiicem =) biliyorum çok eylenceli Mannathan sokaklarında oynuyorlar bunu birkaç kişi ghost oluyor falan[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya aradımda konu başlığından bulamadım sanırım :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bizim sokakta yapsan bunu adamlar kızılcıkla kovalarlar yaws bizim halk human pac-man lere hazır deil bence :D :D :D[signature][hline]MAME server Nick:Ares [ img ]http://miniprofile.xfire.com/bg/os/type/2/aresokan.png[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar