Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle Priest

heso

Öne çıkan mesajlar

Şimddien teşekkür ediyorum yardimlar icin. oyunu 1 hafta icinde alicam. arkadasim aldi ve oyuna basladi bende battle priest olmayı düşünüyorum ama forumlarda okudugum kadarı ile battle priestin en buyuk avantajları Undead oludugu zaman geliomus. arkadasimda dwarf ben onla beraber takilmak istiyorm. bana ne tavsiye edersiniz???[signature][hline][b]Liv Tyler
Sosyal ağlarda paylaş

kırmızı :P.
elf kadın yap çok guzel =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

açıcan mage.. kral kral taqılcan.. her instancede yerin olcak.. horde gorunce blink blink diye gidicen lowbie leri sheep yapıp dans edicen.. priest görünce pom un ve evocation un açıksa dalcan.. cd varsa /kneel yapcan ...[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

madem ally olacaksın, o zaman dwarf ol priest için. fear ward var.
undead'den sonra en iyi priest olabilecek ırk. undead'de will of the forsaken var. hem bir nevi fear ward, hemde priest büyüsü olarak devouring plague (damage over time) var ki tadından yenmez.
bunun yanında battle priest diye bir şey yok :) level 10'dan sonra her level 1 tane talent puanı alıyorsun. her class kendine özgü 3 ana bölümden oluşan talent tree (yetenek ağacı diyelim) sahibi. priest için discipline, holy, shadow var. discipline daha çok mana koruyucu, resist arttırıcı özelllikler barındıran bir yapıda iken holy, healing büyülerine süper özellikler katarak priest'i tam anlamıyla bir grup karakteri haline getiriyor. shadow ise 1on1 başta olmak üzere her türlü pvp için süper. shadow temelli büyülerine güç katıyor ve priest'i daha fazla dmg vermeye yöneltiyor temel olarak.
şimdi sen battle priest dersen ben pvp anlarım. pvp içinde shadow priest en idealdir. lvl 60 olduğunda 51 talent puanın olur. 51 puanla shadow/discipline yaparsan mis gibi takılırsın ;)
hadi bakiim[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heso, 14 Temmuz 2005 13:14 tarihinde demiş ki:
Kadın rolu yapamam ultimada yapmaktan bıktım :) ben erkek aççcam :P ama battle priest icin ne acayim ? tavsiye siz goruntu tavsiyesinde bulunuosunuz :P

Battle priest dedigin bu oyunda shadow priest oluyor.
lvl 10 dan sonra talentlerini shadow a vericeksin.

edit: ustdeki msg yi okumamıstım ayrıntılı anlatmıs arkadas zaten :)

[Bu mesaj aKuMa tarafından 14 Temmuz 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Battle Priest derken, tarifine uygun olan Shadow Priest WoW'da : )
Normalde, Alliance tarafindaki en iyi priest irki Dwarf olsa da özel büyüleri sebebiyle, eger shadow olucam diyorsan sana önerim Night Elf acman.
Cünkü dwarf'in Desperate Prayer adli kendini anlik iyilestirme büyüsü shadow formda yapilamiyor.
Fakat, Elflerin zor durumlarda canini kurtarabilecek Starshards büyüsü yapilabiliyor bu formda.

Dediklerimi daha iyi anlayabilmek ve Priestle ilgili sorularina cözüm bulabilmek icin Elandra'nin Priest Rehberi ne bir göz at.

(Ayrica arkadaslar önerilerini görünüse göre yapmislar, cünkü gercekten WoW'da priest haric (cünkü priestlerde 2 adet irk büyüsü var) 2-3 stat farki disinda pek karakteristik farki yok neredeyse irklarin.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Temmuz 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası wow-europe priest forumlarında ally için en ideal olanın dwarf olduğu yazıyordu(aslında çok alengirli konular bunlar, pek takmamak lazım ama kişisel olarak bende tercihimi cüceden yapardım). şimdi üşendim, üzgünüm link veremeyeceğim.
ve tipinde değilim, bir gerçek varki wotf ve devouring plague, undead priest'i en ideal priest yapıyor...
nightelf ve starshard için diğerlerinin yanında pek iyi değil deniyordu. ama yorum yapamam. sen elf priest'sin, daha iyi bilirisin ;) [doğrusu bende ud priest'im :D][signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ractamainus, 14 Temmuz 2005 15:05 tarihinde demiş ki:
açıkçası wow-europe priest forumlarında ally için en ideal olanın dwarf olduğu yazıyordu(aslında çok alengirli konular bunlar, pek takmamak lazım ama kişisel olarak bende tercihimi cüceden yapardım). şimdi üşendim, üzgünüm link veremeyeceğim.
ve tipinde değilim, bir gerçek varki wotf ve devouring plague, undead priest'i en ideal priest yapıyor...
nightelf ve starshard için diğerlerinin yanında pek iyi değil deniyordu. ama yorum yapamam. sen elf priest'sin, daha iyi bilirisin ;) [doğrusu bende ud priest'im :D]

Tabi canim, gercekten Starshards kötü bir büyü. Ama dwarf olup da kullanamayacagin Racial Abilitylerin olmasindansa, dandik Starshards'in 6 saniyede verdigi 9xx dmg isine yarayabilir yani : )
Veya human olursun o da güzel olabilir, ama desperate prayer i yine yapamicaksin.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Night Elf açıcaksan , female ol işte Adınada Arwen koy bak tam olsun imzanada uyar :).

Holy'e verirsen pvp deki etkin azalır , iyi bir pvp buildi için dis/shadow öneririm.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 14 Temmuz 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
Tabi canim, gercekten Starshards kötü bir büyü. Ama dwarf olup da kullanamayacagin Racial Abilitylerin olmasindansa, dandik Starshards'in 6 saniyede verdigi 9xx dmg isine yarayabilir yani : )
Veya human olursun o da güzel olabilir, ama desperate prayer i yine yapamicaksin.

Desperate Prayer'i neden yapamasin dwarf priest onu anlamadim?
Shadowform'a girdikten sonra cikilamaz diye bisey yok ki, gücün az kaldiginda formdan cikarsin Desperate Prayer yaparsin gayet.[signature][hline]Stormshadow - Dwarf Priest on Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

evet starshardın cooldownu yok ama büyüyü yaparken saldırı yersen büyü erken bitiyor.Tyrandede bu büyünün alan etkilisi vardı warcraftta herkesin kafasına iniyodu bu yıldızlar nede olsa oda moon prisstes[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Engin2 tarafından 14 Temmuz 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Engin2 tarafından 14 Temmuz 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Onun icin de shield büyüsü var : )

Merak etme heso, shadow priest warrioru cok rahat healliyabilir questlerde falan. Shadowun eksikligi sadece UBRS gibi instancelarda veya MC, Onyxia, BWL gibi healerlarin sirtina cok yük binen yüksek level instancelarda ortaya cikar. Shadow Priest shadowform a girdigi zamanlar haricinde gayet iyi bir healerdir yani.
Paladin olma, her yer paladin. Ve PvP de shadow priest kadar basarili degil, ölmüyor sadece kendileri.

Bence, genel manada d0rf priest > night elf priest, ama manyaklik derecesinde pvp yapicaksa arkadas, ilerde asla holy falan düsünmüyorsa da kullanamayacagi desperate prayer i almasina da gerek yok. Shadow Form a girip cikmak 4xx belki de daha fazla mana aliyor senden, tam hatirlayamiyorum. Zaten shadow priest olacagindan manan pek fazla olmayacak, cünkü en az 31 shadow talenti vermen lazim shadow form icin, ki 31 den fazlasini vermen lazim bence.
10 discipline talenti almanin sart oldugu talentlar zaten, PW:Fortitude ve PW: Shield i gelistirmen sart cünkü.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

desperate prayer o kadar önemli olmasada dwarflarda feari dispel eden Fear Ward bence işe yarar tabi undeadlar daha iyi bu konuda sırf fear değil ama dwarflardaki sirf feari yapsada cooldown u 30 saniye ve 10 dakka etkili bir fear büyüsü yemesi için. undeadlarda 5 saniye geçerli hemde cooldown u 3 dakkamı ney[signature][hline]Pawliger - Dunemaul
Night Elf - Druid
Defenders of Anatolia
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...