Peka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Yahoo dan yapabiliriz zamanlarını herkeze göre ayarlarız falan hatta ödül ü de buldum ben gerekli katılım olsun bakımına kedi koyar "Paticik Tavla Şampiyonu " diyin bişeyler katılırım ben oynarım elinizede veririm diyenler mesaj atsın baya bi isteyen olabilirse yapalım organizasyonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 pek anlamam ama katılırsam yanıma babamı alırım :) ehue :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ben oynamak isterim güzel olur..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bence real da toplanalım da sıze balımı gosterıyım :p prawler bılır :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 sanal olmazsa pek anlamı yok, zaten katılmam mümkün değil aksi takdirde.. (diğer başlığa da atacağım aynı mesajı heh)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bende katılırım[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ben de katılırım ama tüm oyun boyunca 2 1 atıyorum haberiniz olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 haftaya istten gitmesem oynardım[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 eğer gerçekte yaparsak hepinizin aklını alırım:)hehehe..çok iyi zar atarım..çokda iyi oynarım..beni klasman dışı tutun..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 www.gamyun.net diye bir site varodwada daha güzel tavla orada yapalım[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 oyun.mynet.com Bu siteden account alsin herkes.Oynayalim.Ben uzun zamandir oynuyorum burada.Oldukca stabil ve hizli bir site..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bence sanal olması dandik olur reel olacak ki o zarı tutacaksın hissedeceksin atacaksın :) (güldüm ama ciddiyim yani heh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kanlı canlı yapalım desek millet gelemez netten kansız cansız cam buğusu arkasından yapalım desrk bu sefer bazıarkadaşlar vaktinde gelemeyecek bvağlantısda sorun çıkacak falan... zaten millet tatilde daha sonra yapalım[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 dur bi nefes al ne bu aktivite çılgınlığı mostors[hline]Nukem icq'dan dedi ki: bi ayraniç kaldı almadığımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 doğru yaa aktivite kusacam yakında ehe sabah akşam ekşıııın tabii güne başlamadan önce bi spora gidiyoruz kasları(!) şişiriyoruz ondan sonra akşamakadar kasları eritiyoruz[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar