BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Sİmdi nereye acacagıma karar veremedim konuyu o yuzden ortak bolgeye acmaya kadar verdim. Cunku vizyon, bilgisayar oyunlari ve muzik olayinini tam ortasında bi yerde. Bi haftadır felan wow accem kapalı diye homm 4 oynuyorum ayrıca ilk defa eylendigim zevkli bir campaign buldum(chaos campaigni) magaralara girip cıkarken felan cok tanıdık bir ses duydum. Ulan neren biliyorum nerden biliyorum derken bi anda dank etti. Asagıda linkini verdigim sarkı HOMM 4 un soundtrackindeki subterran yane yer altı bolgelerinde calan sarkıdır. Kurtlar vadisi izleyicileri varsa aranızda da farkedecektir ki hen hen hen tarzıyla her gerilim oldugunda calan muzikte bu. Acep diyorum hacıladılar mı sarkıyı yoksa satın mı aldılar. Ehuehue Ahanda link[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ahahaha olamazzzz :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 pek diil be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bilmem Kurtlar Vadisini düzgün hiç izlemedim ama aynısı mı acaba genelde gerilim filmlerinde felan da bu tür şeyler olabiliyor neyse yüzsüzlük yapıp Jaws'tan felan çalmamışlar en azından.... *!rın rın rın rın rın rın RIN RIN RINR INrhıhnıhn....*[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 oha nasil degil hık demis burnundan dusmus yok yani öeh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bariz deil üç kere dinledim ve deil yani[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ehuehue abi iyi dinne o zaman aynı sarkı yane aynıyı gectim direk o sarkı[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ohannes aynısı be? daha ne olcak[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Evet bende eminim homm 4 müzikleri kullanılmış. Hatta sadece kurtlar vadisinde değil bir reklamda ve birkaç yerde daha duydum. Yani homm ile kurtlar vadisini bağdaştırabilene helal diyoruz.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ohh direk aşırmışlar abi yuh.. bu kadar olmaz[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bone iyi linki wermissin. 5. oldu dinleyisim, özlemişim diziyii[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben başını dinleyip kapatmıştım evet oymuş hehe[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 elaidi kutluyorum ehuhe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bu millet cok kopyacı ya.. Dikkat ettiyseniz cendere de Hakla filminin müziğinden .. :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hahaha :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 birde bisiy sormak istiyorum bu kv nin soundtrack mp3 lerini nerden bulabilirim. şarkı istemiyorum bunun gibi ölcek[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aynı yerdedir herhalde. url'ye bakıp sitesini bulabilirsin sanırım.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yok site homm 4 sitesi yaneolay o zaten de[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Zuhauhauh çok iyi ya obua sesleri felan çok iyi abi aynı yaaa :)..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 oyle oyunalrdan arak var baya dızılerde zaten dızılerımızın yuzde 70 i avrupada veya ABD de tutmuş dizilerden veya fılmelrden arak Serseri dizisinde misal Medieval Total War dakı tension muzıgı claıodu gerılım olan yerlerde veya mıllıtakım sponsoru turkcell sunar derken o sarı yaratık sahanın ortasından cıkarken cıkan ses starcrafttakı terran bınalarının lıft off sesi[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Viktor, 16 Temmuz 2005 03:52 tarihinde demiş ki: Serseri dizisinde misal Medieval Total War dakı tension muzıgı claıodu gerılım olan yerlerde Hayda hep azımdan alıosunuz. Bi tane daha vardı diyorum bende ya :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bu kurtlar vadisinin avrupa görmüş versiyonu nun müziği olabilir[signature][hline]ThuG_Life - Bu Tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Abi bu bariz arak yaw. Acaba kim kimden? bu kadar brnzerlik olmaz, zaten benzerlik deil aynılık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bizim türklerden başka türk silahlı kuvvetlerinin reklamında Starwars- duel of Fates Çalan varmı bea :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Aynısı. Pes.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar