Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Derken Kötülüğün güçleri bize saldirdi. [spo1=Görüntüye bakarken istilaya geldiler][/spo] [spo4=Acımasızca saldırıyorlar][/spo] [spo2=Ve kurtarıcılarımız geliyor][/spo] [spo3=Bende artık kendimden geçiyorum =)][/spo] Gerisi katliam zaten =). Yalnız en güzel şey orda duran die yaan cesedler bi acaip ya.Uğraşmışlar baya =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz[Bu mesaj Suark tarafından 17 Temmuz 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 nasil ugrasmislar ya ilgin valla bi anlasma soz konusu olabilir bi de aralarina dalmanda ilginc euehuhe uzakta durup moonfire atacan hkini alacan abi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 paso resist atıolar ondan =)..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bende artık kendimden geçiyorum adlı fotoğrafa bakıp portrede ayı fotoğrafını görünce ben de güldüm şöyle bi haaah diye.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 level 28 sin ne işin var orda senin ^^ şaka bi yana zevkli oluyo bazen böyle savaşlar bi kerede ben 32 iken STV de 50 ye 50 girmiştik belki birbirimize tabi ben çorbadan olsamda bi rogue olarak hiç değilse stunumu vurup kaçmayı biliyodum ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 :D xroads a dün gittiysen görmüşsündür ordaki yazıyı tamamladılar. kocaman "DIED" yazıyo hepsi tauren corpse. süper gözüküyo kuşla üstlerinden geçerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 o died'ı nasıl yaptılar yahu? anlaşmalı?[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya büyük ihtimalle öyle eve gidince ss leri koyarım bi ally nin ismini almıştım. yanlız 3 günlerini aldı bunu yapmak. ben cuma görmüştüm ilk başladığını paza günü haber geldi bitti diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bide bizim hordeların onları yapanlar hakkındakı yorumlarını duyun.Yarıldım ya ss var ama koymıım yazım sadece -too many alliances with 2 accs -Planned by a bunch of scouts or gayy club -or girl guides -or jews[burda paticikler olsa masonlar derdi =)] -jahovvas witnesse. vs vsv s[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar