Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En çok yapmak istediğiniz şey ne?

revhas

Öne çıkan mesajlar

said:
mutos, 08 Temmuz 2005 13:23 tarihinde demiş ki:
said:
sadATS2, 06 Temmuz 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
rp yapabilmek isterdim

aynen yaa:)

Bir kruvazor'u 50-60 kişi çalıştırabilir fln süper olur aslında.

O kadar adamı nerden bulacaksınız yaa:)
Ben bir gece ansızın FrF'nin oraya bir ev dikmek istiyorum bu arada :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle olur abi.Uzay Savaşı'na gidecekler.İşte kullanacak adamlar arasında kavga çıkacağı için belirli skiller onu da geçtik üst rütbelilerin şeçeği kişiler kaptan.Diğerleri muavin :)

İşte Artisanlar fln Turretlere sonra iticiler için belirli skillere sahip kişiler kullacak vs. vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Eclipse'de herkezin stormtrooper,scout trooper ve dier imp zirhlarini giymek için imp olmamasını iisterdim.Ben 6 aydır aslanlar gibi rebel takılıodum ama sıkıldım tüm arkadaşlarım imp oldu jedi olanları cloak(olay burda başlıo)alıp ben dark ım çok kötüyüm dark jedi knight olacam yaptı dierleri ise yine bi siyah cloak veya imp zirhi aldi stormtrooper die dolanmaya başladı lanet olsun dedim ben de imp oldum sürekli Special force geziom.2 saat geziom hiç rebel SF yok sonunda
moneia'ya gidiom geziom kimse yoken sonunda rori reb outpost a gidiom en fazla bir kişi çıkıo onu da kesebilirsem server da SF rebel kalmıo...
Nie herkez imp.Bi stormtrooper armor bukadar mı güzel???Rebel'lerin de gayet iyi armorları var,clone trooper armor da giyiyolar.Herkezi reb olmaya davet ediom eclipse de imp sf dolu.Toplanalım saldıralım theed e[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar

[Bu mesaj Bayrog tarafından 08 Temmuz 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kan istiyorum kan!!

Rebel gördüğüm yerde Attack verebilmek istiyorum
İmp vendorları rebellere satmasın istiyorum.
Aç brakın ulan bunları!!!![signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm --
Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter--
----------------------------------
Donnie Darko aint MAD

"Buyeka Şa Wayasa liki liki yawan gagat" ALİ G

Sosyal ağlarda paylaş

Xanatos Sen Astin kendini Adam Direk Murettebati Hazirladi :D Lord'a Yaklasmayin Kan Burudu Gozunu Rebel Imp Fln Dinlemez :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

harbi iyi fikir Ithorianlarda Fil İste :D Twileklerle Hayvaat bahçesi acilmaz ama baska yer acililri..... artik onuda anlayin[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordSul, 09 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
yeni çıkan 6-7 kişilik arabalar var ya, otobüs işletmesi kurmak istyom ben.:) Dolmuşculuk falan....mopdan misson wplerine götürmek!!

Taksicilik Tehlikeli Is Ucsuz Bucaksiz Gezegen Yolda Oldurmesinler Seni :P BU Arada Taksi Metre Olayini Nasil Ayarliyicaz :D Bu Arada xieon Abi Adamlarin Hortumu Var Be :D Aslinda Salyangozda Fena Olmadi Anasi Salyangoz Babasida Fildi Heralde :P[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..

[Bu mesaj Netcafe tarafından 10 Temmuz 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

euuheu newsnet'te çıkar artık Bir Taksici Cinayeti daha.

Ne iyi işte konvoy yaparsınız sizde :D

Abi aslında Sarıya boyarsak v-35leri harbi dolmuşculuk yaparız uehue (konu dağıldı :)

Yazlıktan gelince ( 1 ay sonra ) Large bir ev alıp bir Cantina işletmek istiyorum.Yanı bir şehire fln bağlı değil insanlar gelecek sohbet edecek vs. vs. RP ortamı yanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...